Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz Depression #183 üzenetére

Ferditesek? Miben is ferditek? Vak hit egy ceg fele?
    Lol eloszor is a kommentjeimet ala tudom tamasztani sajat tapasztalattal.

Azert nem szeretnek mert leirom a velemenyem egy Apple tpoicban, es valaszolok azoknak akik offolni meg "anyazni" jarnak at shamesung illetve android forumokrol.. Ezek utan az android meg shamesung userek akik amugy is csak feszultsegkeltes miatt jarnak ide, megsertodnek..

Ha te vak hitnek hivod azt, ha megveszel egy termeket ami tetszik, majd jo velemennyel leszel a cegrol, es kiprobalod a tobbi termekeit is, es tapasztalod, hogy tenyleg jol mukodik, es nem olyan mint amit elotte hasznaltal, es a jovoben is olyan termeket akarsz venni, akkor egybol elvakult hivo leszel? Szerintem nem.. Hany olyan ember van aki egymas utan tobbszor is ugyanazt a markat valasztotta? Ha te tobbszor veszel Mars csokit, mert szereted az izet, akkor te egybol Mars hivo vagy aki elvakult?

Vagy ha te meg vagy elegedve a Tide mososzerrel, mert jo, es hatekonyan tisztit, akkor te egybol Tide mosopor hivo vagy? Esetleg ugyanolyan markaju EC papirt veszel, akkor szinten klotyopapir hivo vagy?

Egyszeruen nem ertem. Nekem bejott, es szeretem, minden termekem Apple es emiatt nagyon jo osszhangban vannak, tetszik, es szamomra a legjobbak. Ez talan problema?

• dezs520

senior tag

válasz Depression #183 üzenetére

...ha valaki nem úgy lát valamit mint "ti",az már vak,fanatikus,szektás....és szélsőséges estben buzi...
    Sajnos nincs igazad,nagyon sokszor "kaptunk" már csak azért mert almánk van...lásd a videókat,az általunk is elitélt sok kis gyökér miatt úgy vagyunk elkönyvelve mint ők,egy kalap alá vesznek minket.
    És amit nagyon sokan nem akarnak itt megérteni az az,hogy nem a céget "istenítjük" szeretjük,hanem a telefont.
    Ti viszont nem vagytok hajlandók bevallanai hogy a termékük jó,attól független,hogy a keynotokon mit túloznak...
    És arra hogy ki kit miért nem kedvel.
    Ez kicsit olyan,mint amikor az asszony állandóan azt mondja,hogy márpedig te megcsaltad,te hiába mondod neki hogy nem ( :) ) majd egy idő mulva,azt mondod hogy igen baszki ha ígyis úgyis azt mondod akkor miért ne (?)
    Már sokszor sokmindenki leírta almások közt hogy mit miért,általában meg is értik,majd jön egy kis 10 éves fasz megtorlo nickel és benyög valamit,amivel felrug minden eddigi nyugodtt beszélgetést...na ezért vagyunk mi "felsőbrendűek" és ezért beszélünk olyan lekezelően mint ahogy...

Új hozzászólás Aktív témák