Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge@Borisz

    tag

    válasz Csapoati #1163 üzenetére

    Kocka az, aki az átlagnál több időt foglalkozik számítógépes játékokkal. A szimulátorosok nagy részére rá lehet húzni ezt a meghatározást. Mi ezen a primitív? Ez ténykérdés. Engem az gátol meg abban, hogy "ledolgozzam" ezt a hátrányomat, hogy nem óhajtok a beállításokon kockulni, és ezzel szöszmötölni egy j.á.t.é.k. miatt. Mint korábban írtam, versenyezni akarok, nem csúszkákat huzigálni, meg gombokat nyomogatni azért, hogy elhitessem magammal, hogy fú, most aztán autót állítok be. :D Egyébként sem érdekel a dolog eme, műszaki része. Cseppet sem. Irány a pálya, és hajrá. Ennyi érdekel belőle napi fél-egy óra erejéig és kalap-kabát.

    És hát messze nem a benzinmennyiség számít a leginkább, amikor olyan dolgok vannak, hogy váltó áttétek, kerékdőlés, guminyomás, fékek beállítása, az egész differenciálmű. Kár mellébeszélni és kisebbíteni a setup előnyeit, úgysem fog menni.

    És hogy mi különség van a sárkányrepülőzés és a szimulátorozás között? :D Elég sajnálatos, hogy ezt ecsetelni kellene valakinek... Az egyik valós tevékenység, az egész testet megmozgató, szabadban végzett hasznos időtöltés, ami óriási adrenalin löketet ad, hatalmas nagy élményt jelent, a másik pedig egy szobában űzött, a testet tétlenségre kényszerítő, egészségtelen (testtartás, szemre gyakorolt hatás hosszú időn keresztül, soroljuk a hosszan tartó gép előtt roskadás hátrányait?) pótcselekvés. Szóval igen, elég komoly különbségek vannak.

    [ Szerkesztve ]

    "A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer

Új hozzászólás Aktív témák