- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz trufa12 #39451 üzenetére
ezt nemigazán értem
Én nem a fw ről beszélek,hanem az adatrögzítésről (HDD-5400rpm/7200rpm/SSD viszonyításban!)valamit nagyon félreértelmeztél
amúgy,van olyan h "gyorsabb vagy lassabb " az adott fw,de ez nem rajtunk múlik,hanem a japókon és az "optimalizálás" sikerességén.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
szilchi
őstag
válasz Mister_X #39415 üzenetére
Ezen át is siklottam,az általam linkelt hírben volt
"Stay tuned for more classic Rockstar titles coming for download to PSN in the weeks and months ahead..."
Így van rá esély,elég komoly,hogy azok is felkerüljenek a store-ra.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
törölt tag
-
rappit4
őstag
Sziasztok!
Ha valaki játszik BF3-mal vagy AC3-mal az vegyen fel, ha akar!
ID: RappitHUN -
törölt tag
GT5-el kapcsolatban lenne kérdésem: Valahogy be lehet esetleg állítani, hogy büntessen a levágott kanyarokért?
A másik meg, hogy nagyon tetszik, sztem tök jó a vezetési élmény, de az nagyon nem tetszik, hogy NFS-ekhez hasonlóan beton falról visszapattanok és kb előnybe is tudok vele kerülni, meg ugyanígy ütközésekből is simán előnyt lehet kovácsolni -
v!ct0y
veterán
válasz #32711680 #39461 üzenetére
Állítani nem nagyon lehet. De elvileg büntet. Persze nem mindig. Sima versenynél át lehet vágni a kanyarokat. Time trialnál már nem. Online se. Ott olyan 5-10mp ig csak 50 el tudsz menni ha a gép azt érzékeli, hogy te átvágtad a kanyart. Sajnos sokszor vágás nélkül is megbüntet.
-
törölt tag
-
dilipok
veterán
válasz #32711680 #39461 üzenetére
ha meg igy is van (bar time trialnal ilyenkor tuti ervenytelen lesz a kor), ha nem akarod, ne hasznald ezt a feature-t Arrol nem is beszelve, hogy ugy vagnak ki egy normalis partybol ha igy utkozessel elozol sokat, hogy csak na
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Akos2110
aktív tag
E három bolt körül melyiket választanátok, kb 500 ft a különbség szóval az nem számít.
konzolviág, konzolokszervize vagy console corner?Előre is köszi a válaszokat. Legfőkébb a garanciás tapasztalatok miatt kérdezem.
-
trufa12
addikt
válasz kelzsoca #39441 üzenetére
egyébként meg bekaphatja a sony
belevágom a hdd t keret nélkülha nagyon lötyög teszek alá valamit -.- megoldom
rögzítő keret...... el mennek a fenébe
20 ezerért nem fogok 250 es keretes hdd t venni az tuti
amit ajánlottál , le is beszéltem 1 hdd-t az eladóval
köszönöm a segítséged.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
-
ldave
félisten
Ha esetleg érintene valakit PS+ lemondás trial alatt:
Az store online felületén belépve el kell menni az Account Settings részre, majd itt a Media fülre kattintva meg kell keresni a listában a "PlayStation®Plus: 90 Days Subscription - 30 Days Free Trial (Subscription)" tételt és ott lehet arra nyomni egyet, hogy "Cancel Automatic Renewal".
A Slime draws near! Command?
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39466 üzenetére
Igen, a Sony a hibás azért, mert neked négy nap múlva jutott eszedbe, hogy huhú, ide HDD is kell, ezért a 10.000Ft-tal drágább félterrás gép helyett veszel tizenakárhányezerért egy kisebbet, keret nélkül...
A megfogalmazásért külön pirospont."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz trufa12 #39472 üzenetére
De hát most mondd, hogy nincs igazam: megveszed olcsóbban a vinyó nélküli gépet, utána meg hőbörögsz, hogy milyen drágák a vinyók, meg hogy nyeljen zsilettpengét a szoni, hogy merészel beépítőkeretet alkalmazni.
Amúgy azért nem drágább sokkal az 500GB-os PS3 a simánál, mert a HDD gyártók olcsóbban adják, mert biztos felvevő és/vagy a vinyó nélkülin nagyobb hasznot húznak kisebb árréssel.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tegla80
addikt
válasz trufa12 #39472 üzenetére
csak,h ne légy egyedül aki "gányol"
Én ha meglesz a fizum egy 3,5" ost "rakok" rá kábelhosszabbítással ,mert tudok 500gb/7200rpm/32mb !! a 16mb átlaggal szemben 24 hó garival 15e ért (sata3,bár ez itt nem számít,bár picit mégis,mint usb 2.0 n is gyorsabb a pen,ha 3.0 ás. szóval picit számít) .
az SSD gyorsaságot nem fogom visszakapni,de így sokkal "gyorsabb" mint a gyáriak. plusz kint termeli a hőt,stb-stb.
ha meglesz megosztom képennah itt tartok.
Mister_X
szerintem,jobban járt így,mert 7200rpm es vinyót vett bele!!
pénzben akkor még mindig olcsóbb így neki,mint a gyári 500 as ami 5400rpm es.
szóval,jobb így[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Edgeri #39475 üzenetére
Igen, néztem aztán, hogy kvázi mindenhol annyi, szóval egyremegy. Akkor majd megveszel ott, ami aznap épp az utamba esik. Nem tudok róla, hogy lenne többféle kiadás belőle - illetve itt van valami CE, de ennyire nem gondoltam elborult kiadványra, csak valami szép steel- vagy digipack-re.
Get Moded!
-
trufa12
addikt
1 kérdés
ps 3 netezésnél
prohardvert szeretném használni
de az átirányítás belépés után nem sikerül a sony csoda gépénekmit lehet tenni ez ügyben?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Tegla80
addikt
-
Tegla80
addikt
válasz trufa12 #39484 üzenetére
mkv megoldható amennyire én tudom,csak át kell futtatni valami progin ami minimális idővel jár("nálunk" csinálják a srácok,gondolom a kereső itt is dob rá valamit )
Flac, azt nemtom
bármi érdekel ami a ps3 al kapcsolatos .
barátod a gugli ,használd (mint mi is )Sony® & PlayStation®
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Tegla80 #39485 üzenetére
PS3 Media Server, illetve mkv2vob segítségével megoldható az mkv-k lejátszása a gyári firmware-rel is, de ez is csak az ősz hajszálakat szaporítja, amiket még ki is fogsz tépni, mert mindig lesz olyan kódolás, amivel nem boldogul, vagy égethetsz feliratot a filmbe, mert valamiért mégsem teszi rá real-time, stb. Egy 10-15 eFt-os asztali médialejátszó sokkal-sokkal jobb megoldás (a drágábbakról nem is beszélve), minden szempontból: formátum- és fájlrendszer-támogatottság, feliratkezelés, hálózati- és lejátszási funkciók, HDD-kezelés, fogyasztás, zajszint - mindenben jobb egy dedikált hardver. A PS3 kvázi csak játékra jó, alapból még egy rohadt feliratot sem tudsz lekezelni vele.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Tegla80
addikt
válasz DM-Fan #39486 üzenetére
köszi,de ezt én sacperköbö tudtam
mmint, Én spec ezért nem sz@rakszom vele (pc és serviio,meg allshare azt film a tv-n)mkv t amúgy a Sony tv sem eszik ezért Samsung az enyém,(ez igen )
,anynet en meg a samu táv is kezeli a PS3 at,innentől meg már tökmind1 a "Sony komatibilitás"
plusz az input lag, érdekes de a SONY ebben sem túl jó(megint csak)Konzolból ennek ellenére csak SONY-t
Mister_X
akkor miért nem linkeled ide neki ahelyett hogy ezt most iderakod nekem[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
konkrétan az input lag miatt vettem samut (és konkrétan ezt es5500 )
Sony val kezdtem a nézelődést,de mivel vagy nagy nekik vagy nem ismert a lag juk ezért lett samu.
ettől már csak a plazmák és a monitorok "gyorsabbak"
de ez csak 50hz Tv nézésnél(ez engem nem zavar)
játéknál legyen a toppon,ahol ott is van a 16ms alezért samu
(mkv-t a serviio vagy allshare el játszom le ,mint írtam. . Igaz,azt is írtam,h a tv tudja.
azt viszont nem írtam,h ez miatt vettem konkrétan samut. Bár vehettem is volna,mert sokan ezt teszik mikor meghallják,h a "szeretett mkv-juk" nem menne a Sony-n . ha átnézel a tv-s topickokba láthatod )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
trufa12
addikt
válasz Tegla80 #39490 üzenetére
nézek valami asztali lejátszót amiben van hdd vagy pendriver funkció. az majd játszik mkv t
pc t most mellőzném van itthon 2 laptop
csak kellene valami amin van hdmi amivel a monitorra tudom kötni és hd filmeket tudok nézniAz élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Tegla80
addikt
válasz Tegla80 #39490 üzenetére
amúgy most visszanézve értem a dilemmád,miszerint
"mkv t amúgy a Sony tv sem eszik ezért Samsung az enyém"
helyesen így nézett volna ki(így is szerettem volna,elnézésed érte. )
"mkv t amúgy a Sony tv sem eszik ezért (is) Samsung az enyém"
bocsánat a helytelen meghatározásértjólenne egy "előnézet" lehetőség
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
elnézést azokól akinek "sok vagyok"
de akit érdekel itt egy kis táblázat magától a "gyűjtőtől" (itt is köszönet "nightshadow"-nak érte )"
nightshadow
(PH! addikt)Látom, hogy jó páran olyan tévét keresnek, amelyiken játszani is lehet. Ez esetben a legfontosabb adat az input lag (A tv-be megérkező jel, és annak a képernyőn való megjelenése közti idő az input lag, milliszekundumba mérendő. Nem egyenlő a képernyő válaszidejével.) Ennek főleg gyors fps játékoknál van jelentősége, mert ahol te látod az ellenfelet, a valóságban már nem ott van az input lag miatt, s emiatt mindig az ellenfél lő le előbb, ezáltal játszhatatlan lesz a játék. A probléma az, hogy ezt a gyártók nem adják meg a specifikációkban, hanem a különböző tesztelő oldalak tesztelői szokták megmérni, s ők közlik. Általában azt írják, hogy játék szempontjából az input lag lélektani határa 30ms, azaz amelyik készüléknek ezen érték alatt van az input lagje, az ajánlott játékhoz, amelyiknek e fölött, az pedig nem ajánlott.
Megpróbáltam összegyűjteni (forrásmegjelöléssel) az idei típusok input lagjét: (2012 es modellek!)
LG
LG 42LM620T 31ms (hdtvtest.co.uk)
LG 42LM660T 46ms (avforums.com)
LG 47LM660S 27ms (geeks.hu)
LG 55LM660T 100ms körül (trustedreviews.com)
LG 42LM670T 100ms körül (trustedreviews.com)
LG 47LM670T 68ms (avforums.com)
LG 47LM765S 20ms (geeks.hu)
LG 47LM860V 100ms (trustedreviews.com)
LG 47LM960V 67ms (hdtvtest.co.uk)
LG 55LM960V 65ms (geeks.hu)Panasonic
Panasonic TX-L37E5B 34ms (trustedreviews.com)
Panasonic TX-L42E5E 27ms (geeks.hu)
Panasonic TX-L42E5B 42ms (hdtvtest.co.uk)
Panasonic TX-L32ET5 38ms (trustedreviews.com)
Panasonic TX-L42ET5E 26ms (geeks.hu)
Panasonic TX-L42ET5B 25ms (avforums.com)
Panasonic TX-L42ET5B 38-80ms (trustedreviews.com)
Panasonic TX-L42ET50B 24ms (hdtvtest.co.uk)
Panasonic TX-L47ET50B 39ms (avforums.com)
Panasonic TX-L47DT50B 50ms (avforums.com)
Panasonic TX-L47DT50 38ms (trustedreviews.com)
Panasonic TX-L55DT50 37ms (trustedreviews.com)
Panasonic TX-L47WT50B 41ms (avforums.com)
Panasonic TX-L42WT50 32ms (trustedreviews.com)
Panasonic TX-L55WT50 40ms alatt (trustedreviews.com)Samsung
Samsung UE-46EH5300 35ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-40ES5500 16ms (hdtvtest.co.uk)
Samsung UE-46ES5500 27-30 ms (avforums.com)
Samsung UE-40EH6030 70-100 ms [link] játékra alkalmatlan!
Samsung UE-40ES6100 36ms (hdportal.hr)
Samsung UE-46ES6800 34ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-40ES7000 31ms (hdtvtest.co.uk)
Samsung UE-46ES7000 34ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-55ES8000 50ms (avforums.com)
Samsung UE-55ES8000 31ms (hdtvtest.co.uk)Sharp
Sharp LC-60LE635E 27ms (geeks.hu)
Sharp LC-60LE636E 30ms körül (trustedreviews.com)Sony
Sony KDL-26EX553 70ms (trustedreviews.com)
Sony KDL-32HX753 80ms (trustedreviews.com)
Sony KDL-40HX753 30ms (hdtvtest.co.uk)
Sony KDL-55HX753 43ms (avforums.com)
Sony KDL-46HX850 30ms alatt (geeks.hu)
Sony KDL-55HX853 43ms (avforums.com)
Sony KDL-55HX853 28ms (hdtvtest.co.uk)
Sony KDL-55HX853 35ms alatt (trustedreviews.com)
"akit érdekel a téma olvasson utána bővebben
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
trufa12
addikt
nah most belemásztam ebbe a ASUS O!Play MINI témába
de itt a ph-n nem tudom hol van a foruma ha van egyáltalánA kérdésem az lenne hogy az ilyen media lejátszókhoz kell pc ?
vagy csak bedugom a hálózatba , hdmi n keresztül rá a monitorra , bekapcs és usb ről tudok filmet lejátszani?Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
jookomak
őstag
válasz trufa12 #39494 üzenetére
Médialejátszós topik: [link]
A lényeg: sigma chipes legyen, azok tudják jól a 24p-t.
Gép ahoz kell, hogy rátedd a pendrive-ra, vagy vinyóra a filmet, aztán beadagold a lejátszónak. Lehet hálózatra, nas-ra is kötni, így azokról is eléri a cuccokat, ha meg vannak osztva.[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Nem tudom ki mennyire szerette az első részt, én imádtam...kisebb-nagyobb hibái ellenére is.... tudom nem lesz benne belső nézet most, amit én is nagy szívfájdalommal élek meg sajnos , mert az első részben ez valami zseniális hangulatot adott....de hát ez van ezt kell szeretni.
Nekem egy autós játék mindig is konzolra lesz, gép előtt görnyedni nem buli...go szépen a kormány mögé a tv előtt... és hát várandóóóós nagyon.
Nektek??? >>> Grid 2 Élő vs ,,Ingame" Trailer[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
válasz jookomak #39498 üzenetére
Nekem a GT5 is már szenvedős sokszor gamepaddal....így inkább akkor nem játszok csak ha van időm elétenni kis asztalkámon a DFGT-t. Nyilván az a játék istenkirály....de azért grid a maga nemében nagyon odatudta szögezni az embert.... főleg nem tudtam ilyen gyönyörű autós játékot látni előtte, jól volt optimalizálva is..élvezetes is volt.... és valahol az árkád és a szimulátor határán volt...ami egy nehezebb nap után jobban esett mint egy hardcore autós game.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Tegla80
addikt
válasz Brian_GT #39497 üzenetére
sza
"sajnos" nálam kizárólag GT megy kormánnyal jelenleg az 5 majd a 6 ,2016ban
(az 5 megjelenését tekintve tologatásban ,lehet korai is az a 2016 )
"nem szeretném megkeverni a már berögzült fizikát", mert sokat játszom (kormányos vagy gondolom érted mit szeretnék mondani) ezért minden mást "joy"al játszom.amúgy látványos
(bár rengeteg bemutató vidi látványos,azt maga a game meg nagy...... )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Politika
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest