- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keni21
tag
Hello! Az első kameràm megint elcsúszott, ha ezzel a hibával már cseréltek akkor lehet "panaszt" tenni a magentánál? Nincs kedvem megint szervizbe hurcolni a készüléket.
Előre is köszi
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok gondolom nincsen még jailbreak i6ra
-
Keni21
tag
válasz B-L-A-C-K #11106 üzenetére
Hat eddig háromszor cseréltek a vásárlás utan 30perccel, utána a jobb alsó sarok mozgása miatt és 6 hónapja az előlapi kamera elcsúszása miatt. Most megint elcsúszott. Megint 1 év garanciával kapok majd egy új telefont? Remélem hamar megjárja a szervizt.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
tarcsika
tag
Üdv! Ma észre vettem hogy ha a kijelzőt középen kicsit erősebben megnyomom akkor kattog ill. olyan érzés mintha a kijelző nekiütődne a hátlapnak! (Nyílván nem, csak olyan érzés) Másnak is ilyen vagy megint szervízbe kell vinnem?!
[ Szerkesztve ]
-
Peathee
aktív tag
Sziasztok,
hogy lehet a Facebook Messengernek megváltoztatni az értesítési hangját?
Mióta frissült 10-esre átállította az eddigiről...Köszi!
-
FET-MEN
veterán
Halihó. Nekem is elcsúszott kicsit a szelfikamera. De csak esztétikailag látszik. Később nem lesz semmi következmény ugye? Ettől függetlenül nagyon szeretem király telefon. Mire kell még odafigyelni ami szériaproblem? (Ja a szelfikamerát letojom, max az asszony használja ha unatkozik 😅 )
Iphone 7
-
Osz24
tag
Sziasztok!
Tegnap lettem ideiglenes tulaja egy i6osnak
Olyan kerdesem lenen h ennyire gyenge az ID touch?LAssan reagál es neha csak masodjara old fel! -
Mr.Silkó
veterán
Akkor töröld ki az összes ujjlenyomatot és próbáld meg újra megtanítani a készüléknek, tiszta, száraz kézzel, a leggyakrabban feloldásra használt ujjak akár többszöri bevitelével, rögzítésével. Javaslom, tartsd úgy a készüléket - mondjuk kézben, nem asztalon -, ahogy a leggyakrabban feloldod, használod a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Osz24
tag
A megoldas!
iOS 10 alatt : Először fel kell kelteni a kijelzőt aztán újra lenyomni a gombot hogy be tudj lépni.
DE a kisegítő lehetőségek alatt be lehet kapcsolni a főgomb menüpont alatt, hogy ne kelljen ilyenkor duplán nyomni.
(Érdekes h ezt senki nem tudta -
lugosi
MODERÁTOR
Ez már kb másfél hete végig ment a szifon topikon, kb mindenki tudta.
Csak senki nem értette hogy mi a problémád, azzal jöttél hogy nem működik az ujjlenyomat mert sokadikra old fel.
Valahányadik beírás után kezdtük kapizsgálni hogy nem nyomod meg a home gombot. Szerintem kicsit érthetőbben kellett volna kérdezni csak.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
üdv urak, segítséget szeretnék kérni.. ismerősnek ripityára tört a készülék.. (kijelző) hová kell vinni javítani?
és esetleg vki tudja h mennyibe fáj? választ előre is köszönömLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Arcképgyáros
válasz leslien #11141 üzenetére
De ugrik a garancia, de ha elviszed iStyle-s javításra s ugye mivel önhibából törted össze így nem vonatkoznak rá a garanciális feltételek ha csak nincs biztosításod, így fel fognak kínálni egy "új" telefont 120.000 forintért. (Szerintem)
Hívd fel őket szerintem!
szerk.: De van!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Talált valaki már megoldást az iOS 10 alatt tapasztalható, borzasztó lassan betöltő Facebook Messengerre?
-
tarcsika
tag
Üdv! Létezik olyan program amivel egyszerűen szelektív mentést ill. visszaállítást lehet csinálni az iphoneról? Mert kicsit bugos a telóm! Kipróbáltam ha újként állítom be akkor semmi bug! Viszont ha vissza állítom a biztonsági mentést akkor egyből elő jön! Csak a kontaktokat, szafarit, és egy játék állást szeretnék menteni ill visszaállítani! Ha valaki tud kérem segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest