- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
Olyan amatőr kérdésem lenne, hogy hogyan tudok létrehozni kontaktok ikont? Ma egy i6s-en láttam, de én csak úgy tudok a nevek közé bemenni, ha a zöld telefon ikonra koppintok. Köszi!
-
csababarca
őstag
Nekem olyan kérdésem van,hogy a Fotók között van egy olyna mappám, hogy Képek a számítógépemről.
Ezt nem tudom hogy került oda (gondolom automatikusan ráment,amikor rádugtam...nyilván), de nem tudom azóta leszedni a telefonomról. Nem engedi kitörölni,meg semmit csinálni velük.
Hogy tudnám mégis eltüntetni?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
bedibazsa
senior tag
válasz bozarjoska #10305 üzenetére
Fail! Az extrák között volt. Köszönöm!
-
törölt tag
Drága forumtársak.
Búcsuzom töltetek,legalább is innen a topikból,tegnap eladtam az iphone 6-om,és csúnya androidos leszek,de lehet hogy visszatérek egy iphone 7-tel majd
Maradok tisztelettel.
Péter
-
univerzita
addikt
válasz csababarca #10306 üzenetére
Ha felteszed a ( syncios.com - ról) a iOS & Android Manager -t,azzal lehet.
-
-
Vizi911
tag
Sziasztok!
Tegnap végre hozzájutottam én is a telefonhoz. Minden rendben van vele egyenlőre. pár olyan alkalmazás volt amit esetleg valamiért nemtöltött le valami hiba miatt, de frissitettem az iost itunes al is küzdöm, zenék képek pipa, viszont csengöhangot hogy a viharban lehet varázsolni? Egyenlőre csak ennyi érdekel a lényeges beállitásokat egy pár ora alatt elintéztamm ugy érzem.elég jo a telefon, de nem a sebessége okozott meglepetést, ugye umia 735 röl váltottam, ilyen téren azzal se volt baj. szokni kell még az élvezeteket zárolon az ora elhelyezését lehet állitani a képernyön? valamint a kamera alkalmazásba ha fotozási hangot lelehet kapcsolni? köszönöm.
Iphone SE 64GB
-
Vizi911
tag
válasz #19708160 #10314 üzenetére
köszönöm a segitségedet! Mindegyikötöknek ! Ha vannak még kedvenc appok megköszönöm ha mondtok a gyári helyett , safarit cseréltem pl chrome ra. idojárást nem tudom belevarázsolni a lehuzhato értesitésmenübe . de a részvényekre nevagyok kiváncsi. jo lenne lényeges dolgokkal megtölteni.
Iphone SE 64GB
-
Vizi911
tag
hállás köszönönet, a csengöhangra keresek még megoldást szeedtem le ringtone makert megvágtam de a régi alapot hozza be nem is a zent amit vágtam nem is a vágottat mintha nemtörtént volna semmmi. érdekes. film másolási témába bele semegyek egyenlöre
az se értem , hogy miért van , hogy szedném amit most irtatok, de csak gondolkodik a letöltésen. telefonon meg egy szürke ikon van és irja alatta , hogy várakozás.de semmi se történik. ID t se kér.[ Szerkesztve ]
Iphone SE 64GB
-
Vizi911
tag
értem de msot egyenlöre letölteni se tudok appstore ba forog a tányér , id t nem kér telon meg ott a szürke ikon h várakozás.....nem elsöre csinálja csak azért.
Iphone SE 64GB
-
Vizi911
tag
válasz #19708160 #10326 üzenetére
Bevallom nem státusz szimbolumot kerestem, de egyenlöre több a nehézség mint amire számitottam egy ilyen áru telefonnál. Csak annyi kell h tudjak csengöhangot állitani filmeket feltenni stb. 128 gb os azért férne ha ujra akarok szinkronizálni az itunes letörli az elözöleg feltett mindent? képek zene akármi?O.o
Iphone SE 64GB
-
csababarca
őstag
válasz univerzita #10309 üzenetére
Igen,ez a program segített,visszaolvastam kicsit itt a topikban!
Köszi szépen!iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Vizi911
tag
válasz #19708160 #10328 üzenetére
Ez az itools egyenlőre egy csoda és kezdi élhetővé tenni a rémálmot. zenékbehuzva és vannak, csengöhang vágás pillanatok alatt, filmeket csak behuzom és konvertálja magátol. Szerintem ezek nem voltak nagy kérések az élettöl. Örülök hogy legalább egy külsö program megoldotta ezt.
Iphone SE 64GB
-
hj.jani95
aktív tag
Hali mindenkinek! Találkozott valaki mikrofon hibával? Még (kb) három hete kérdeztelek titeket (vagy talán a 6s topicba) de nem kaptam választ. Ami nem is baj mert közben elvittem szervizbe a telefonom és ki is cserélték újra "mikrofon hiba" címszó alatt. Viszont a hiba újra fent áll és ez abban nyilvánul meg hogy facebook messengernél ha hívok valakit, ki hangosítva, akkor totál nem hallanak. Sima telefonálás közben sem lehet néha hallani és nagyon rossz elmondani mindent kétszer. Ezen felül sem a siri, se a diktálás sem akar működni, olyan mint ha tök süket lenne a telefon, ordibálok, fütyülök, semmire nem reagál. Először azt hittem hogy valami alkalmazás tehette tönkre, mert mikor most megkaptam az újat még működött, ezért volt hogy újra raktam az egész rendszert. Ha újként ha mentésből állítom vissza, a probléma megmarad. Ez engem nagyon bosszant és nem nagyon tudok, se szeretnék minden héten szervizbe rohangálni mert nincs időm, se csere telefonom és vállalkozóként nehéz telefon nélkül lenni. De ez már a harmadik i6 telefonom, pedig ez sincs 1 hetes és ezt is vihetem vissza. Nem tudjátok esetleg hogy ha a T-Mobileba vettem és ilyen hamar tönkre megy és ráadásul nem is egyszer akkor nem tudnám kicserélni egy másik készülékre? Mondjuk egy i6s-re? Vagy valami androidos szarra? Mert legszívesebben ketté törném a telefonomat. A legrosszabb az hogy előfizetésre vettem, alig vagyok 6 hónapnál túl és ez már a harmadik I6 készülék 🙄🙄🙄
[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
Tiger.
nagyúr
válasz hj.jani95 #10334 üzenetére
Androidos szarra, ez azért durva volt, persze ha samsungra érteted akkor no problem, de nekem is van két androidos szarom és imádom, nem adnám oda egy 6sért sem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
hj.jani95
aktív tag
-
törölt tag
válasz hj.jani95 #10336 üzenetére
Csak megjegyzem, egy kurvaszar es hasznalhatatlan iPhone 6s-em volt majdnem egy hetig, mikoris a bongeszo hasznalhatatlanna valt a maillel es tobb mas dologgal egyutt. Ez volt az amikor ugye jott egy szar frissites es jopar embernel kukazta a keszuleket. Hiba mindenhol van, de az android is jo, ha normalis keszulekkel hasznalod. Mint a stock romos Nexusok pl.
-
solties
tag
Az i6 nál az oldalsó fizikai gomboknak (hangerő, power, némító) lehet némi elenyésző holtjátéka? Vagy nem. Nekem van mindegyiknél néhány tizedes "lötyögés". Egyáltalán nem vészes, csak érdekel.
-
Vizi911
tag
tényleg hajlik a telefon ? tudom off téma. járt már valaki igy? mondjuk én merev tokban tartom. de gondolom azért a farzsebet ülve kerüljem ugye?
Iphone SE 64GB
-
Vizi911
tag
válasz B-L-A-C-K #10346 üzenetére
Mit jelent hogy nem nagy eröhatásnak? esetleg az anyagát nem javitották a 6 nak amikor kiderült ez az egész? a farzssebben ráülés nem egyértelü számomra mert eddig amim volt ráültem folia sevolt rajta teljesen jol elvolt. gondolom egy merev müanyag tok azért jo védelem lehet ilyenszempontbol.
Iphone SE 64GB
-
B-L-A-C-K
titán
-
Vizi911
tag
nem szeretnék én se ráülni de remélem a tok azért valamennyire segit védeni az ilyenektöl.töltő adaptere 1A lehet esetleg akinek van eredeti?? sajnos az még nincs hozzá, bekell szereznem, vagy van itthon sony s 1A es rádugnám azt ha annyi kell ennek is és köszönöm.egyébként egyre szerethetöbb a készülék. Néztem most videokat azért nem kis eröhatást kell ezt megrongálni igysem. de inkább a plusra érvényesek ezek a dolgok talán.
Iphone SE 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest