- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi182
tag
Sziasztok!
Tegnap délután óta azt írja az iPhone 6-om hogy "nincs szolgáltatás"
Nem tudok hívást indítani, sem fogadni.Valami ötlet?
Az alapdolgokat, mint repülő ki-be, újraindítás, sim ki-be, már megcsináltam.
-
gabi182
tag
válasz galaxys80 #11207 üzenetére
No most értem haza a boltból ahol vettem, mondták hogy tényleg le van tiltva, és hogy rendőrségi feljelentést kell tenni, mondtam hogy ez nem is kérdés, de hogy vettek meg olyan telefont amit nem fizetnek, erre annyi volt a válasz hogy hát nekik azt mondták hog ki van fizetve.
Röviden ennyi
Annyit tudok javasolni hogy a Duna plázában a Vik-GSM nevű boltot mindenki kerülje, mert a srácok nincsenek a helyzet magaslatán szakmailag, az egyik a kettő közül ráadásul rendesen jónak érzni magát, őt picit már le is kellett oltanom hogy viszább vegyen.
-
Little Hulk
tag
Gondolkodom egy víz/ütés álló tokon, szerintetek hol érdemes venni és milyet?
-
Süvi
őstag
válasz Little Hulk #11213 üzenetére
Nekem ilyen ütésálló tokom van, alig vastagabb, mint a gyári. Nagyon ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
gabi182
tag
válasz kisapa #11216 üzenetére
Vodafoneban utananeztek.
Más: aztmondták a telefont hagyjam ott, de a penzt nem kapom vissza... kinevettem oket. Inkabb elhoztam vissza a telefont, hiaba fenyegetoztem mar a vegen, olyan volt az egyik csavo hogy legszivesebben ott leutottem volna amugy helyben, csak akkor meg ugye o jelent fel engem.
-
-
Süvi
őstag
válasz gabi182 #11218 üzenetére
Szerintem ne hagyd az ügyet. Vedd magad melle az egyik baratodat, öltözzzon fel szépen nyakkendovel, mutatkozzon be, hogy a Te jogi kepviselod. Kérjetek el a vásárlók könyvet, írjatok le bele szépen az esetet. Ha nincs ilyen könyv ott előttük hívjatok fel a fogyasztovdelmet. Tájékoztassatok őket hogy szeretnetek megegyezni de ha ez nem járható út,fogtok rendoersegi feljelentést tenni, de nem ismeretlen tettes ellen, hanem a bolt ellen.
De nem mindegy hogy beveszik-e a telot, ha úgyse lehet használni?
Ha már csak egy részét visszaadják a pénznek szerintem fogadd el. Mikor vetted egyébként?[ Szerkesztve ]
-
gabi182
tag
6 hónapja vettem.
az a baj hogy több évig húzódnak ezek az ügyek általában, nekem pedig semmi kedvem ezzel foglalkozni ilyen sokáig.
Mert most egyáltalán nem látom hogy érne bármit is a feljelentés, onnan tudom hogy ismerősnél volt egy hasonló szitu, 160ezer ft volt az összeg náluk, másfél év pereskedés után kapott egy papírt hogy sajnos nem kapja vissza a pénzét mert a fél akitől vette fizetésképtelen.Sajnos M.O.-n nem úgy működnek ezek a dolgok, ahogy azt sokan elképzelik. :/
[ Szerkesztve ]
-
Attila09158
újonc
Gondolkodom rajta,hogy veszek egy Iphone-t és az áruházban sok ingyenes játék meg alkalmazás van?
-
sacaboy
tag
válasz gabi182 #11223 üzenetére
Szerintem hívd fel a fogyasztó védelmet. Kérdezd meg ők mit javasolnak. A telefont nem lopták hanem a részletek nem lettek fizetve valószínű. Ilyen esetben te vettel egy keszüléket amit elméletileg per és tehermentesen kellett neked átadni. Te a bolttal vagy kapcsolatban. Nem bizomanyos készülék volt. ya bolt garantalta neked hogy nem fogják letiltani. aez az ő felelősségük. Én így látom.
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
trobi28
addikt
válasz Attila09158 #11224 üzenetére
Van sok, de az igényesebb jobb appokért fizetni kell.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
RumiTT
tag
Ha független készüléket veszek, akkor is letilthatják a készüléket?
-
zombinyul
addikt
válasz RumiTT #11230 üzenetére
Szerintem igen, mert azok zömében nem 2 magosak. Ha meg kifogsz egy 2 magosat, az szánalmas eredményeket fog produkálni... Eleg sok dologgal meg lehet őket különböztetni, de majd jön valaki, aki okosabb nálam.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
trobi28
addikt
Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de én mindig azt mondtam, hogy ha valaki nem tud megkülönböztetni egy klón iPhonet a valóditol, annak nem is való
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Süvi
őstag
válasz Little Hulk #11233 üzenetére
Igen, drágák és csúnyák
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Unokatestvérem szeretné lecserélni 5S-t egy i6-ra.
Állítása szerint sokszor újratöltenek alkalmazások, ios 10 volt a készülékén.
Lenne érdemi változás a készülékcsere után? Tudom 6S-re kellene váltania, de az anyagi keretek eléggé behatároltak.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Nus
tag
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
10.1-es verzionak van vmi bug-ja?
10.0.1 van jelenleg fent.
Koszonom a valaszokat elore is.
Forget about it
-
ruarua
tag
Sziasztok!
Valaki rendelt már iphone 6 házat ebayről? Gyárit szeretnék, de inkább átszerelném magam mint 30-40 ezrekért szervizekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest