- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, de a PT-vel egy ideje már játszogatok
Viszont lenne két dolog amire sehol se találom a választ. Az egyik az lenne, hogy mi a különbség a Skeleton key és a Green key között? A Mission résznél csak annyit ír, hogy mindkettővel teljesítem az adott pályát.
Másik kérdésem, hogy a Python Creek nevű mapot hogyan lehet megkapni? A missziók közt a második szettből megcsináltam az első küldit ami ezen a pályán volt, és akkor a practice módban láttam is a pályák közt a nevét, de mikor ráklikkeltem eltűnt Még másik küldetést kell hozzá teljesíteni vagy magasabb szint szükséges hozzá? Jelenleg level 20 vagyok.Ha valaki megválaszoná a kérdéseimet, akkor nagyon hálás lennék
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Bazzzs #14951 üzenetére
Hát csak az egyik kérdésedre tudom a választ. A pályáknál mindig írja hogy mekkora lvl szint szükséges. Most ha a sim vs Python Creek mapra gondoltál akkor azt elfelejtheted szerintem mert azon még nem lehet versenyezni, mondjuk már nem léptem be a játékba kb. 1-1,5 hónapja, de amikor még játszottam akkor nem lehetett. Ha pedig explorerre gondolsz akkor szerintem tudsz már játszani lvl 20-al...
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Mosquitoo
senior tag
válasz [HUN]Dani #14953 üzenetére
Próbálkoztam így is, az RX-7-est még csak-csak eltérítettem, de jött mögötte az a sárga izomszar és ellökött a p*csába... Azóta már, rengeteg próbálkozás és különféle technika után, végre sikerült. Ennek örömére mentem egyet Xplorerezni, a Santa Rideos pályára, azt hiszem Gift Area a neve, de én nagyon rossz lehettem idén, mert a kérdőjelekben vagy mágnes vagy bomba volt...
-
PaJa1
őstag
válasz ABnormal #14955 üzenetére
Arra gondoltam, hogy nem telepítette újra a játékot. A PT első indításnál bekonfigolja magát az adott rendszerre, hogy optimálisan fusson. És ha te ezt a régi, gyengébb PCre beállított PTt használod egy erősebb gépen, akkor lehet, hogy emiatt mész jobb időket, mert sok a plusz kapacitás amit még a PT igénybe tud venni ~ mintha húztad volna az órajeleket.
De lehet az is, hogy simplán a géped jobb teljesítménye miatt jobbak a köridők. FPSt is nagy FPSel jó játszani, diavetítéssel max mákolni lehet...nekem is kell már egy új konfig...de ilyen ínséges időben csak várok20% rush van! valaki egy kis fánk 2ig?
Moszi, ezt kapod Mikulásra, virgács a jutalmad
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaszok.
Kaptam 2*10 mecsre GPS minimappot és valami street vagy steering-et is kinyitottam de sehol nincsen.
Az üzenet az volt,hogy Test......
Ti is kaptatok hasonlót?
Üdv: KisaBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
PaJa1
őstag
válasz Mosquitoo #14956 üzenetére
Egy kis video, hogyan csináltam meg most, nem tudom hanyadjára a 4. Block the car kihívást. Eleje elég szerencsés, 2 legyet 1 csapásra A poont meg a szokásos módszerrel, gond lékül lekapcsoltam, a többit is lehet így.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Mosquitoo
senior tag
-
-
bumbalaci55
tag
Szevasztok én azt tapasztaltam hogy nem telibe kell menni hanem úgy szemből nekiütközni hogy a te autód a másik autó jobb vagy bal oldali lámpáját kapja el persze fontos a nagy sebesség is
(a világon mindenből kettő van)
-
Mosquitoo
senior tag
Na, ez milyen explorer volt? Ott voltam, de mégse... [kép]
-
PaJa1
őstag
A Ligákat Morphy tartja, igyekszem neki segíteni a 3. futammal. Vonaton vagyok, akkuról kb 1 órát bír a játékkal a gép. A netkapcsolatban sem vagyok biztos. Szolnok után tutira van egy fekete folt, remélem még előtte le tudom rendezni a dolgokat. Sok sikert a résztvevőknek. Sajnos így alakult, haza kellett ugranom Mikulás alkalmából aztán rögtön vissza Pestre.
Crea, azért a péntek reggel tényleg nem volt semmi! Még ilyet csak ne ennyire "korán"
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki mondana nekem egy olyan videókészítő programot ami nagyon nagyon nagyon ott van a topon? Előre is Köszi.
magyarsrac
-
rsx
aktív tag
Sikerült.Pedig ahogy indult a liga 180/150 volt a vérnyomásom
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
rsx
aktív tag
válasz Mariann294 #14973 üzenetére
Itt még találsz párat [link]
[ Szerkesztve ]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #14971 üzenetére
Azért annyi mert videót veszek fel, és az 25FPSre van állítva
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #14976 üzenetére
Igen van, a tied jobb. Én minimumban játszok. Amúgy olyan 50 körül van az FPSem. 300ezerből összehoztam egy gépet, amit remélem tavasszal megveszek olyan 200-250 között
-
PaJa1
őstag
válasz Mariann294 #14979 üzenetére
A te géped prociban, vgaban, memoriban jobb mint az enyém több FPSsel kell mennie minimumban min nekem.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz [HUN]-Kisa #14981 üzenetére
Ennyire negatív vagyok?!
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
-
[pH]Lacika
tag
Basszus, tegnap elfelejtettem a ligát!!
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
[pH]Lacika
tag
válasz [HUN]-Kisa #14986 üzenetére
Jajj neeee!!!!!
Mert az az animáció neve, semmi más.
El kell menteni, feltenni egy file megosztóba és onnan linkelni ide, mintha 1 képet akarnál berakni.Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Mosquitoo
senior tag
Vagy jobbklikk a smyliera, kép címének másolása, itten meg Kép, és
On: a Carrer missionöknél ez a Syndicate rész már nem olyan könnyű, mint az előtte lévő... A Gate Hunt még hagyján, a Drift könnyű volt, de amikor Circuiton kell a bólyákat kerülgetni, kábé a felénél lejárt az időm...
[ Szerkesztve ]
-
csaba0223
senior tag
Basszus nem tom mi van ezzel a pt vel de vmi nem stimmel! 2-4 mp el lassab vok mint egyébként Már nem is játszok mert mindenki elver még a kezdők is!
Kanyarodni sem akarnak rendesen az autók! ááááááá mindegy lesza..om !Project Torque nick: csaba0223
-
Mariann294
őstag
válasz [pH]Lacika #14989 üzenetére
Nem is kell lementeni.Hiszen az oldalon már föl van téve..
-
Mosquitoo
senior tag
Tud valaki jönni explorerezni, vagy fánkozni? Kéne egy kis RP-t szereznem. Akciós a Buggy, szeretnék lecsapni rá.
[ Szerkesztve ]
-
rsx
aktív tag
válasz [HUN]Dani #14983 üzenetére
Thx
RX-7 et kértem, meg remélem még egy kisebb mennyiségü RP is csuszik mellé
Látom a smiley-k mennek ezerrel[ Szerkesztve ]
-
rsx
aktív tag
válasz [HUN]-Kisa #14986 üzenetére
Itt nyugottan probálgathatod ez a totyik ezért van-->[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest