- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
czaki
tag
Azt hiszem sikerült, most HDMI is van és optikai is, van Dolby-m. Csak azt nem értem, hogy eddig is ezeket a beállításokat használtam, akkor miért csak most megy jól?
Köszönöm az infokat!
-
Paarthurnax
senior tag
válasz Crazyman33 #10747 üzenetére
Miért menne tönkre? Az enyémen elég sokat fut PS2-es játék is és egyelőre semmi baja, pedig nem tegnap vettem.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
czaki
tag
válasz Paarthurnax #10753 üzenetére
Szerintem se teszi tönkre, ennyi erővel ne nézzen az ember DVD filmet a gépen.
Te a régi mentéseidet fel tudtad másolni? Én még mindig őrzöm a memóriakártyámat, de adaptert azt csak horror áron találtam eddig.
-
czaki
tag
válasz Paarthurnax #10756 üzenetére
Itthon 6-8 ezer forintokért láttam anno. Viszont egyszeri használatért ezt az árat sokallom.
-
HXY
addikt
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a modern warfare 2-öt lehet-e egérrel és bill-el játszani?
üdv!
-
Edgeri
senior tag
PlayStation 3 Firmware (v3.10) Update Preview
Csupa "hasznos" dolog
Üdv, Edgeri
-
orkester
őstag
válasz Crazyman33 #10747 üzenetére
Nem, elszúrtam.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
nokia párti
őstag
Letöltöttem egy témát ps3-ra.
De ugye az sz.gépre, mentve.
Hogyan tudnám a legegyszerűbben rárakni a ps3-ra?
Meg ha van usb-kábelem telekommunikációs eszközt össze tudok vele kötni?
Mert hiába dugom be nem csinál semmit.[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz nokia párti #10763 üzenetére
előkapsz egy pendrive-ot, azon belül nagybetűkkel írva csinálsz egy PS3 nevű mappát, azon belűl szintén nagybetűkkel egy THEMES mappát és azon belülre rakod a .p3t fájt..majd berakod a PS3-ba..settings/theme settings/options/install és kiválasztod a pendrive-ot...és installálod
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
-
őstag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ps3 meglehet azt csinálni hogy összevan kötve a géppel vezetéknélküli routerrel,és lejátsza azokat a filmeket amik a gépen vannak?Mert valahogy összehoztam azt hogy a gépen lévő mplayerbe rakott,gyári videokat,és képeket megtudtam nézni,ps3-on.De hiába raktam bele egy avis filmet az mw-be azt már nem ismerte fel.Remélem jól írtam le és valaki megérti mit is akarnék kérdezni.Köszi a választ.
-
őstag
válasz bordi10 #10764 üzenetére
Kiprobáltam amit írtál,de nekem nem talál semmit seMegcsináltam a PS3 mappát abba THEMES abba bele a leszedett ps3t fájlt,ps3 Ps3 settings,theme settings,utána nekem opciok nem volt csak felül hogy install,és utána beadta a pendrive-ot utána meg nem talált semmit.Nem tudom mit nem csináltam jól
-
f27
senior tag
válasz Crazyman33 #10744 üzenetére
A 60-asnak valóban tönkre megy hamarabb az olvasófeje ha ps2 játékot pörgetek vele?
a válasz egyszerű!
NEM
miért is?
nos a PS3 ugyebár Blu-Ray fejet használ! még a PS2 pedig DVD (piros) lézert!
mikor beteszel egy PS2 lemezt, ránéz a lemezre a fej piros lézere!l ha nem látja vele, jön a kék lézer! PS2 játékoknál tehát a normál piros lézert használja!
viszont...
amenyiben szétjátszod a piros lézert benne akkor már nem foglalkozik a kékel sem a fej! minden esetben a piros lézer az elsődleges!
viszont ha meghalt a piros lézer benne és egyszerűen kiégeted benne (nagy feszültségel),utánna autómatikusan a KÉK lézer lesz az elsődleges! vagyis a loader hajlandó lesz kizárolagosan Blu-ray lemezt olvasni! de DVD-t soha többet semilyen szinten!
amenyiben lehetséges ne probálkozzon senki bűvőlni feszkóval mivel nem csak odanyomom a feszt azt már okés is!
remélem érthető voltam -
TeeBeee
tag
Van egy AVI kiterjesztésű filmem ezekkel a tulajdonságokkal:
Kep...........: XviD @ 1684 kbps
Felbontas.....: 720x304
Hang..........: AC3 448 kbps 5.1 ch 48khz
Meret.........: 1.44 GB
Jatekido......: 97 perc
FPS...........: 25 fps
Codec setting.: B VOP,No Qpel,No GMC
Bits p Pixel..: 0.308 bits per pixelÁtmásoltam a PS3-ra és lejátsza ugyan, de hang nélkül. Mi lehet a probléma, mert én mindig ilyen blu-ray-ből rippelt "nemrossz" minőségű avi filmeket néztem eddig probléma nélkül.
Jah, és köszönöm a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Mtt
tag
Sziasztok! Elképzelhető h volt már itt téma, de nem vagyok túl jártas sok mindenben, szal 1 cikkben olvastam hogy egy monitornak a PS3-hoz kell rendelkeznie egy DVI csatival és HDPC felbontással vagy HDPC monitornak kell lennie szal ilyesmi. Meg ugye kell 1 HDMI-DVI kábel.
Mi van akkor ha a VGA-s HD-ready-s moncsimra veszek egy VGA DVI átlakítót és a HDPC dolgot le... szal nem foglalkozok vele...
Mit fogok és mit nem fogok látni?
Nyilván olvastam az első hsz-t, de akkor abszolút semmit sem mutat majd a cucc? Mert a csatlakozás meg van oldva a "HDPC-sség" hiányzik de az nem tudom mi fán terem...[ Szerkesztve ]
"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"
-
DiVaD
senior tag
válasz nokia párti #10773 üzenetére
Hát 1ért vettem Én is kb. 2-3hónapja innen PHról.
Nem csak az ár a lényeg ha ez vigasztal, hanem az, hogy mennyire tolod (ha alig toltad, akkor az tré, de ha mondjuk hetente legalább nyomod régóta, akkor szvsz a játékélmény miatt amit nyújtott még így is jó, ha eltekintesz attól, hogy ez máshol olcsóbb).
De nem tudom mikor vetted, de ha felmész akár vaterára is ami nem olcsó hely, ott is valaki inkább 1Ft-os licitet indít róla, mivel a 09, 10 miatt nagyon nem akarják elvinni. Meg tegyük hozzá, hogy ez platinum kiadás. Igaz csurmee a nem platinumot 1,5ért adja.
Néha mindenki belefut nem a legjobb vételekbe. Én pl. PSNről megvettem a Wolf3D-t és a Worms-t, de kinyomtam őket és azóta se toltam őket...tehát ennyi erővel azok is rossz vételnek számítanak. De lemezes játékoknál bevallom vagyok olyan sz@rrágó, hogy 5 helyen megnézem és utána is 3x átgondolom.Mtt:HDCP az. Hát ha az átalakító támogatja a HDCP-t (ha egyáltalán van ilyen) akkor lehet, hogy esélyes. De sok reményt ne adjál neki. Sajnos Ps3hoz elvileg rendes HDCP-s DVI/HDMI megjelenítő kell.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
"Mi van akkor ha a VGA-s HD-ready-s moncsimra veszek egy VGA DVI átlakítót és a HDPC dolgot le... szal nem foglalkozok vele... "
Hát, akkor az lesz a nagy büdös helyzet, hogy a rendszer is le... téged, szóval semmit nem fogsz látni. A HDCP-ről pedig olvasgass kicsit.
DiVaD: ilyen átalakító nem létezik, illetve igen: analóg-digitál konverternek hívják és kb. annyiba kerül, mint egy HDCP-s monitor.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DiVaD
senior tag
válasz DM-Fan #10777 üzenetére
Gondoltam, hogy nagyon drága lehet, de mivel HDCP nélkülit lát az ember már kb. 25k-tól (na nem itthon), nem gondoltam, hogy ennyit dob az áron. Bár jó ha lehet szerintem vagy 3 termék ami minden szempontból megfelel. Alapból egyszerűbb venni szvsz egy HDCP-s megjelenítőt. Jelenlegi monitor elad + konverter ára + még kis pénz és meg is van a rendes HDMI-s monitor szvsz.
qwerty23: Tőled mást nem is vártam...mindig csak az a bűnös erotika. ... -
Edgeri
senior tag
Lehet, hogy klasszikus kérdés, de azért felteszem
Melyikkel szebb a PS3 képe, HDMI kábeles csatlakozással, vagy komponens kábeles csatlakozással? A megjelenítő egy Full HD LCD TV. Vélemények?Üdv, Edgeri
-
Gulyo
tag
Ha PS3-at összekötök egy HDMI kábellel Samsung 2493 HM moncsival remélhetőleg lesz képem de hogy kössem össze a Logi Z 5500-as hangrendszerrel ... még nincs meg a konzol csak agyalok rajta ... és nem vágom
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard
-
nemethjoc
csendes tag
Dilemma:
Melyiknek jobb a hűtése? A Fat vagy a Slim verziónak? Itt azt olvastam, hogy a Fatnak jobb, mert nagyobbak a bordák, több benne a paszta, míg a Slimnél nagyon kevés a hűtőborda és szinte "száraz".
Viszont most hívtam fel egy konzolboltot, ahol pont az ellenkezőjét mondták, miszerint a Slimnek az új gyártás technológia miatt kisebb a hőképződése, és a Fatra pedig jellemzőbb a túlmelegedés, csak ezt a tényt Sony-ék úgymond eltusolták.
Van ennek valami alapja?
Ugyanis van egy 40gb-os fat verzióm, amit most úgy néz ki el tudok nagyon jó árban adni, viszont venni kéne egy másikat. Ami vagy új vagy használt, és vagy slim, vagy fat. Linux nem érdekel.
Esetleg egy olcsó helyet tud valaki?Gulyo: Optikai kábellal.
PSN_id: nemethjoc
-
őstag
Nem tudom hogy a logitech rendszereden,vagy a tv-én milyen bemenet,kimenet, van,de több megoldás is létezik Pl hdmi kábel bele a tv-be azon hang is megy ha van a tv-en hangkimenet akkor azt az erösitőbe.Vagy nekem igy van, hdmi tv-be van még optikai kimenet a ps3-on azt meg optikai kábellel erősitőbe,,igazából nem tudom neked milyen lehetőségeid vannak,de biztos megoldható.Hali.
-
f27
senior tag
válasz nemethjoc #10783 üzenetére
ha van egy BMW-d (szuper 40Gb verziód) ne akard lecserélni egy suzukira!(slim verzió)
egyre több slim van eladó! egyre többen cserélnének slimet bármilyen Fat verzióra!
a Fat nem hajlamos a túlmelegedésre! sőt 100óra mulva is olyan meleg mint 20perc után! vagyis hibátlan a hűtése!! -
nemethjoc
csendes tag
Off: jelenleg suzukim van (Swift)
On:
én is furcsálltam mikor mondta srác,hogy jobb a hűtés, merthogy ott a kisebb gyártás technológia, blablabla...... bár most gondolkozok, mást nem is tudott mondani
És mi helyzet a zajjal? most a jutubon nézegettem ilyen összehasonlító videókat a zajszintről, de nem egyértelmű...
Nézegettem a töltési gyorsaságot is, hol a Fat hol a Slim, de gondolom ez nem mérv adó... De mitől van az hogy egyik játék töltése az egyiken a másik a másikon gyorsabb?
És ha Fat, akkor melyik? 80 Gb-os vagy 40 Gb-os? Lehet még valahol kapni Fat verziót ujonnan? Menniy most a reális ára?Valakinek esetleg eladó?
-
f27
senior tag
válasz nemethjoc #10787 üzenetére
szerintem halkabb a 40Gb verzió mint a slim!
mikor megjelent a slim akkor kicsit gyorsabb volt mint a fat de most az új frisítésel már lenyomta röhögve!
az utolsó 40Gb megegyezik a 80-120-160Gb verzióval! a régebbi 40Gb os más mint a többi de ezt már kiveséztük miben más!
de ha a régebbi verziós 40Gb is van akkor sem gond mivel az is megbízható! tehát nem igen roszabb mint az utánna jövő hanem kicsit más a belseje!
lehet kapni újonan természetesen olyan 80K körűl mozog az ára!
nekem van egy 60Gb változat jelenleg ami esetleg vihető! -
nemethjoc
csendes tag
Akkor marad a Fat, csak inkább az ujabb verzió kellene...
A hdd méret nem érdekel, elég a 40 is nekem.
Viszont ujonnan ez nekem brutál ár.
Használtam mennyi körül van?A 60-asrol nem jókat hallottam: arányában több a meghibásodás, meg ha jol tudom ez az egyik ami a legrégebbi...
-
f27
senior tag
válasz nemethjoc #10789 üzenetére
igen a 60Gb verziónál a legnagyobb az elhalálozási arány! de bárhonét is nézzük a 60Gb verzió a legjobb és a legdrábáb!viszont az hogy menyire régi paszolom! nekem most egy másfél éves verzióm van ami nem azt takarja hogy másfél éve veték hanem azt hogy akkor jött ki a sony gyártósoráról!
használtan ujverziósat kapsz 55K körűl![ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Sokat gondolkodtam azon hogy 60gbosat vagy 40( esetleg 80)gbos gépet vegyek karácsonykor.Van ps2m de azért jobb lenne a 60gb viszont nem fér bele az hogy elromlik.És ahogy olvasom nagyon nagy a meghibásodási arány.Tehát 40gbosat kell majd szerezni
De ha találok 60asat jó áron akkor szerintetek érdemes megvenni ugy nézve hogy nincs sok pénzem és ha elromlik akkor kicsit szarban leszek?
Az hogy hangosabb nem lényeg a ps1em kattog olyanokat mint az ütvefúró oszt mégsem zavar. -
nokia párti
őstag
Talán 2 hetente játszok vele 1 órát.
De csak azért, mert ps3-n a fifák olyan nehezek, hogy nem igaz!
Komolyan össze tudom hasonlítani a ps2-vel meg az x360-nal.
Azokon olyan könnyű.
Világklasszison szoktam játszani ps2-n vagy x360-n. Ha fifázok félprofin örülök, ha nyerek.(ps3-n).
De lehet én vagyok béna.K.!
Ha van ps2-d minek akarsz 60asat?
Kb 10 el drágább.
Akkor fölöslegesen kiadnál 10k-t? Meg tényleg sokall több a 60gigásnál a meghibásodás, mint a többieknél. Bár tényleg az a legjobb gép technikailag a ps3-k közt. szerintem 80-assal jársz a legjobban.
Vagyis majd az enyémmel!Azon kívül, hogy a kövér ps3-ra telepíthető linux semmiben sem jobb.
Meg, ha jól tudom, akkor a slim enegriatakarékosabb is.
Azt meg döntse el mindenki, hogy melyik a szebb!Egyébként 5 órát folyamatosan játszottam egy ps3 slimmel és be se langyosodott. Sztem mind 2 gépnek nagyon jó hűtése van. Bár én se cserélném le az én 80 gigás fat-omat, slimre.
Inkább fat ps3=bmw slim ps3=merci
Bár lehet ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
tesom 60Gb nyúz! én 60Gb nyúzok!
de sokan még rajtunk kívűl! tény hogy nagyobb a meghibásodási lehetősége,de én most beválaltam tesóm 1 éve tekeri erősen de semmi baja! kopp-kopp-kopp remélehtőleg nem is lesz egyiknek sem! a 60Gb ből van két fajta! az egyik zúg rendesen a másik kussban van! tesomé zúg egyém csendesebb! egy kicsit zúg hangosabban mint az újabb 80Gb változat! -
jookomak
őstag
írták már, de hátha nem tűnt fel. hdmi kábel a monitorba, ps3-on pedig van optikai kimenet, a z5500 pedig optikai bemenet. a kapocs ami összeköti a kellemest a hasznossal pedig egy (a változatosság kedvéért: optikai) kábel. ps3 menüjében pedig fél perc alatt átállítod, hogy a képet a hdmi-n, a hangot optikain tolja ki.
Gow collection megvan már valakinek?
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Én jövő hónapban akarom megvenni a masinámat, és egyúttal vmi jófajta monitort is hozzá (olyan 22"-23"-ost, amin van dvi, meg hdmi is)
Megoldható e, hogy felváltva használjam a pc-t és a ps3at a monitoron kábel dugdosás nélkül. (értelemszerűen egyik a dvi-on a másik a hdmi-n lenne.
Illetve milyen montirot tudnátok ajánlani ami megfelel a fenti kritériumoknak?(*)(*)
-
jookomak
őstag
válasz Angelotti #10796 üzenetére
Nem esküszöm meg rá, de mintha a benq e2200 hd-n lenne bemenetválasztó. dvi, hdmi csati is van rajta, így rá tudnád dugni mindkettőt. választani meg vagy gombbal lehet, vagy menüből, hogy melyiket akarod használni. de ezt lehet inkább monitoros topikban kéne megkérdezni.
-
k.
őstag
válasz nokia párti #10792 üzenetére
Igazábol az van hogy a ps2 nem menne sehova csak a másik szobába.Kapna a kis samsung tvm után egy sony braviat meg a szülök kedves tekintetét.Ugyanis a helyére menne a ps3.
De ha 80gb lesz akkor marad a 2 ps a helyén és a ps3 a dvd iró helyére jön.
f27:
Igen én is ugy gondolom hogy azért elviselhetök.Viszont jóbarátom is utánna olvasott ezeknek és bármikor megemlitem hogy lehet 60asat veszek jön azzal hogy azt hagyd ki.Szal nem tuom még igazábol.Majd fogom magam és vásárlás elött rábökök egyre[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Hát itt most azt kell eldöntened, mi a fontosabb: A PS2 játék lejátszása, vagy pedig a megbízhatóság. Ja, meg a 60GB-oson van memóriakártya olvasó, és 4 db USB van rajta. Meg azért a 60GB-os verzióból sem hibásodik meg annyi, mint Xbox360-ból.
Én nem bántam meg, hogy 80GB-osat vettem. Teljesen halk, ha odahajolok mellé, akkor is alig hallom. Sosem fagyott. Bár csak 2db USB van rajta, nekem ez is elég. Egyetlen hibája a PS3-nak talán, hogy kevés játékot lehet felmásolni a HDD-re, és így állandóan pörgeti a lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest