- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz Gebriel #9039 üzenetére
köszi. szasanyi-nak is .
feltettem a legújabb firmwaret meg a DUF-is frissítettem 1.01-re asszem és óra játék után csontra fagyott. korábban(az a kb 4 alkalom amit eddig játszottam vele) nem csinálta. megállt a kép, hang semmi, nem reagált semmire, csak resetre. 5 rész elején mikor a falon felmásztam be az ablakon ott állt meg. na ez nem tudom mit jelent, de gondolom nem túl jót... ez a 3.00 FW lehet nem sikerült? vagy a hiba az én készülékemben van?
meg légyszi írjátok le ennek a regnek a menetét mert nem jöttem rá tegnap este. kicsit kómás voltam.Rámegyek a PS Netvorkra, elkezdem a reget, megadom hogy pl USA a residence, születés stb. és akkor volt az a link(cím generátor), de nem tudom mit hova kell beírni vagy én is kamuzhatok valami létező címet? azt se tudom hogy a srteet adreseket ki kell-e tölteni mind vagy csak az 1-est...
hilfe bitte
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
bocs meg még annyi hogy Free Space-re 60 GB/74 GB-ot ír. ez így rendben van
Aurea mediocritas
-
skylinelaca
senior tag
válasz AXisBOLD #9053 üzenetére
mivel valszeg a játékok is telepítenekn ezt azt ezért valószínű, bár nemtudom h mennyit foglal de az xmb is foglalhat helyet. reg: nem kell mind a 3 street address kitölteni, csak az elsőt, oda pedig valami olyasmit irsz ami számmal kezdődik. az előbbilégkondis pl: 123 W 79th St, New York, NY 10024
Street address1: 123 W 79th Street
City: New York
State/province: New York
Postal code: 10024
Country/region: United statesnemtudom pontosan h a cityhez elég az h new york, vagy new yok city, de szrintem az előbbi!
Üdv: Laca
-
MrPG8
aktív tag
válasz skylinelaca #9055 üzenetére
XMB nem a vinyón van rajta! Szal az nem ott foglal helyet. Ezért is lehet könnyen vinyót cserélni.
AXisBOLD:
A Free Spacenél a 74GB az összes amiből 60GB szabad van. Annyi bőven elég, szerintem egy játék 3-6GBnál nemrak fel többet! -
MrPG8
aktív tag
válasz skylinelaca #9063 üzenetére
Hát az XMB-t biztos hogy nem kell. Én nemrég cseréltem a vinyót 320GBosra és csak backupot csináltam külső vinyóra, hogy a cuccaim ne vesszenek el. A linken nem tudom hány GB-os a Ps, de az én 40Gbosomnál 100% hogy nem kellett újrarakni az oprendszert!
[ Szerkesztve ]
-
RISE
csendes tag
Megnéztem neten PS2 kábeljét ( http://www.b2btrade.biz/images2/img499a2d838c76a.jpg ?), ezek szerint a ps3-t szinte akármilyen ős tv-re rá lehet kötni egy szimpla scartal? Bocs nem vagyok otthon annyira a TV technikában.
Szerk.: Egy kicsit régi, eléggé márkátlan (Vestel) nagy dobozos (CRT?) tv-m van, ezért kérdezgetek ilyeneket...
[ Szerkesztve ]
-
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a segítséget!
UDF-al kapcsolatban megnyugodtam, hogy csak a fw vacakol. remélem sony-ék orvosolják.
reg címeket köszönöm!, késöbb megpróbálom.
Vinyóval kapcsolatban: értem hogy 74-ből 60 szabad, de a PS meg 80-as... és mitől csak 60 a szabad? GT5 P 4GB-ot rakott fel, a UDF meg pár megát és semmi mást nem másoltam fel!(nem idegeskedek miatta, csak érdekel a miértje)
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9073 üzenetére
ok, köszi.
azért gondoltam hogy így van, mert pc-s vinyóknál is friss op-al se jön ki a teljes kapacitás. Pl: 250-es vinyómról friss Vistával hiányzott ~5-10 giga.
Aurea mediocritas
-
nike_
addikt
Nektek is Made in China a PS3-atok?
(igen, ez most komoly kérdés, mert nekem az )
-
AXisBOLD
addikt
télleg , még jó hogy valaki gondolkodik .
nike_: én a dualshock 3-on vettem észre a made is china feliratot és egyből nekem is az jutott az eszembe hogy vajon a gép is ott lett összerakva, de nem néztem meg, mert egyértelmű hogy ott .
egyébként erre jó példa hogy attól még nem lesz magyar autó(és ezáltal "rosszabb") az audi TT mert győrben gyártják. a német filozófiát/munkamorált képesek a németek bárhol a világon megvalósítani. miért ne menne ez a japánoknak is.
szerk: gyors körülnéztem és a két dualshock 2-m, az olympus fényképgép töltő, a logiteck joyom és az icon7 s500/d500 egereim is china szülöttei. meg gondolom minden más a házban .
de ma láttam egy black&decker akkus fúrót amin england felirat volt...
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
skylinelaca
senior tag
válasz AXisBOLD #9078 üzenetére
ma már lassan csak a telók közt lesz olyan ami nem csájna.... bár mióta vannak másolatok stb, lsd: mobilarena tesztek közt , azótamár semmi sem biztos még az Apple termékemre is az van irva h Designed by apple in california, assembled in china....
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9080 üzenetére
ja, az nekem is hungary (nokia 3110 c)
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Paarthurnax
senior tag
A Canon fényképezőmre meg lencséimre az van írva "Made in Japan". Megnyugtató.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Az interneten és több magyar fórumban is kezd felbukkanni a PS3 Slimmel kapcsolatos
hibajelenség a túlmelegedés....(Szar a hűtés?) Most akkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
válasz ggf8600gts #9083 üzenetére
szia! elvileg igen, ITT egy kicsit bővebben találsz róla dolgokat. de azért nézegesd a fórumot mrt van aki vett már nálunk is, megvárnám a személyes tapasztalataikat is.
-
Def26
félisten
válasz skylinelaca #9084 üzenetére
Nah ez a durva. Wadarr pedig nem mond hülyeséget...
Idézet az általad linkelt cikkből:
"A probléma oka nem más mint valamelyik processzor felszakadása. Igen... alulméretezett hűtés, ólommentes forrasztási technológia, itt az eredménye. Ugyan az új gépek garanciálisak, mégis Én kíváncsi voltam mi is lehet az oka a hirtelen meghibásodásoknak és szétszedtem egy hibás darabot. A költségcsökkentés hatása még az alkalmazott hűtőpasztán is meglátszik."Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
wrathchild
tag
Hello!
PS3 milyen kép fájl-t ismer fel? Nekem pendrive-ról jpg, bmp nem jó. Háttérnek szeretném.
Köszi -
ggf8600gts
tag
válasz skylinelaca #9084 üzenetére
Én inkább vettem egy Killzone 2 Bundle-t az 576-ban. Szubjektív, de nekem jobban tetszik, pluszként ott a Linux, ha kell...
-
skylinelaca
senior tag
válasz wrathchild #9086 üzenetére
jpg-t tuti h felismeri csak a pendrive on csinálj egy PICTURE mappát! többi formátumot még nem próbáltam!
ggf8600gts: el vok tájolva, ezt mire is írtad?
[ Szerkesztve ]
-
ggf8600gts
tag
válasz skylinelaca #9088 üzenetére
arra hogy melyiket érdemesebb venni...A PS3 Slim-et, vagy a régi 80GB-os verziót...(Már amíg még kapni) Ráadásul ez az overheating hiszti sem jó előjel...
-
skylinelaca
senior tag
válasz ggf8600gts #9089 üzenetére
jaaah, oké, nekem nagy"macskám" van az is 80 gigás, semmi nem vinne rá h slimre cseréljem
-
MrPG8
aktív tag
válasz wrathchild #9086 üzenetére
Ha picturenél nézed és X megnyomására nem jelenik meg kép, akkor próbáld meg a "háromszög" megnyomását és utána asszem show all files vagy valami hasonló. Fel kell ismernie!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
kikapcsolom a Ps3-at, de a wifi zöld led tovább villog és halk moraj jön a gépből, mintha valami még menne benne.
ez mi lehet?
Aurea mediocritas
-
babli
tag
Akinek van Slim, írjon legyen oly kedves tapasztalatot róla. Neten kering a rémhír, hogy túlmelegszik és leolvad a proci. Köszi...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
kavboy
tag
jo estet!
Lenne egy problemam hatha tud valaki segiteni. Hazilag irott bluray filmet akarok nezni a PS3-on de az a problema hogy amikor elkezdi jatszani a filmet a kepernyo kb. 1/3-at kitevo zold csik van a kep aljan... Ha sokat allitgatok a ps3 beallitasai kozott, akkor a csik fekete lesz, de kb. ennyit tudok elerni. A csik ott van es kesz. A kep tetejen nincsen csik es baromi zavaro, hogy a kepernyo 1/3at elfoglalja...
Valami tipp??vettünk fénykábelt amit mondtál (fénykard kellene hogy leszúrjalak vele) by Feribá & gozso
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest