- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
...nem is azért írtam/gondoltam,hogy megsértődj.
1,Te tudod,de azért beláthatod,hogy mennyi sok "buta" felhasználó van.
2,Csak ismételni tudom magam,te lehet tudod...főleg az iphone híres arról,hogy az alap telefon ismeretekkel rendelkezők is "elsőre" tudják használni,na most misz picsa megveszi,mennyiért is?...ja igen fél millió forintért az uj 5-öst (mert ugye annyiba kerül kedves hater kolegák)...na pont leszarja hogy hova,mibe rakja...tehát máris megvan az első felhasználó kör.
(a haterkedést nem rád értettem,csak úgy már általános lett hogy negyed millió,meg fél...meg felvarott,mintha az uj one+ nem az lenne 2 kilóért....)
Az alattad lévők bölcs megnyilvánulásaira nem is reagálok,nem nagyon tudok odáig lesüllyedni...próbáltam,de nem megy -
Mr Cube
tag
Pontosan, ahogy mondod. A hülyéknek készül ez. Azoknak, akik azt se tudják majd, hogy benne van. Ezek az emberek viszont nem is azért veszik az okostelefont, mert használni akarják, csak villogásra, mert ők valakik, mert nekik iPhone-juk van. Az Apple ezt még támogatja is.
A legnagyobb probléma ezzel az, hogy levédettek egy olyan dolgot, amit már mások használtak, hanem is pontosan ugyanígy, de használtak, ingyen és bérmentve. Mostantól pedig nem fognak tudni, mert pert kapnak a nyakukba, mint amikor a tábláért be lett perelve a Samsung, mert lekerekített sarkai vannak mindkettőnek...
Nincs rá igény, mert amennyiszer a szabadalom létjogosultságának magyarázatában szereplő esetek előfordulnak, azok annyira elenyészőek, hogy a hibahatáron belül esnek. Aki azt se tudja, hogy a telefonja ilyet tud és le se sz*rja, ha zavar vkit, hogy vibrál a telefon a kulcsok között, az nem is igényli ezt. A többiek, akik pedig nem ilyen hülyék, legyenek szívesek odafigyelni, mert ez az "asztalon hagyva ütvefúró hangját utánzó" és az "asztalról letáncoló" dolgok elkerülése annyira alapvető, és emberi gondolkodást éppen, hogy igénylő feladatok, amiket bárki el tud végezni, csak egyszer kéne megtanulni.
Mint már többször mondtam, ez most egy olyan dolog, amiről lehet mondani, hogy hú de jó, de annyira pitiáner és senki nem veszi észre, hogy szánalmas.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
szp1
addikt
[link].
Még mindig jól szórakozom.
Abba ne hagyjátok!Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Zotwoo
tag
Egy újabb érdekes fejlesztés. Habár belegondolva, még jó is lehet...
Zotwoo
-
HaZsolt
őstag
Kíváncsi vagyok hogyan valósítják meg, de jó ötlet. Párszor már hozott kínos helyzetbe a rezgő módban asztalon hagyott telefonom.
-
Ati 666
tag
-Én soha sehol és sehova nem rakom ki a telefonom,max otthon a lakásban.
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Touch-ko
őstag
válasz titanium011 #32 üzenetére
Otletnek szerintem nem rossz, valoban zavaro, hogy a fem asztalomra letett iPhone SMS erkezesekor felebreszt noha silent mode-ban van...
Kivancsi vagyk mi lesz ebbol, az uj zoom-olasi technikajukbol, es a lopasfelismero rendszeruk fejlesztesebol.Masreszt:
Sajnos muszaly levedeni mindent, mert vannak konkurens cegek akik pofatlanul lemasolnak szinte mindent. iPhone, iPod, iPod touch, iPad, MBA, Mac Mini, es ide irhatnam az iOS felhasznaloi feluletet, vagy az iMac design-jat is egy masik gyartotol.. Erdekes volt az egyik konkurens ceg honlapjan hivatalos tartozekkent arult (persze mas neven futo) Smart Cover 1-1-ben lemasolva latni.Amig 0 otlettel masol 1-2 ceg, addig sajnos kotelezo ezt csinalni. Vagy szerinted rendjen van az hogy valaki milliardokat kolt fejlesztesre, es egy masik ceg par honap alatt kiad egy megdobbenesig hasonlo termeket, amivel befuttatja az ` it looks like Apple` mentalitassal? Szerintem ez eleg undorito megoldas, foleg, ha azt vesszuk, hogy lenne penze mernokokre, es design-erekre.
Markat direkt nem irok, mert nehany vallasi fanatikus JIHAD-ot hirdetnene ellenem..
-
Cathulhu
addikt
válasz Touch-ko #107 üzenetére
Csak az a baj, amit a drag fordfairlane se ert meg, hogy itt az apple valoszinuleg (mmint magat a szabadalmat meg nem lattam, de a tortenelmebol kifolyolag ugy gondolom joggal hiszem) nem azt vedeti le, hogy fuu, mi igy csinalunk csendes vibrat es le ne masoljatok, hanem maganak a csendes vibranak a letet vedeti le, anelkul, hogy akar meg otletuk is lenne ra hogyan oldjak meg (persze elofordulhat, hogy van, de ez most irrelevans). Sajnos ez a baj az amerikai szabadalmi rendszerrel, helyet hagy az ilyen umbrella szabadalmaknak, ahol nem a mi termekunk vedelme, hanem a tobbiekkel valo kicseszes a lenyeg.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Touch-ko
őstag
-
Touch-ko
őstag
válasz Cathulhu #109 üzenetére
Az amerikai szabadalmi rendszer nem tokeletes. Viszont hogyan lehetne elerni azt, hogy bizonyos konkurens cegek ne masolanak mar le szinte 1-1-ben mindent, mert eleg gaz, ha te valamibe tobb milliardot olsz, es jon egy masik ceg, aki erre lusta, vagy csak nincsennek olyan tehetsegek a cegnel, igy inkabb lemasoljak, es igy jutnak penzhez, minden kutatas es fejlesztes nelkul. Bevallom oszinten engem rohadtul zavarna,ha kitalalnek valamit evekig meloznek rajta, majd rengetek penzt olnek a tervezesbe, gyartasba, szallitasba, reklamra, olyan termekethoznek letre, amit elotte meg nem latott senki, sot, megvaltoztatna az emberek gondolkodasat, velemenyet valamirol, elkezdem arulni, hatalmas bevetelekhez jutok, es erre jon egy masik ceg, aki honapokkal kesobb kiad egy megdobbenoen hasonlo keszuleket, es elkezdene olcsobban arulni, mert ugye neki nem kellett kolteni fejlesztesre se nagyon, es az en terekem sikeresseget pofatlan modon lemasolva penzhez jutna. Ez az emberek 99%-at zavarna. Ugyanis ha TE megdolgozol valamiert akkor igenis illessen teged a bevetel.
Nem ugyanaz egy sikeres ceg, konkurens termeket arulni, vagy egy sikeres, ceg termekpalettajana a felet lemasolni, es azt arulni, ugy, hogy mar az a bizonyos konkurens ceg sikerre vitte azt. -
Cathulhu
addikt
válasz Touch-ko #111 üzenetére
Mondom, ha valoban kitalaljak, megcsinaljak, es a szabadalomban azt irjak le, hogy hogyan csinaltak meg, egy szavam sem lesz.
De ha csak valamelyik mernok este ul a klotyon, eszebe jut, hogy de tok jo lenne egy csendes vibra amit a szenzorok mernek es masnap mar irja is a beadvanyt rola, hogy ez a szabadalom is naluk legyen, hatha valamelyik konkurens is ezen agyalna, az teljesen mas tema.
Es sajnos manapsag utobbi szabadalmakon megy a vita es nem a valodiakon.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
vhw
addikt
Lehet, hogy egy hülyeséget mondok, de... mi lenne ha a telefon hátlapját valami gumiszerű anyaggal vonnák be (hogy ez rögtön dobozból kivéve is rajta legyen, vagy aftermarket lehetne rá vásárolni ilyen hátlapot, mindegy) ami lecsökkenthetné a kemény asztalon felejtett rezgő telefon hangját. Akinek ilyen jellegű "gondjai" lennének a mobiljával választhatná az ilyen modelleket.
Ez a régi amerikai-szovjet anekdotára emlékeztet, mikor a tengerentúlon 0 G-s körülmények között is működő tollat fejlesztettek ki, míg a másik oldalon ceruzát adták az űrhajósoknak...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nagyúr
Offline mód?
Még én is meg szoktam találni a telefonban, pedig szőke vagyok.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
erdoke
titán
válasz Cathulhu #109 üzenetére
El kell olvasni a szabadalmat (kérelmet), és akkor kiderül, mit védenek le. Nevetséges, hogy a leíró szöveg nélküli ábra alapján egyesek nekiállnak megmagyarázni, milyen a "skicc szabadalmazás". A legjobb, amikor a lámák még olvasni se hajlandók, de megmondják.
Azt is érdemes tudni, hogy a bejegyzett szabadalmak nagy része soha nem kerül alkalmazásra bolti termékben.Maga az ötlet talán életképes, talán nem. Üzleti tárgyalásokon, mítingkeken én is gyakran találkozok a problémával, még ha nem is a saját telefonom hoz kellemetlen helyzetbe.
A legjobb aláírás a héten
-
szp1
addikt
Nem az egész urban legend....nekem gimis koromban ( q..va régen ) volt egy ilyen tollam [link]
Sajnos ellopták...
A 15 mio dodo fejlesztési költség, meg a szovjet ceruza - ezt meg döntse el mindenki maga.hagel : nekem egy olyan különleges telefonom van, amin különböző profilokat lehet beállítani, ahogy az adott szitu megkívánja. Pl. ha "tárgyalok" akkor csak egy led villan fel és 30 percen át ( időtartam állítható ) jelzi, hogy "esemény" van. Se csengés, se rezgés. Két érintéssel lehet aktiválni.
[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Cathulhu
addikt
Tulvagyok par sajat szabadalmon, es ezeket az ugyeket is kovetem, szoval koszonom, nem kerek a kioktatasbol. Azt hiszem eleg vilagosan kifejtettem, hogy mi az allaspontom a temaval kapcsolatban, es azt is, hogyha ez esetben tevednek, akkor en fogok orulni a legjobban...
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Touch-ko
őstag
válasz Cathulhu #112 üzenetére
Miert kellene varni? Ez a hir is napvilagra kerult igy akar a konkurens cegek is tudhatnak rola igy otletet lopva akar mar nehany honap mulva hasznalhatjak az Apple altal megamodott es kitalalt rendszert. Csak igy tud elonyben maradni mert barmit kitalalnak vannak cegek akik masolassal tengetik eletuket.. Igy le kell menni a 'hulyegyerek ovodai szintre' hogy legallis modon megfekezzek a masolast..
En is ezt csinalnam. -
Touch-ko
őstag
válasz Cathulhu #112 üzenetére
Miert kellene varni? Ez a hir is napvilagra kerult igy akar a konkurens cegek is tudhatnak rola igy otletet lopva akar mar nehany honap mulva hasznalhatjak az Apple altal megamodott es kitalalt rendszert. Csak igy tud elonyben maradni mert barmit kitalalnak vannak cegek akik masolassal tengetik eletuket.. Igy le kell menni a 'hulyegyerek ovodai szintre' hogy legallis modon megfekezzek a masolast..
En is ezt csinalnam. -
Youri
veterán
-
Touch-ko
őstag
Eleg szomoru, hogy alapveto dolgokrol halvany gozod sincs. Tudod mi a `vallas` szo jelentese? Javaslom lapozd fel az Ertelmezo Keziszotart, vagy ulj vissza az iskolapadba!
Tovabba nem erzed kicsit pofatlansagnak, hogy egy Apple hirhez benyogod, hogy az Apple fanokat osszekotod a vallassal? Szerintem ez eleg nagy bunkosag...
Viszont mit is varhatnek TOLED, hiszen mar jo par forumon megmutattad, hogy csak feszultseg keltese miatt jarsz Apple hireket olvasni
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Tehat, ha valamit TE kitlasz, es mas pofatlan modon lemasolja, es ebbol anyagi hasznot huz, akkor az szamodra teljeen elfogadhato.
Akkor kivanom neked, hogy hasonlo dolog tortenjen veled is. Nem kivantam semmi rosszat, hiszen szerinted ez teljesen elfogadhato dolog.Viszont az Apple hater dolog az teljesen normalis ugye? Le lehet vallasi fanatikusozni, b_zizni, ujgazdagozni embereket csak ugy, mert szamukra egy termek bevallt es emiatt mas termeket nem is vasarolna? Szerintem errol is talalsz neten olvasmanyt. Eszem megall, komolyan. Sulyos problemaid lehetnek. De azert remelem hetfon meg mesz oviba....
-
-
Mr Cube
tag
válasz Touch-ko #123 üzenetére
Megálmodott és kitalált? Komolyan? Újra megcsinálják azt, amit már mások kitaláltak, csak más módon működik, de maga a funkció már fel lett találva, szóval hagyjuk ezt a megálmodást.
És bocs, de a lekerekített sarkok és ikonos elrendezést épeszű ember nem nevezi egyedi design-nak, szóval ezt a lopás témát is hanyagolhatod nyugodtan. És nem, nem érdekel, hogy melyik országban ki tiltott be és mit, te is nagyon jól tudod, ahogy mindenki, hogy bődületesen nagy ostobaság az egész.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
eddie1978
senior tag
Nem tudom volt-e? Őket is bedózerolják majd?
-
Ricardo
titán
Egy jó példa erre. [link]
"A szabadalmi hivatalhoz benyújtott, a hatóság által elfogadott dokumentum mellé csatolt rajzok teljesen egyértelművé teszik a jogi nyelven megfogalmazott leírást, a képen jól látszik, hogy a legtöbb e-könyves szoftver által alkalmazott megoldásról szó, "
-
Depression
veterán
iHater léremre:
Ez egy hasznos funkció, ugyanis két féle megoldás is létezhet.
Régebbi iphone-okban: Rezeg egyet, a mikrofon alapján érzékeli, hogy hangos. Vagy átvált a leghalkabb csengésre, vagy elnémul.
Új ájfónban: Többfokozatú vibramotor kerül majd bele. színtúgy halkabb, gyengébb rezgéssel.
Miért nem használnám? Mert gyakran felejtem némán a telefont, és csak a vibrálás hangjával találom meg. Volt, hogy a mosógépből vettük ki így. Jobban zavarna, ha nem hallanám a rezgést.
A szemfigyelő is egy kellemes funkció, apróság, de netezésnél, filmnézésnél jól jön.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
nagyúr
Toll.
Momentán nekem is van egy ilyen tollam, mert vannak területek, ahol például a civil életben is kiválóan lehet alkalmazni.
Én pl. a .......... nél dolgozom, és ha az utcán vagyok akkor hidegben, melegben, a kocsik ablakán, plafonon fejjel lefelé, és kissé nedves-kissé zsíros papírra is kiválóan lehet vele írni, mert a patron nagynyomású.
A toll 12OO volt. A betét 5OO orbán tallér.
Bent van a munkahelyemen a szekrényben, és nagyon vigyázok rá. Csak betét kell venni hozzá.
Imádom!Igaz, van "eredeti" fém is. De az k.rva drága!
Ja! A betét igen eltér mindentől, tehát nem lehet csak úgy cserélgetni akármivel, mert vastag és zárt végű.
Másik: Amit az Apple csinál a szabadalmakkal, az iszonyat kártékony!
Csak azért levédetni valamit, mert az enyém, és fel nem használni azt nem is tudom minek nevezzem. Spekuláció. Egészen aljas szándékkal.
Lapozás, szögletes négyzet, kattintás, zárfeloldás... Lehet még sorolni.[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
Már nem azért,de te ugyan ezt csinálod,csak te az ellen tábort képviseled...azt hiszed ettől majd jó nagy menő leszel?...tudod mert hogy most ez a divat...
Másrészt,te honnan a vérvörös fas.bol tudod,hogy valójában mit tartalmaz a valódi benyujtott szabadalmi kérelem?azért mert a mobilarena leközöl egy skicet,még nem azt jelenti hogy csak az ötletet védették le.
Lehet hogy lazák az amcsik az ilyen szabadalmi dolgokban,de a kérelemnek mindenképp tartalmaznia kell hogy MIKÉPP MŰKÖDIK az ötlet.Tehát te már előre megadttad a cégnek az utálatodat ok nélkül( most csak erröl az esetröl beszélek)
Aki meg ide hozza hogy az ikonokat meg a sarkokat nem lehet levédetni...lehet hogy az alma is másolt,de tény,hogy ő előttük a klóngyáros samunak sem jutott eszébe ez az ikon elrendezés,és most ne linkelgessétek az ezer éves sony menüket ami ugyan rácsos elrendezésű,de másban nem hasonlít az almára.
Ellenben Mr.samu úgy ahogy van egy az egybe lemásolta ezt...na ha ti olyan bölcsek vagytok,apu kecójába a kis irodai forgószéketekbe,hogy a fa..ba védettétek volna ezt le??????
Ugatni könnyű,azt a legkönyebb,de okosat azt eggyik síkagyú sem tud.
Csak ami most divat...cím elolvas,egyböl fórum,hűűű ,ja köc.ög férges alma...[ Szerkesztve ]
-
VIBO
őstag
Érdekes. Erősödő rezgés teljesen ok. Halkuló se rossz, csak az első nagy rezgésnél bukta már a csend nem megzavarása sztem.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
VIBO
őstag
Hupsz dupla lett
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Youri
veterán
Konkrétan nem is olvastad el, hogy mit reagáltam először, csak rám akarod húzni az általános alma, nem-alma elképzeléseidet. Ha akarod tudni, két vinyón kívül semmilyen samsung cuccom nincs. És, ahogy írtam korábban is, ez egy akár olyan ötlet is lehetne, ami nyugodt szívvel levédhető, hiszen nem általánosítást tartalmaz, mint a jól ismert kerek sarkú téglalap. De persze nagyszerűen ignoráljátok azt az egyszerű tényt is, hogy merőben hasonló funkciókkal rendelkező alkalmazás elérhető a Play Store kínálatában, persze, ti oda nem mentek, mert nem alma. A samsung meg egy pöppet nagyobb, és régebbi cég annál, hogy másolóüzemnek nevezhesse egy hipsztereket megcélzó cég.
UI: 3 iPodom vol az évek alatt, elégedett voltam velük, többnyire az Apple termékei is tetszenek, pár kivételtől eltekintve, ezek között szerepel az iPhone is. Lehet engem haternek nevezni, nem is rajongok az apple filozófiájáért, de a termékeit nem ez alapján ítélem meg. És szerintem egyeseknek itt nagyon magukba kellene nézniük, mert amikor valaki konkrétan személyes sértésnek veszi, és pattog, mint egy frusztrált tizenéves, ha a kedvenc márkáját rossz szóval illetik, akkor az a legalja
Részemről kiszálltam
RTX ON
-
nagyúr
válasz Polarstar #138 üzenetére
"Másik: Amit az Apple csinál a szabadalmakkal, az iszonyat kártékony!
Csak azért levédetni valamit, mert az enyém, és fel nem használni azt nem is tudom minek nevezzem. Spekuláció. Egészen aljas szándékkal.
Lapozás, szögletes négyzet, kattintás, zárfeloldás... Lehet még sorolni."Ezért nem fogok sohasem Apple terméket venni! Pedig nagyon tetszenek az igényes átgondolt termékeik, de amit ezen a szinten művelnek, az tényleg gyalázat...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz KillHates #144 üzenetére
Nekem semmi gondom az applével számítógép ügyben. Ezeken nőttem fel.
Most is Macprón nyomom. Egy régebbin...De amit az ájpod-ájfon óta csinálnak az bicskanyitogató!
Ez a vibramotor zaj, meg kurvára egy fontos megoldandó kérdés.
Emberek éheznek a világban - a szemétkérdés - a társadalmi különbségek eldurvulása - és még a csekkeket is be kell fizetnem!Megint reszeljük a semmit!
-
dezs520
senior tag
Tényleg nem járok a play be,mert hát minek.
És az hogy egy cég mekkora,nem ad rá jogot hogy másoljon,mert ha jól értelmezem amit írsz,akkor ha a cég nagy,akkor másolhat.
A másolás nem spekuláció,vagy "szerintem" dolog,szemmel látható,felül az "ikonok" alul a dock...tök egyforma.
A többiért elnézésedet kérem,nem neked szántam,csak nálad csapódott le,ezért is elnézést kérek.
És ennek semmi köze a hit hez,csupán aki használja a terméket,többet tud róla,mint aki nem használja,mégis mindig ők akarják megmondani a tutit holott közük nincs hozzá.
És igen,lehet hogy én is elfogult vagyok,hiszen megvagyok elégedve a termékükkel,de mint cég nagyon nem érdekel,ki kivel miért harcol,( ez lehet az én szegénységi bizonyítványom)[ Szerkesztve ]
-
dezs520
senior tag
válasz Polarstar #145 üzenetére
Neked nem fontos,másnak még lehet az.
És ez az éhezős csekkes dolog nem is értem hogy jön ide?
Hogy pitiáner dolgokkal foglalkoznak,és ez helyett inkább a föld megmentésért kellene tenniük valamit?
Ezt az ipod/iphone dolgot sem értem.
Engem valahogy teljesen hidegen hagy,hogy a nokia mit csinál,nem hoz ki belőlem érzelmi reakciót,mert nem érdekel.
Számodra is ott a választás,ha az alma telefon portfóliája nem gyerebe,még mindig tudsz válogatni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Spórolós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1 humoros
- Stellar Blade
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- BONTATLAN Tactile Woven Case iPhone 16 Pro Max-ra, Sunset Moonrise ELADÓ!
- 2-3-4 éves telefonokhoz csomó fólia, köztük vagy 10db gyári huawei, tokok, stb
- 8db 10" valódi bőr Elysian tablet tok (a sok tárolástól karcos, és használt kinézetű) 2db Rekavago n
- Autós bluetooth kihangosító, transzmitter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest