- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz ricsosz #9700 üzenetére
ricsosz: Ha ESRB-re hivatkozik (Entertainment Software Rating Board), akkor ott valamilyen felügyeleti beállítás van nálad bekapcsolva (Parental Control). Nézd meg a System Settings-ben, mert valószínű beállítottál valamilyen korhatárszintet.
revezehun: Ugyan még sosem hozattam PS3-at az USA-ból, de szerintem közel annyiba kerül a szállítás, mint a gép árának fele. Nem hinném, hogy megéri.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
ricsosz
csendes tag
Hello kössz a tippet be állitottam a szintet de most meg azt irja ki hogy Suplemental Terms és azon belül azt hogy: Playstation network europe limited wants your online gaming experience to be an enjoable and pleasant one.To ensure you and other user get the best out of the Jame you must abide by the following Supplemental Terms which apply in addition to and should be read in conjuction with the terms service user. Agreement of Playstation Network . Most mit csináljak ?????
Előre is kössz. -
AXisBOLD
addikt
urak, két kérdésem lenne:
Lost Planet Extreme Condition-nak ugyan olyan grafikálya van mint a 2-nek? és 6ruppót megér-e?
Aurea mediocritas
-
szasanyi
félisten
válasz AXisBOLD #9704 üzenetére
Nincs olyan, és sok helyen akad is. Nem tudom a 2. részt hogyan sikerült optimalizálni, mert az egyet nem túl jól. A PC-s verzió grafikailag - persze jó gépen - olyan ahhoz képest, hogy az állad leesik. És nincs akadozás, lassulás, ami engem nagyon zavart PS3-on. Pedig az egyik kedvencem, most is tolom - sokadjára - a Colonies Edition-t.
-
Bikerman
aktív tag
uncharted 2 lehet le fog ültetni... kipróbáltam a demo-t azt hittem eldobom az agyam... xboxosok most aztán sírjatok ám, elbújhattok a gow-al.
ragazzi della curva...
-
szasanyi
félisten
válasz AXisBOLD #9710 üzenetére
Bizony más. De mondom, nem az a legnagyobb gond, hogy nem néz úgy ki, mint egy gamer PC-n, hanem az, hogy akad a játék. Szinte az elején van a barlangban, amikor a nagy állattal küzdesz... pfff... az katasztrófa. Amikor beindúl, pörög, akkor elmosódik és akad a kép, alig lehet játszani vele. De sok helyen van hasonló. Én azt mondom maradj a PC változatnál (mert sztem legalább 1x mindenképp told végig), aztán ha 2. résznél nincs ilyen probléma, inkább azt vedd PS3-ra.
Bikerman: miért az első részénél nem ültél le? A tesztekben több helyen fogalmaztak úgy, hogy Tomb Raider gyalázó, és az első olyan game, ami miatt igazán érdemes PS3-at venni.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #9712 üzenetére
Uncharted 2: hozzáteszem, hogy én eddig nem sok pluszt vettem észre az első részhez képest, inkább úgy fogalmaznék, hogy új a sztori, vannak új szereplők, van egy-két új ötlet (pl. pajzs cipelése, új fegyverek), illetve ugye mások a helyszínek. Játékmenetre, grafikára gyakorlatilag ugyanaz, mint az első, ami nem baj, hiszen nagyon jó játék volt az is, csak nem értem, hogy most mindenki el van tőle olvadva, miközben az első rész premierjekor olyan nagy csönd volt körülötte (pedig akkor is lehetett volna nézegetni ugyanilyen teaser-eket, in-game videókat kedves gamer újságírók, csakhát valószínű a legtöbbjük elsiklott egy névtelen kis fejlesztőcsapat ügyködése fölött), hogy csak na, aztán miután sikerjáték lett (sok eladott példányszám, platinum ugye) aztán már divat isteníteni a folytatást. Mindegy, ettől függetlenül nagyon várom, mert jónak ígérkezik és ezek az alkotók megérdemlik, hogy megvegyem a játékukat, csak ezt a hatalmas hype-ot nem látom indokoltnak. Megjelenik egy sikeres játék folytatása, ennyi történik, nem több (igaz, nem is kevesebb).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
bwoay
nagyúr
de nyilván az első játéknál a siker csak a megjelenés után jöhetett,
most meg már mindenki borítékolta (joggal), ennyi a különbség.
gondolj bele, mennyire vártad anno az UDF-et. én semennyire.
már kint volt a game, amikor megtudtam, hogy egyáltalán mi az.
vagy legalábbis nagyon későn esett le.
viszont a demoja használhatóbb volt, mint ez a mostani ratyi.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
DM-Fan
nagyúr
Persze, ez nyilvánvaló, de ugyanakkor azt is megfigyelheted, hogy egyes játékokat már az első részük megjelenése előtt is úgy vár a nép, hogy ihaj, az újságírókról/teszterekről már nem is beszélve. Ma már az a jellemző, hogy a játékkészítők is előbb töltik le a saját játékuk in-game videóját/teaser-ét youtube-ról/torrent-ről, minthogy elkezdenék készíteni. Ugyanez a filmiparral is.
Szóval mindig nagyokat derülök az ilyen hype-okon, aztán ezekből szoktak a nagy fanyalgások lenni, hogy: "-Hát, én jobbat vártam. -Miért? -Azért mert mindenki agyonhype-olta. -Jaaa kérem... hát igen."
Get Moded!
-
AXisBOLD
addikt
válasz szasanyi #9712 üzenetére
köszi, akkor beszerzem PC-re. sokat várok el tőle a 2 demóból kiindulva. remélem jó lesz.
DM-Fan: ez megint csak marketing. kis cég->kis marketing(lásd Uncharted és akkor még "no name" Naughty Dog), nagy cég->nagy marketing->aztán ott szokott lenni a hopp után a kopp, sajnos.
Aurea mediocritas
-
Siera
senior tag
Hali!
tudom,hogy nem a megfelelő helyen kérdezem,de hátha
ballor.hu megbízható ember?
-
MCkey
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a FIFA 10 PS3 verziójával kapcsolatban, amiben remélem tudnátok segíteni (azt is remélem, hogy nem túl off a kérdés, a fifa topikban nem tudtak segíteni, itt is megpróbálom, hátha):
A Magyarországon vásárolt FIFA 10-nek a nyelvét át lehet állítani angolra, vagy csak magyar nyelven lesz elérhető? Nem szeretnék zsákbamacskát.Minden segítséget előre is köszönök,
MCkey -
MCkey
csendes tag
válasz skylinelaca #9720 üzenetére
Mindkettőre, ha a kommentárt át lehetne állítani, akkor az úgy már egész emészthető lenne. skylinelaca, neked köszönöm a választ, de örülnék ha ezt olyasvalaki is meg tudná erősíteni, akinek megvan a játék.
-
Edgeri
senior tag
Kérdés: az Uncharted 2 mennyire épít az Uncharted 1 történetére? Ha a kettőt végig akarom vinni, akkor van-e olyan infó, ami csak az 1-ből derülhet ki?
Vagy a 2 teljesen új lappal indít a játéktörténetet tekintve?Üdv, Edgeri
-
user137
őstag
Urak, hadd térjek vissza egy picit az Online játékra, mert ez az egy, amiatt még nem vettem meg a konzolt (habár ez a fenti akadozás téma is egy picit rémisztő).
Tényleg ilyen béna a PSN? A GT5p egyenest egy förtelem, a többiben jobb a multiplayer? Van kivel játszani? Lehet a Friends list-en lévőkkel tolni a coop-ot? Demókon is esetleg?
Letölteni demókat gondolom ingyenes, a PSN-ből lehet online vásárolni dombornyomott kártyával, mint mondjuk Steam-en (vagy iTunes store, etc)?
-
nokia párti
őstag
Sziasztok!!
Hamarosan én is ps3 tulaj leszeek.
A kérdésem az,hogy van e ps3-nak olyan gyakori hibája mint az xbox 360-nak hogy 3ledes lesz?
Remélem nincs.
Üdv. -
Siera
senior tag
YLOD
-
nike_
addikt
válasz nokia párti #9725 üzenetére
A leggyakoribb hiba az olvasó szétmenése szokott lenni. De ezt garanciában javítják, ugyanúgy, mint a 3LED-et az X360-nál.
-
he7edik.
addikt
576-ban már kapható az Uncharted 2 hét környékén megyek is a példányomért
Égő szöveg a flém vázon
-
skylinelaca
senior tag
válasz user137 #9724 üzenetére
Miért béna a PSN? GT5P sztem deirekt ilyen fél megoldás... friendekkel csak akkor tudsz játszani ha egyszerre léptek be, és akkor sem biztos... akadni akard de ez sztem függ a másik fél netjétől is... tény h még nem nyomtam olyan versenyt gt5p vel amibe ne lett volna legalább 1 ugráló játékos. Demókon ugy lehet ha olyn a demo, és a demoban is lehet friendeket invitálni! Residentben van egy nagyon jó Co-op rész ! GTA 4 ben is van rengeteg játékmód, és ha van mikrofonos is akkor az még dob is az élményen! PSN ről lehet vásárolni , dombornyomottról nincs tapasztalatom, de mezei otp-s visa electronnal tuti h lehet!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
Vazallus
tag
PS3-ra valami jó horror játékot tudtok ajánlani?
"Mr. Salieri sends his regards"
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Vazallus #9733 üzenetére
Inkább akció FPS némi horror beütéssel, de F.E.A.R. 2 nagyot üt. (egyébként az első rész is korrekt). Szép grafika, élvezetes játékmenet, nem is túl rövid, story is összerakott. Ha az első rész tetszett, akkor mindenképp ajánlott. Megéri az árát, sok munka van benne. Én kétszer végigtoltam PS3-on (normálban majd hard-on) egymás után és még most is elő-elő veszem, mert egyes részei nagyon eltaláltak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Buldozer99
senior tag
Valakinek Batman AA?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
skylinelaca
senior tag
-
Edgeri
senior tag
válasz skylinelaca #9738 üzenetére
Én csak a demót nyomtam végig (kb 10x) és nagyon bejött, van egy sajátos hangulata.
Üdv, Edgeri
-
AXisBOLD
addikt
válasz Buldozer99 #9736 üzenetére
még csak ízlelgetem a demóját, de mennyi az annyi?
Aurea mediocritas
-
Pöttön
őstag
Helosztok!
Énis gondolkodok egy PS3 vételén.
Igy elsőre azt kérdezném hogy láttam hirdetésekben olyan PS3-mat ami viszi a PS2 ill PS1-es gameketis.
Ez lehetséges vagy csak átverés?
És ha igaz akkor ezt mindeggyik PS3 tudja vagy csak némeik.
Ha pl veszek egy PS3 Slim-et akkor az tudni fogja?
Válaszotokat előreis köszi!
Üdv.: PöttönA sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
f27
senior tag
nemtudom hogy érdekel e valakit ,de egyre több alaplapos 60Gb gép kerűl hozzám! mindben a GPU szált el!egyketőbe a CPU
saját statisztikám!
40Gb változat--csak fejhibást kaptam (kb 20-25db vettem!)
60Gb változat..csak alaplapost kaptam(6db vettem!)--1hónap alatt!
80Gb változat---2 alaplapos 14fejhibásat vettem!
ami érdekes hogy a PAL-osok durrannak el! az NTSC-sek nem repkednek!
a 40Gb verzioból pedig a duplafejesek! 20ból 13-15db! a beazonosításához a legegyszerűb módja hogy a dobozára az van írva 6Kg változat!
tehát saját véleményem szerint a leg megbízhatóbb változat a 40Gb! -
AXisBOLD
addikt
válasz Buldozer99 #9744 üzenetére
köszi. az korrekt ár!!!
de sajnos winyót kell vennem, mert megadta magát a mostani és arra sincs most még keret.
most csak egy UP!-ot tudok adni érte !
Aurea mediocritas
-
DiVaD
senior tag
Láttam itt szó volt az SWről. Ł 15,73
f27: Ezt szomorúan hallom. És a CPU illetve GPU hibásakat lehet javítani vagy szobadísz és kész? Amúgy pont 40GB-osom van. Dobozom nincs meg..egyéb felismerhetőség van?
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
én sajnos nem tudom javítani! és tudtommal egy szervíz sem áll neki! alaplapcserés lenne,de annyiba kerűl egy alaplap mint egy új PS3 (70K)
GRAND THEFT AUTO 4 csomag volt akkor izgúlhatsz
ha a POWER kapcsolód és a LAN dugó között van kb 10cm akkor az a nem épp jó széria!
amelyiknél a powergakcsoló és a multi csati között 3cm van az a legjobb változat!
egyépként a rosz változatnál a lan van alul a jó változatnál pedig a multi ajzat egyszerű megkülömböztetni őket!
a 40Gb és a 80Gb változat között egy csavarnyi külömbség sincs! sem belűl sem kívűl a vinyón kívűl! -
bwoay
nagyúr
válasz skylinelaca #9738 üzenetére
juteszembe van is demoja, le tudja szedni, ha minden igaz (japán store-on fent volt
anno)[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Siera
senior tag
Ha minden igaz,akkor a gpu és a cpu is 60nmes technológiával készült a 80gbosnál!Míg a 40esnél 90nm és 60nmen(gpu-cpu,vagy cpu-gpu nem is tudom már).(60gbos 90-90nm)
Persze az,hogy megnéztünk 100ps3at még nem azt jelenti,hogy egyértelmű statisztikát vonhatunk a 3 tipus között.Bár a 60asnál láthatóan több a rossz gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest