- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Paja: lehet már kérdezték, miután elértem a maxot ugyebár nem kapok xp-t, de piros kulcsot se? Most értem el nemrég. Azért én is remélem nem kell annyit várni a következő szintekre mint anno a lvl31re...
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #14801 üzenetére
Piros max explorerből ugrik ezután. Szerintem az a pár hónapig jó lenne ha maradna.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
orkaman
csendes tag
sajna hétvégén nem vol sok időm, a gyereknek meg tanulni kellett, szvsz morello upgrade-t nem tudtam kihasználni. De azért pár explorerrel összejött vagy 200k.
Elköltöttem kawana full upgrade-re. (na melyik class-1 autó nem volt benne a hétvégi 10/15% leértékelésbe? )
Nem bántam meg. Sokkal jobb játékélvezetet nyújt mint a panama vagy a morello.
A legtöbb pályán sokkal jobb mint a fullos miyato (pedig stat alapján az se lenne rossz, csak hát elsőkerék hajtású és valahogy nem úgy veszi a gyors kanyarokat ahogy nekem tetszik). És vezetni is klassz.
Mentem egy csomó simvs-t az egyik california pályán, sorra best lap time, bár 90%-ban az első körben kilöktek. Utána 3 kör best lap és még úgy se mindig jött össze.
Meg végre megvettem a buggy-t. Csak hogy legyen. Bár az upgradek túl drágák szerintem.
Gyors kérdés, mikor emelkedik a rating? Régebben ha simvs-ben nyertem akkor kaptam 1-2 rating-ot, de jó ideje nem.
-
orkaman
csendes tag
kösz. így már érthetőbb
van pár mission amit nem tudok megcsinálni.
- rekordok: hát ez nagyon messze van. talán sikerült dragban egy 41. helyet, de elsőre esélyem sincs.
- CTF 4.mission. eleve ritka amikor 7-8-an vannak, de ilyenkor 60mp-et összehozni szinte lehetetlen. A 45mp-es összejött, mert padlógázzal bevágódtam egy kamion alá, és nem tudták elvenni a zászlót amíg le nem szedték rólamÉs persze van több is, de főbb vonalakban ennyi a hiányom.
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz Creative997 #14807 üzenetére
Szerintem egyben kell lennie.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
orkaman
csendes tag
válasz Creative997 #14809 üzenetére
hozzáadja, az egyértelmű. De akkor se tudok 60mp-et összeszedni
néhány ellenfél teleportálni is tud, legalábbis álló helyzetből 1mp alatt a térkép másik végében van. Nem beszélve a laggos emberkékről.
Na mindegy majd megpróbálom. Amúgy a 45-mp missiont 63mp-el csináltam meg, tehát nem lehetetlen, csak sok idő.
Felajánlottam hogy adjanak 60mp-et, utána 4 menetig AFK leszek, de nem vették a lapot. Pedig jobban jártak volna.
-
orkaman
csendes tag
válasz Mariann294 #14811 üzenetére
lemaradt a
tudom hogy nem teleport... csak nagyon gyenge vagyok CTF-ben. És egyszerűbb ráfogni hogy speedhack/teleport/lag, mint elismerni -
ABnormal
őstag
visszarakom...
-
rsx
aktív tag
-
[pH]Lacika
tag
Na ma össze hozott a sors egy idiótával!
Mentünk 1 versenyt csak mi ketten class4-s kocsival, semmi baj nem volt, jól ott hagytam, kb. fél kör, írja hogy várjam meg a célnál, oké megvártam. Következő verseny, megint lemarad, várok rá, jön 1000-el belém száll, és elkezd szidni, hogy akadályoztam az utcsó kanyarban, és jól kidobott a szobából. Mondom neki priviben, miért is volt ez? Erre ő megint azt szajkózza, hogy én direkt feltartottam! A barom!
Jót teszek vele, mert megvárom a célban és még én lettem a rossz.Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Mariann294
őstag
Bocsi 2-szer ment..
-
-
SSP33DY
aktív tag
válasz [pH]Lacika #14824 üzenetére
Laca.. PM?
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Mariann294 #14826 üzenetére
He Vicc volt csak jól értettem nyugi csak ugy mondtam!! váááá lol :Ö)
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Mariann294
őstag
válasz [HUN]-Kisa #14834 üzenetére
Tudom én is vicceltem azér volt ott ez:
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
sziasztok.
Aki a maygarok közül |3G|- annak szólreggeltem [Ide!!]
Valami feltünt nekem itt.Jelentkeztem én is,és eltünk a jelentkezésem,valaki megtudja közületek kérdezni, hogy miért?
Üdv: Kisa[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Mosquitoo
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #14837 üzenetére
Ezek közül minden követelménynek megfelelsz?
-4 days on track. (will normally make then about lvl 20+)
-Minimum of 3 months since they started.
-Must be active in community. (Helping forums and ingame etc.)
-Must be a friend of more then 3 3G members. (This is important because all of us are close friends here in 3G)
-Please be 18 and over. Exceptions are made on certain occations.
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Szerintem ha hülyeséget írtál be, vagy egyáltalán nem úgy ahogy kérték, akkor törölték.
-
Mariann294
őstag
Sztem mivel még nem vagy 18 éves nem csatlakozhacc
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Mariann294 #14840 üzenetére
Szia.
Ez nagyon nagy hülyeség ha nem vagy 18 éves. akk nem csatlakozhatsz tuti, hogy nem azért.Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
[HUN]Dani
őstag
válasz [HUN]-Kisa #14841 üzenetére
Hazudd azt hogy 18 éves vagy, mert szerintem úgysem jönne rá senki >.<'
Megtudhatnám kedves Kisa hogy te miért is akarsz |3G| lenni? Nekem csak 2 dolog jut eszembe:
1. Azért mert Creative is az lett..
2. Vagy azért mert fúúú de jó ott a nevem előtt az a |3G|..
Ja még annyi, hogy nem igazán értem a mondatod végét , ezt: akk nem csatlakozhatsz tuti, hogy nem azért.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
[HUN]Dani
őstag
Congratulations [pH]Lacika[HUN], hogy lenyomtad 2-szer is ItsOver barátunkat.
Most egy kicsit elhanyagoltam a gamet, már nem is léptem be kb. 1 hónapja, mert ahogy ezt már régebben is említettem elég low a gépem de a "jézuska" hozza az újat és ismét játszani fogok. Paja1 remélem nem volt túl nagy felfordulás miattam a ligák miatt., ha igen akkor elnézést kérek..
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Mariann294
őstag
válasz [HUN]-Kisa #14841 üzenetére
-Please be 18 and over. Exceptions are made on certain occations.
Nem én találtam ki.
-
Creative997
őstag
Sajnálom Kisa, de azért lettél kitörölve (nem csak te), mert sajnálattal közlöm h nagy valószínűséggel nem fognak bevenni a klánba. Ezeket a szabályokat amiket látsz tegnap szavaztuk meg véglegesen. És aki ezeknek nem felel meg az nem kerülhet be. Még várni kell pár évet. Azért írom úgy hogy nagy valószínűséggel, mert azt én se tudom miért törölték ki a jelentkezésedet, de ha ki vagy törölve az 2 dolgot jelenthet: vagy felvettek vagy nem. És akit felvesznek arra van külön topic az üdvözlésre és mivel te nem vagy benne ezért nem vettek/vesznek fel.
Mellesleg fontos az is hogy ismerd a tagokat, mert mint ahogy írva van, azért fontos mert szoros barátság és ismeretség van közöttünk. A kor azért számít mert a felnőttség a szabályok betartásával és felfogásával jár, egy fajta megbízhatóság a tagok felé. Nem vesznek fel akárkit, ez nem azért van hogy hú de király. Segítjük egymást és a többieket kultúráltan és úgymond felelősséggel tartozunk a klánnak, öregbítjük a hírnevét.
Ezek nem neked szólnak, hanem mindenkinek!!!Ezt veheted a Team |3G| üzenetének is......
LOL ez nagyon hivatalosra sikeredett de attól még így van!
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Mariann294
őstag
Kisa..."fantasztikus vagy"
"Hello!
Kérdezhettek töllem nyugodtan aki most szánja el magát autóvásárlásra!Mert nekem most éppen van:
Harpoon-om=Mazeratti,
Stalion-om=Mustang,
Quadrom=Audi Quadro,
Wizz-em=passz ezt nem tudom milyen autó változat!Szerintem Toyota yaris-hoz hasonlít!
így legalább a kezdőknek is van fogalma.hogy milyen autók vannak!!Ha valami kérdésetek van az autókkal kapcsolatban akkor keressetek meg engem!
Üdv: kisvárdaiWazze helyesírás!!!!! Olvasd át 2-3x is mielőtt kirakod a hozzászólást. Többet nem javítom."
Idézet Kisa oldaláról...
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #14848 üzenetére
A Wizz a Honda Jazz mintájára készült. Kawana : Suzuki Cappucino. A másik két kezdő autót nem tudom. Corall : Régi Swift. A többi RPs autót meg szerintem tudjátok micsoda Bár a Hex nem egyértelműen merdzsó, legalábbis nekem nem.
Én is voltam 3G, csak visszacseréltem HUNra az fontosabb volt. Ha majd lesz klán rendszer akkor megmarad a HUN, a klánnál meg 3G lesz. Persze csak ha újra felvesznek én legalább megfelelek
Annak nem tudom mi lenne a következménye ha csak úgy fogná magát valaki és ketenné valamelyik csapat tag-ját a nevébe aminek nem is tagja. Nem akarok belegondolni micsoda vihar keletkezne abból.
-
Mosquitoo
senior tag
Annak nem tudom mi lenne a következménye ha csak úgy fogná magát valaki és ketenné valamelyik csapat tag-ját a nevébe aminek nem is tagja. Nem akarok belegondolni micsoda vihar keletkezne abból.
Ne mondj ilyeneket, mert a végén még valamelyik elvetemült megcsinálja!más: TA-ban kéne Ghost mód.... 15 körös verseny, utolsó kör. Az eleje óta küzdök a 2. helyért, amit tartok is. Ketten draftoltunk, és utolértünk és leköröztünk egy n00bot. De a hülyéje nem elengedett, hanem elekzdett draftolni, és mindenkit visszaelőzgetett.. és mindezt addig csinálta, amíg ki nem leökött!!! (és nem csak engem) Természetesen annyi a 2. helyemnek... Mit gondoltok, küldjem a replayt Aeriának?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest