- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
ne nekem köszönd
-
DiVaD
senior tag
Siera: Köszönöm, beálltam a sorba, hátha...
qwerty23: Rám írsz, ha van hangulatom hozzá, akkor mehet, csak annyi, hogy olyan pálya kéne ami nincs kimaxolva...mert a múltkor nem haladtam semmit. De attól függetlenül jó volt.
Amúgy valamikor lefényképeztem a saját RÉGI verziós 40GB-osomat, ha nagyon nincs kép (bár kétlem), akkor akár azt is belehet rakni.
Közben délután felvettem innen az emberkéket az #1 hozzászólásból.Nagy kérdés...ez elég fontos a későbbiekben. Írta f27 is, hogy az én gépemet nem nagyon lehet bővíteni vinyó ügyben. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ha kiveszem a gépből a régit és egy másikat rakok bele aztán ha az nem megy, vissza a régi..na akkor is újra le akarja formázni?
-
Siera
senior tag
Most toltam vegig a demot.iszonyatosan jo.ps3 osrol irok epp.bocs az ekezetekert.a grafika mennyei.a skillek is ott vannak.minden kulso cucc el van talalva,kratos testetol,a rarakodo veren at,az utolso kis sziklaig.olyan huu wow elnerontsam erzes csak a vegen volt mikor repulni kellett,de ilyet is csak olyan 6 eve ereztem utoljara.altalaban fapofal tolom xD.Tehat megfelelt az elvarasaimnak maximalisan.Ami kivetnivalo van ay csak a csik ami mutatja a lifeot meg a sarga cuccot ami nem mana gondolom,hanem valami mas...gondolom erre ertettek,hogy javitanak meg rajta.Na mara ennyi.Joccakat.
-
DiVaD
senior tag
válasz qwerty23 #10404 üzenetére
Hát ahhoz szerintem be kéne szívnom, hogy nyugodt maradjak vagy nem tudom.
De hidd el, van még nagyon sok pálya. Kb. a 3-4. "földrésztől" kezdve.
Amúgy már töltöm a GoW3 demót. Annyi, hogy ha sikerült beloginolnotok, akkor azonnal menjetek a "last downloads"-ra vagy mire, mert kb. 10-20másodpercenként belép más és kibasz. -
AXisBOLD
addikt
ilyet használ valaki? arra lennék kíváncsi hogy pl játékok alatt is lehet-e használni?
Aurea mediocritas
-
Gerpop_27
tag
na ma végre megérkezett a ps3, ahogy ígérték Hát naon boldog vagyok pcx-en vettem 51900Ft-ért, használt, de ez egyáltalán nem látszik rajta Olyan mint az új. 2 joyt is melléraktak amik szintén kifogástalanok Most már csak a fejhallgatón kell agyalnom, h h s mint legyen.(HD555 nekem drága 30k-ért.)
Meg amúgy haverom amikor vette az x-530-as hangfalszettjét, akkor kapott hozzá vmi átalakítót ami átnyomja a 2 RCA-t 3db 3.5-ös jackbe és elmondása szerint tökéletes az 5.1-es térhangzás Ez működne 5.1-es fejhallgatóval is? -
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz Gerpop_27 #10418 üzenetére
na látod ez jó kérdés. a Roccat Kave biztosan egy baromi jó fejhallgató és ha jól emlékszem sztereó kompatibilis, de ezt a honlapján meg kellene nézni. de ez tulajdonképpen annyit jelent hogy csak a front hangszórók szólnak, a center és a rear kussol. hogyha ez így van akkor felesleges az 5.1-es fejhallgató sztereó jel esetén, de ha mind a 6 hangszóró szól sztereó esetén is, magyarul 3 left és 3 right van, az növelheti a térhatást.
de hogy valójában egy 6 hangfalas sztereó vagy egy 2 hangfalas sztereó szól jobban és hogy melyik a jobb vagy van-e egyáltalán különbség az csak egy teszt mondhatja meg.
Aurea mediocritas
-
DiVaD
senior tag
Ahogy írták, igen minden BT headset-et megeszik, én egy Nokia Bh102-vel tolom néha.
Figyelem!
Akinek van Uncharted 2 játéka vegyen már fel (ha még Én nem tettem meg), mert csak a co-op trophy hiányzik a palatinához. Köszönöm előre is. -
AXisBOLD
addikt
válasz Gerpop_27 #10418 üzenetére
na keresgettem neked és bocs ha már kérdezted ezt a típust:
Sharkoon X-Tatic Digital ennek van optikai bemenete és ezzel 5.1-et kapsz. ITT egy írás róla, ezt azért olvasd végig!!!Aurea mediocritas
-
-
DiVaD
senior tag
Elakadtam.
Amúgy tetszik, csak néha beszaggat, de gondolom ez a demó hibája (vagyis remélem, ha már ps3 only cím).
Amúgy annál a nagy embernél akadtam el, ahol oda kell futni ahhoz a lövő ízéhez...és a kis kigyós szörnyet leölöm...kimurdel 10mp-re majd feléled megint...na ott becumizom mindig. Igen az 1-2vel is kb. 10percet játszottam, de mindig bejött.
De a fenti bakimból, meg a néha szaggatástól eltekintve tetszik. Nektek?Amúgy valaki nem akarja velem lenyomni azt a k*rva co-op chaptert?
-
korg30
csendes tag
Sziasztok!
A PS3 le tudja játszani a másolt/írott blu-ray filmeket?
Üdv.: Tamás
-
-
DiVaD
senior tag
Hát én a játék elejére gondoltam, nem akkor amikor játszok. Nem vészes, csak azért feltűnt nekem. Nem tudom, hogy mitől lehet. Remélem nem éppen most akar szétolvadni a gép.
szaggatás: akkor éreztem, hogy kicsit leesik az FPS szám, mikor voltak az "ingame" animok vagy mi (remélem értitek mire gondolok)[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Rohadtul nem az ő PS3-jának hibája. A youtube-on látható HD videón is érezhető, hogy nincs optimalizálva a GOW3 Demo-jának eleje. Közben már ott sem szaggat, de a címképernyőnél igencsak látszik (1:50 körüli svenkelésnél van az ominózus rész - szerintem a töltés miatt lehet). Amúgy tényleg nagyon tetszetős darab.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Siera
senior tag
csak tisztazasskepp,o nemreg azt irta,hogy neha beszaggat,namost ebbol en nem a demo elejere kovetkeztettem,de igy ertheto...
-
DiVaD
senior tag
DM-Fan, Siera: Bocsi, tényleg szarul fogalmaztam, de kb. ilyenekre gondoltam "szaggatás" alatt. Tudom ez nem az, csak leesik kicsit az FPS szám...bár a szaggatás pont az, hogy leesik az FPS szám... na jó nem ragozom
De már annak örülök, hogy nem egyedi jelenség.nike_: Sok sikert , Én is ma neki állok folytatni, bár kicsit meleg Hard-on nekem (nehezebb, mint a 2 sokkal).
És örömmel jelentem megvan életem első Platina trophy-ja. (Uncharted2)
-
-
qwerty23
csendes tag
Most láttam a platinádat, gratula
Az előbb én meg szintet léptem, most vagyok 8-on. Dead Space-ből hiányzik a legnehezebb fokozatos és a "használj csak plazmavágót" trófea, de mivel nincs kedvem külön ezért easy-n is lenyomni, gondoltam leütöm már ezt a 2 legyet 1 csapásra A hétvégén remélhetőleg be is fejezem, mindenesetre már árulom a lemezt (5,5k-ért vihető, makulátlan, magyar feliratos)
Nekem az első platina a Resi 5 volt, most meglesz a DS, és ha összejön hétvégén a csipet-csapat, kínkeserves munka árán végre meglesz az LBP is. Kíváncsi leszek, hogy mennyit dob a 2 platina a százalékomon
-
theboobaq
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek várható további Platinum kiadások a karácsony közelettével?
Már nagyon régóta csorgatom a nyálam egy Little Big Planetre de sajnos a PC bővtés mindig közbeszól
Plusz Kellenek azok az ingyen kosztümök PSN-ről Szkafanderes nagyonBABA[ Szerkesztve ]
-
Gerpop_27
tag
Hát ez a Little Big Planet naon ott van a szeren Főleg multiban
-
MrPG8
aktív tag
Ma végre volt egy kis szabadidőm és megcsináltam azt a bejegyzést, amiről pár napja beszéltünk. Kinek milyen játéka van. Aki fel szeretne kerülni az csak PÜ-ben teheti meg!
(Nem kéne szétoffolni ezt a jó kis topikot.) -
DiVaD
senior tag
MrPG8: Ment egy PM.
theboobaq: Hát ha vársz a Platinum kiadásra, az több lesz, mint ha most vennéd meg használtan kb. 5ért. Hidd el annyit megér simán. Amúgy tuti lesz megint pár platina kiadás. A LBP platinum azért kétséges szerintem mert most jött ki a GoTY kiadása (igaz itthon még nem láttam).
nike_: Azon vagyok Én is. Csak még szokni kell.
qwerty23: Most néztem meg ennek örömére egy DS videót. De valahogy nem jött át. Amúgy engem 1 platina így dobott meg : lv5 98% => lv6 6%Tényleg a TR: Underworld jó? Hozza a régiek hangulatát vagy tré? Látom már 3-4k között dobálják, annyiért nem lenne rossz vétel a 1-2 videó alapján. Bár lehet inkább a GoW-ra kéne gyűjtenem...
[ Szerkesztve ]
-
Paarthurnax
senior tag
Nem tudom volt e mar ez a video itt:
Modern Warfare 2 New Full Length Launch Trailer (Eminem and Nate Dogg) [HD]
Nagyon jo lesz ez a jatek! Jovo heten kedden vagy szerdan jelenik meg. Ott leszek a sorban tuti.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
benecz
tag
üdv!
körülbelül 3 hónapja váltam meg az xbox 360-amtól(a 3-tól,az első melegedett,a másodikon a meghalytó kattogott és alig olvasott,az utolsónál pedig elegem lett az állandó frissítgetéstől)
Pár napja gondolkozom a ps3-on.
Nem igazán tudom,hogy melyik jobb,nem értek a ps3-as gépekhez.
Hallomásból annyit tudok,hogy megbízható gépek,nem olyan mint az xboxok.
Megköszönném ha valaki leírná a tapasztalatait.
Köszönöm. -
DM-Fan
nagyúr
válasz benecz #10448 üzenetére
Ilyen szempontból a PS3-mal sem biztos, hogy jobban jársz, mert itt is előfordulhat egy idő után meghaló olvasófej, itt is van sárga LED-es elhalálozás, illetve itt is kell frissíteni a rendszerszoftvert max. 2 havonta. Szóval ha ezekkel nem tudsz kibékülni, akkor a PS3 sem jó választás. Rizikófaktor mindig van, ebbe bele kell törődni. Amúgy jó gép a PS3, nekem 1,5 éve megy hibátlanul.
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest