- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabieable
aktív tag
Gariztatott már esetleg valaki earpodsot? Ugyanúgy 1 év vonatkozik rá mint a telefonra? Az utóbbi időben elkezdett vacakolni a bal oldali füles része, séta közben gyengül a hangerő, szakadozik, recseg de nem konstans csinálja, gondolom kontaktosodik a szerencsétlen. Mozgás nélkül nem észrevehető ezért a jack sérülését kizárnám...
-
Arcképgyáros
válasz szabieable #11253 üzenetére
Igen, ugyanúgy 1 év.
-
zombinyul
addikt
Már csak azt nem tudom, bizonyos hangtartományban való recsegéssel érdemes-e szervizbe vinni... Héha már az alap csengőhanggal is csinálja, kissé bosszantó.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
ruarua
tag
válasz maximilian4 #11256 üzenetére
Már én is megrendeltem ebay-ről. Szerszámokat, matricákat. Nekem ez lesz az első. Youtubon már ismerkedek a folyamattal
-
maximilian4
addikt
válasz ruarua #11257 üzenetére
Helyes! Bár a korábban írt 15 dollár kevésnek számít szerintem. Én átszámítva 6k-ért vettem, viszont nem Kínából, hanem Németből. Bár szerintem a kínai is kb ilyen minőségű lehet (remélhetőleg), ráadásul valami miatt általánosságban drágábban is adják. Egyébként van fent ebay-en elég sok eredeti bontott is, azok olyan 15-25k között mennek.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
barrasz
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék,mert valamit elnyomkodtam és most nem akarja a fotók nézegetése közben elfordítani a kijelzőt.
Az istenért sem találom a megoldást.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
barrasz
aktív tag
válasz univerzita #11260 üzenetére
Köszönöm szépen,bár egy kicsit szégyellem magam,mert még az állapotsávban is ott volt a kis lakat.
-
Keni21
tag
Sziasztok. Találkozott valaki olyannal, hogy tötési hang nincsen amikor csatlakoztatni a telefont. IOS 10.2 beta van fent ,előtte volt most nincs.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
zorromoto
senior tag
válasz maximilian4 #11256 üzenetére
Szia !
Tudnál adni egy linket ahonnan rendelted ? Bár nekem 6 plus-ház kéne de gondolom az is van .
Köszi.
-
Rob700
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy miért van olyan i6 aminek a beszéd hangszóró fölött egy, más i6-nak kettő "szenzor" nyílás van?
iPhone 12 128GB Black
-
tomcsi
őstag
Ha eladom a telefonom és nem akarom, hogy bármi is maradjon rajta jól emlékszek csak egy visszaállítást kell nyomnom a menüben? Biztonsági mentés meg lesz előtte pár perccel. Az új telefonnál pedig elég iTunesra rakni és nyomni egy biztonsági mentést ahogy, hogy minden visszajöjjön?
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Furcsa kérdésem lenne, jelenleg Samsung Galaxy S6-ot használok, jó telefon, szeretnem, de akárhányszor a kezemben van eszembe jut, hogy kár, hogy nem iphone. Előtte majdnem 2 évig iphone 5s-em volt, imádtam benne mindent, de a kijelzője kicsi volt és voltak vele problémák. (akksi elgyengült, kijelzőt elengedte a ragasztó...) De még így is szerettem. Nagyon hiányzik az IOS, így egy hónap után rájöttem nem az én telefonom az S6. Sokat gondolkodtam, de nem tudok dönteni, szerintetek érdemes iphone 6-ot vennem? Ez mennyire lenne "vissza lépés" S6-ról? Telefonos témákban eléggé otthon vagyok és kicsi tulzással lehet azt mondani, hogy a 6 az 5s-hez képest 20%-al gyorsabb és nagyobb a kijelzője. (Tudom, hogy nem csak ennyi. )
De ha azt vesszük az S6-ban ott van a 3 giga RAM, az UHD kijelző, 16 mpx kamera... az iphone 6-ban meg 1 gb RAM, ez mennyire elég? 5s-em azért elég gyakran újratöltögetett.
Igazság szerintem az iphone 6 nem a kedvenc iphone-om, de nem vagyok elzárkózva tőle. De a 4 coll tól mindenképp nagyobb kellene. Így az SE kiesett, 7-re nincs pénzem.
Esetleg még gyűjtsek egy iphone 6s-re? De összességében az 5s sebességével is meg voltam elégedve, ha meg a 6 kicsit gyorsabb és kijelzője nagyobb, az is jó lehetne, de az 1 gb RAM kicsit kevés lenne szerintem. (az 5s-ből kiindulva)
Minden segítséget, tanácsot zívesen fogadok.
Köszönöm. -
xedos
addikt
válasz Zizmand #11270 üzenetére
Sok telefonom volt... Nokia 930-asról váltottam iPhone 6-ra, majd egy óra miatt Galaxy S5-re. Óriási különbség nem volt közöttük. Azután váltottam S6 edge-re -ez sebességben, fényképben agyonverte mindegyiket. Most váltottam Xiaomi Mi5-re, ez gyorsabb, de a programjai rosszabbak, mint a Samsungé. Szóval nem ajánlom. Akkor már iPhone 6s.
-
DJosef
őstag
válasz Zizmand #11270 üzenetére
Attol fugg mik a felhasznaloi szokasaid.
Ha mondjuk zenet halgatsz, bongeszel, chat, email es telefon akkor sztem boven eleg a 6 is.
Ha anyagilag nagyobb a mozgastered a 6s idotallobb valasztas.
Hardveresen sztem nem lehet realisan osszehasonlitani egy Android-os es egy iOS telefont.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz Tibee86 #11275 üzenetére
Az altalam emlitett alkalmazasokat (whatsapp, safari, zene, email) egyidejuleg hasznalva eleg az 1 GB ram. Nekem 5s-en is eleg volt es eleg a jelenlegi 6-on is.
Az Androidos telefonokhoz kepest tunik kevesnek az 1 giga, de azert meg mindig nagyon jol gazdalkodik az 1 GB ram-al az iOS.
Nyilvan akinek 6s van az hozzaszokott ahhoz, hogy tobb alklamzast tud visszanyitni ujratoltes nelkul. Akinek meg 7plus van annak a 2giga jelent kompromisszumot a 3-hoz kepest.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Zizmand #11276 üzenetére
Jó döntés szerintem. Én például sokat használom a böngészőt a telefonon, és annál nagyon kifizetődik a több ram, a több lap miatt.
Ezért is állok értetlenül az előtt, hogy a 7-es szériában a két telefonban nem ugyanannyi a ram. Ez szerintem hiba az apple részéről. A 6s szériában még ugyanannyi volt a plusban és a simában is.
-
zola96
senior tag
Véleményetekre lennék kiváncsi. Adott i6 telekomos 16gb. Frissítés közben beadta a kulcsot, iTUnes-szal se lehet visszaállítani rendre -1es hibát dob. Eredeti a kábel mind a két porttal ki volt próbálva stb stb.
Node, nem garanciás már csak szavatosság érvényesíthető rá. Írtam Icentre-nek azt mondták adjam le számlamásolattal együtt, Almárium még nem írt vissza. Megéri felvinnem pestre, mert vélhető hogy kicserélik szavatosságon belül. Vagy mondják, hogy heló bevizságlási dij ennyi, alaplapcsere plusz 100 rugo?! Köszönet -
solties
tag
Üdvözletem!
Engem is utolért az a típushiba, hogy az első kamera elcsúszott a helyéről! Nem vészes, működésben nem látok hibát, januárig van rá garancia utána még egy év szavatosság. Kérdéseim, megéri-e gariztatnom annak tükrében, hogy messzebb lakom Budapesttől (itt nincs semmilyen almaszervíz), vagy kapok egy újat, vagy valami vicik-vacak refurbot (ki tudja az is milyen) vagy csak javítanák, vagy csináljam meg magam. (Nem vagyok béna, és a videók alapján nem tűnik nagy dolognak..)
Szóval melyik a legcélszerűbb eljárás? Ki hogyan csinálta? -
ruarua
tag
Na megjött az én hátlapom is. Kétszer kellett újrakezdeni, mert a gombok szarok voltak. Az aksit iszonyatosan nehéz volt kivennem. Úgyhogy picit deformálódott, de nem vészes. Ahhoz képest, hogy első alkalommal szerelek ilyet, működik
Most jöhet a tesztidőszak. 7000 hif-ér rendeltem kínából. Voltak azért bajok. Gombok szarok. Használhatatlan, a töltő csatlakozónál hiányzik a dísz foglalat, hangszorónál szintén, ezeket a régiből kellett kiszaggatni. Meg a kijelző és ház illeszkedése nem tökéletes. -
zombinyul
addikt
válasz ruarua #11293 üzenetére
Sajnos a leírtak alapján az még a legkissebb gond...
Nem bántásból, de egy ilyen kategóriás telefonnál még az olcsó tartozékokat is szégyellem. Ha ilyen lenne az i6-om, mint a tiéd, elő se venném. Borzasztóan méltatlan az az állapot, és felhasználási mód.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ruarua
tag
válasz zombinyul #11294 üzenetére
Egy 2éves modellről beszélünk, nem egy mai csúcs telefonról. A szervízben is ilyen elven szerelnek...csak a telefon árának felét kell kicsengetni.
Egyébként egy az egyben úgy néz ki, mint az előző, leszámítva, hogy nincs tele ütődéssel amit a korábbi gazdája gondatlansága okozott. Így szívesebben mutogatom mint korábban. Ha a kijelző szélét nyomo izomból akkor hallani illesztési hibát. Sajnos csak utángyártott hátlapot találtam. -
zombinyul
addikt
válasz -secret- #11295 üzenetére
Na, azért nem 20 ezreket. De törekszem a normális minőségre (pl. Spigen). Ahogy fóliánál is, vagy ha tönkremenne a töltőkábel, abból is csak gyárit vennék. De nem vagyunk egyformák.
ruarua: jogos, 2 éves modell. Attól függetlenül én 5 hónapja is 200k körül vettem. Nem a kor a lényeg, hanem az érték...
De ha használtan vetted, és mások által okozott karcok, használati nyomok zavartak, akkor az érthető.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok ! egy olyan kérdésem lenne hogy iPhone 6 ot lehet tölteni vezeték nélkül ? köszönöm
K.M.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest