- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
fordfairlane #176 üzenetére
Hm... vannak Coca Cola topikok, ahova bejárnak a Pepsi, vagy a tecsó gazdaságos kóla fanok trollkodni, és odavissza?
És ha vannak is, ilyen nagy számban vannak?
-
vhw
addikt
válasz
fordfairlane #174 üzenetére
Ez nem egy öngerjesztő folyamat? Ha látják, hogy rajongók ennyire toporzékolva védik, akkor csak ezért is, nem?
De te elég szakértőnek tűnsz, tényleg érdekelnének további hasonló szenvedélyt kiváltó cégek, hiába én nem tudok... -
vhw
addikt
válasz
Touch-ko #168 üzenetére
Te még mindig azt hajtogatod/bizonygatod, hogy mennyit és mit másolt a samsung. Egyszer se mentem bele mit tettek vagy nem tettek.
Ismét elmondom; mások is másoltak/-nak, átvesznek, és az apple is megtette a magáét, őket sem kell félteni. De ezt miért nem vagy képes belátni/elfogadni? Miért hibátlanok ők a szemedben?.
És immár harmadszor... még mindig ignorálod az eddig kétszer feltett utolsó kérdésem, pedig már tényleg marhára kíváncsi vagyok miért van ez...
Van még egy olyan cég, aminek a termékeit ilyen fanatikus buzgalommal veszik, vagy ilyen elvakultan védenek a rajongói? Én komolyan nem tudnék még egy példát felhozni...
-
vhw
addikt
válasz
Touch-ko #158 üzenetére
Talán ha vennéd a fáradtságot és végigolvasnád és értelmeznéd azt amit írtam... nem csak kiragadnál egyetlen mondatot.
Az alma vette mondjuk az "okostelefon-ötletet", annak funkcionalitásaival, csinált egy saját készüléket. Maga az ötlet már létezett más gyártóknál, más vonal mentén zajlott a megvalósítása, más volt a külső (bár nekem még mindig jobban tetszik a teljes qwerty billentyűzet, de ez lényegtelen) Vegyük ezt a lépést "másolásnak"? Nem egyéni, SAJÁT ötlet volt az okostelefon mint olyan.
Majd később jöttek a külsőleg hasonló telefonok, akkor mit is másoltak le? A külső megjelenést? Ami valamiért divatos lett, ezért a többi cég is meglovagolta ezt a "hullámot".
Csak arra akartam rávilágítani, hogy az alma "ötletátvételei" teljesen rendben vannak, míg más gyártók "ötletátvátelei" fejlesztés nélküli másolásoknak minősülnek nálad, miközben egy smartphone, vagy tablet nem csak a külső keretből áll, sőt.
És a végén, csak off-ba tett kérdésem;
"Tényleg nem értem, hogy ha minden ennyire szép és jó és rendben van a cég körül, akkor miért "divat" utálni (ahogy szokták mondani). Miért nem "divat" utálni egy LG-t, vagy Sony-t?" -
vhw
addikt
válasz
Touch-ko #156 üzenetére
Az almának át szabad venni az "okostelefon-ötletet", az "érintőkijelző-ötletet", a "tablet-ötletet" stb. kvázi más gyártóktól, aztán ezekből a saját szájíze szerint összegyúrni egy terméket. Viszont ha valami visszafelé, a másik irányba működne; netán a többi lesne el érdekes dolgokat az almától, akkor az "másolás zéró fejlesztéssel"?
"Van nem is egy olyan gyarto, aki az iPhone elott nem is arult erintokijelzos telefont, ma pedig mar az a legtobbet eladott keszuleke."
Szerintem iPhone ide vagy oda az érintőkijelző elterjedése megtörtént volna, egyszerűen valami irányba muszáj volt fejlődni a mobiltelefonoknak, ez nem az ő érdemük.Tényleg nem értem, hogy ha minden ennyire szép és jó és rendben van a cég körül, akkor miért "divat" utálni (ahogy szokták mondani). Miért nem "divat" utálni egy LG-t, vagy Sony-t?
-
vhw
addikt
Lehet, hogy egy hülyeséget mondok, de... mi lenne ha a telefon hátlapját valami gumiszerű anyaggal vonnák be (hogy ez rögtön dobozból kivéve is rajta legyen, vagy aftermarket lehetne rá vásárolni ilyen hátlapot, mindegy) ami lecsökkenthetné a kemény asztalon felejtett rezgő telefon hangját. Akinek ilyen jellegű "gondjai" lennének a mobiljával választhatná az ilyen modelleket.
Ez a régi amerikai-szovjet anekdotára emlékeztet, mikor a tengerentúlon 0 G-s körülmények között is működő tollat fejlesztettek ki, míg a másik oldalon ceruzát adták az űrhajósoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest