- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
nem tudja valaki hogy a LittleBigPlanet Game of The Year edition miben különbözik az eredetitől?
Aurea mediocritas
-
Plutor
aktív tag
50% kedvezmény az EA játékokra ma a Gameshow rendezvényen!!!
EA játékok ötven százalékos kedvezménnyel. FIFA 10 8499 pénzért (konzol), vagy 4999 pénzért (PC); NFS Shift ugyanennyiért, Brütal Legend ugyanennyiért...
Az 576 standjánál.
-
nosferatue
tag
Kaptam GoW 3 demóhoz promotion kódot egyik PSN accomra, már csorog is lefelé íííhááá!!
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
blazsey2
senior tag
-
aqwer21
tag
Hello!
Én is most vettem PS3 at! 40GB os... tök jó meg minden csak ugyen nem lehet vele PS2 es játékokat nyomni! De amugy belsőre tök ugyan az a felépítése mint bármelyiknek (60gb/80gb), nem?
-
nosferatue
tag
válasz nosferatue #10258 üzenetére
Most játszottam végig, nem volt hosszú, viszont annál tartalmasabb. Én még mindig nem tértem magamhoz, eszméletlen jó lett. Van egy olyan érzésem, néhányszor még kipörgetem, 2010 egyik must have játéka ps3-ra.
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
DiVaD
senior tag
válasz nosferatue #10262 üzenetére
tuti elvagyok maradva, de hogy lehet igényelni kódot?
-
DiVaD
senior tag
válasz nosferatue #10264 üzenetére
hát engem tuti nem
De azért köszönöm az infót. -
jookomak
őstag
Vettem is egy Brütal Legendet a bgs-en. 4 rugót spóroltam vele. de most előbb asszem végigtolom az uncharted 2-t (hacsak el nem akadok, és idegbeteg nem leszek tőle), aztán jack blacké a pálya.
nov. elején meg jön a gow collection. sűrű év vége lesz, és a multi címekről még szó sem esett. (dragon age, cod mw2) -
DM-Fan
nagyúr
válasz AXisBOLD #10270 üzenetére
Azt már nem is tudja föltenni, mivel a legfrissebb a 3.01, így a 3.0 már hivatalosan nem elérhető. Aki meg nem hivatalos forrásból szed le firmware-t, az magára vessen.
PhoenixK: a 3.0-val sok baj volt egyes címeknél (pl. Uncharted, Batman: Arkham Asylum, Bioshock). Egyszerűen fagyásokat produkált vele a gép. Ezért dobták ki 2 héttel a 3.0 megjelenése után a 3.01-et, ami stabilitásnövelő firmware volt, egyéb változást nem tartalmaz a 3.0-hoz képest, csak épp az előbb említett címek így már nem fagynak.
Akinek még van ötlete, hogy mit vegyünk bele, az ne habozzon megosztani velünk és időnként frissítjük az #1. HSZ-t az észrevételek alapján.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Vapor
aktív tag
faja lett az új első hsz.
am. az én ID-m is mehet bele majd a köv. frissítésnél
[ Szerkesztve ]
PSN ID: SaLa17
-
Siera
senior tag
jó kis guide! Az én ID-m is bekerülhet
-
Siera
senior tag
xilisoft video converterrel átkonvertáltam 1 mkvt 1 4.5gbos h.264 hd mp4be(direkt ps3profil),kiírtam lemezre.betettem a ps3ba.felismeri a lemezt,látom az mp4et,de ha el akarom indítani kiír 1 hibát.Ez ahiba akkor is fent áll,ha rámásolom a HDD-jére a filmet!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a PS3 beépitett böngészője mennyire használható net böngészésre?
-
Bikerman
aktív tag
valakinek nincs kedve elcserélni egy assassin's creed-et cod 5-re...??
ragazzi della curva...
-
Bikerman
aktív tag
mehet az én id-m is. safi22
ragazzi della curva...
-
DM-Fan
nagyúr
A múltkor írtam a böngészőről: csak korlátozottan használható, egyes oldalakat (pl. iwiw) abszolút nem jelenít meg, sok java-s oldallal problémája van, flash-esekkel is akad zűr. Ezen felül nem túl stabil, könnyen képes kifagyni, szóval igen erős kompromisszumokkal használható csak, többet fogsz vele szentségelni, mint nem, ha nincs mellette PC-d netezésre. Kb. arra jó, hogy ha úgyis a PS3 előtt ülsz és eszedbe jut valami, akkor megnézd, de nem tragédia ha nem jön össze. Szóval mindennapi netezésre én nem ajánlanám, munkára meg pláne nem.
Ha VGA menetes a monitorod, akkor felejtsd el a PS3-at. A monitornak HDCP-kompatibilisnek kell lennie, ez pedig VGA-n keresztül nem képzelhető el, csakis DVI-on vagy HDMI-n. Attól azonban, hogy DVI-os a monitorod, még mindig nem garantált a HDCP-kompatibilitás, ezt nagyon meg kell nézni monitorvásárlás előtt ha PS3-hoz akarod használni.
PhoenixK: apropó. Ezekre is kitérhetnénk az #1. HSZ-ben, mert rendszeres kérdés ez a monitorral való összekötés. Emeljük ki, hogy csak HDCP-képes DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes működni a PS3, illetve a böngésző gyengeségeit is említsük meg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Vapor
aktív tag
Bekapcsolod a gépeden a médiafájlok megosztását, majd a ps-en a videos alatt rámész a search for media servers-re, ott szépen rátalál a gépedre, majd a gépen a megosztott videók közé beteszed az adott filmet, majd ha az megjelenik a ps-en akkor rámész, megnyomod a háromszöget és ott lesz olyan opció, h copy.
Legalábbis nálam így müxik vista alatt...De arról közben meg is felejtkeztem, h a ps3 nem kezeli a 4 Gb-nél nagyobb fájlokat, így amit írtam csak félmegoldás, csak lemezt spórolsz vele, ugyan úgy kell játszanod hogy 4gb-s legyen egy film...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: SaLa17
-
nike_
addikt
Beleírnátok az én PSN ID-mat is az 1. hsz.-ba a következő frissítésnél?
balazs102
köszi!
-
Siera
senior tag
azt fogom csinálni,hogy a xilisoft converterrel átkonvertálom úgy a filmeket ,hogy éppen 4gb alatt legyen.Amúgy gondolom nem kerek 4 gb a határ?(=4096MB)
Amúgy az m2tseket nem lehet úgy egymáshoz fűzni,hogy ha külön fájlok is,mégis egymás után következzenek,ha ráteszem a hddre?[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Nem hinném, hogy ez lenne a probléma, nekem WiFi-n megosztva a 16 GB-os fájt is lejátssza PC-ről, szóval ez nem akadály. Sőt, asszem BaliJack (nem 100%, hogy ő, de így emlékszem) írta egyszer, hogy ő rá is másolt már 8 GB méretű fájlt a PS3 vinyójára és gond nélkül megjelent, lejátszható volt, mivel nem FAT32 fájlrendszere van a PS3-nak, mint ahogy azt sokan gondolják, hanem teljesen egyedi.
Get Moded!
-
blazsey2
senior tag
Köszi!Sikeresen létrehoztam egy UK és egy US profilt is most már semmi más dolgom nincs mint játszani.Esetleg annyi észrevételem van hogy ez a slim verzió azért elég meleg levegőt fúj ki,ennél egy kicsit hűvösebbre számítottam.De remélem annyi ideig kitart mint a Ps2-őm az 2002 óta hibátlanul megy.
PSN ID:blazseydr
-
Siera
senior tag
válasz megsemmisito #8353 üzenetére
"Kipróbáltam ezt a 7,8 GB-os Hitman avi videóval is, azzal meg az volt, hogy csak 43percet játszott le belőle. Átmásoltam a PS3 vinyóra és ott meg nincs vele semmi gond, lejátsza végig(másfél órás film). Fura dolgok vannak..."
Nem lehet esetleg,hogy csak BIZONYOS kiterjesztésű fájlok mennek a ps3on 4 gb-nál nagyobb méretben?
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
sógor most vett ps3-at(slim). próbálom neki beállítani a netet, de nem megy. wireless és wired is az ip nem klappol, minden auton. mi lehet a gondja? próbáltam úgy is, hogy csak a modemet kapta meg, de úgy se jó neki. ja és kábel modem. lehet hogy csak egy frissítésre kellene várni...
Aurea mediocritas
-
Siera
senior tag
nem tudom.Nekem ethernet kábelen és wifi-n keresztül is tökéletesen müxik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest