Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
Újra elkezdtem a Red Dead Redemption 2-t... Hát basszus, amit ezek a srácok lepakoltak grafika es animációk, valamint a világábrázolás terén úgy , hogy előző generációs MULTIPLATRFORM fejlesztés a játék ... Na ez egy teljesen más liga a mai napig...
Valahogy így kellene kineznie egy openworld játéknak manapság is.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
F-ECT$
titán
válasz Bad Pritt #178550 üzenetére
Már csak azért is érdekel, mert nem mondják meg
Illetve én azt hittem hogy ez lazán elmegy 5M példányban, de ezek szerint nagyot tévedtem. A kérdés hogy mekkorát.
No meg jó lenne tudni, hogy lesz-e folytatás, ami erősen függ attól, hogy az első 1-2 hónapban mennyit adnak el ebből.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #178554 üzenetére
Nem igazán jutott hátrányba az Astro azzal hogy egyplatformos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz F-ECT$ #178556 üzenetére
Aha, Ebay-en vettem.
Xbox az szinte egy nem létező platform, ha GamePassban is elérhető az adott platformer, akkor még annyira se fogy, mint egyébként.
PC az nem egy platformercentrikus platform.
Nintendo-n meg ott a Mario meg társai, és nem a többi platformert fogják ott megvenni millió darabszámban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Farkassacred
őstag
válasz Wesder #178557 üzenetére
A durva az szerintem, hogy ha évente kijönne egy It Takes Two kaliber, akkor lehet hogy a single player játékok apránként elvesznének a mélyben.. Hiányzik az embereknek ez a játékstílus valljuk be, csak egyszerűen nincs már és beletörődtünk..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
marinea2
addikt
Most lett vege az AW2-nek nalam . Hat fuuu, top3 gamem lett most ugy erzem. Brutal volt, sajnalom hogy nem mennek nekik az eladasok, nagyon megneznek egy kovetkezo reszt
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
válasz TrishtanAG #178565 üzenetére
Spoilermentesen ha kerhetem!
-
marinea2
addikt
válasz TrishtanAG #178567 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz zozika84 #178552 üzenetére
Hát igen lovat ennyire RÉSZLETESEN sehol sem modelleztek még le.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
d@vee
őstag
válasz Elderath #178569 üzenetére
AW2-t lenyomtam még év eleje felé, az SH2 most tart a játék vége fele kb. Hát nekem max 7/10 eddig. Valahogy olyan mint egy lightos Resident Evil 2/3/4 remake lenne, kis kutatgatás, kis akció, gazdálkodj az erőforrásokkal, pár iromány elszórva. Ugyanaz mint a Resikben, csak ott ezekből több van.
Az AW2 szintén nagyon bejött, pedig az első rész egy éven belül pörgött le nálam csak, eddig kimaradt, de nem is hagyott maradandó nyomot.[ Szerkesztve ]
Ja
-
seredy
tag
Én Xbox-tulajként bámészkodni járok ide, de pár hónapja én is elkezdtem a RDR2-t (max napi egy fél-1 óra van gyerek mellett rá, ráadásul sose volt korábban se konzolom, se gamer PC-m), na hát rendesen beszippantott az a játék. Most tartok a Chapter 3-nál. Azért ilyet meglépni, hogy átteszik az egészet egy újabb helyszínre, új növények, új állatok, gyakorlatilag újfajta történetű fő küldetèsek. A legjobb, hogy ha semmit se akarok csinálni, csak vadászgatni, meg a campet fejleszteni, akkor is bőven szórakoztató.
-
Mr.Iksz
tag
sziasztok.
ps5-be szeretnek ssd-t. ez jo lehet, vagy van valami jobban ajanlott ar/ertek aranyban?
koszihttps://m.alza.hu/wd-blue-sa510-sata-1tb-m-2-d7573470.htm?o=1#reviews
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Bevallom, én azt a játékot rettenetesen untam. Alig vártam, hogy vége legyen. Az a világfájdalom, ami arról a főhősről lejött, meg a big score, big score, én rohadtul untam.
Eleve olyan borzasztó lassan indult, hogy mire oda jutottunk, hogy megnyílik a camp, és elméletileg mehetsz, amerre akarsz, már örökkévalóságnak tűnt.
W | W | H | W | W | W | H
-
Farkassacred
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #178578 üzenetére
Szerintem egy csoda az a játék, főleg ha az iparág jelenlegi helyzetét nézem.. és főleg, hogy ow..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
zozika84
őstag
-
d@vee
őstag
válasz marinea2 #178577 üzenetére
Ha nagyon kedvencet kellene írni, akkor Cs1.6 a maga 4000+ órájával Mondjuk már évek óta nem tolom.
Single zombis-hentelős Dying Light és Days Gone, RPG az Skyrim/Witcher 3, kalandgame Uncharted4, horror Amnesia TDD, story alapú pedig a '18-es GoW.
Logikai/ügyességi eddig Portalok, de az új Astrot még nem próbáltam
De igazán nem tudok ámblokk átfogó kedvencet kiválasztani.[ Szerkesztve ]
Ja
-
GEIL
addikt
válasz d@vee #178581 üzenetére
Kedvenceknél maradva:
1998-tól Quake3....még néha néha előveszem egy kicsit hogy megnézzem mi maradt még az aimemből (2002-2011 Quake 3 Arena Excessive+ online)...de bemelegedve még azért megyeget adolog. Anno 2005 körül volt szerencsém játszani és team videohivásban pár szót váltani az "USA legendával Johnathan Fatal1ty Wendellel" is. Elkent mint a rongyot, de volt pár jó pillanatom és fragem ellene is.
8000+ órám van benne.Aztán 2019 év elejétől Fortnite pörög a legtöbbet, abban is 3800 óra körül járok.
Ezek mellett természetesen Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken, Need 4 Speed, Forza Horizon.....stb stb....minden részük ment és megy is aktívan.
A God of war, The last of us....stb féle történeten alapuló haladós játékok nem kötnek le és controllerrel nem tudom megszokni a nézelődést és célzást....tengeribeteg émelygés jön rám 20 perc után.....ha célozni kell akkor egér kell a kezembe......autós meg bunyós meg oldalra scrollozós platform játékoknál természetesen controllerrel játszok.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
kwzatz
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #178578 üzenetére
15 óra után hagytam abba az RDR2-t, nem tudom, mikor fogok visszanézni rá, én is mocskos unalmasnak éreztem a játékmenetet. Karaktereket, sztorit szokták még dicsérni, de az is a szokásos langyos Rockstar szint volt addig, párbeszédek is érdektelenek. Nem tudom, hogy ez később jobb lesz-e, de ha valamiben 15 óra alatt még csak egy pillanatra sem csillan fel ebből semmi, az nem jó jel.
Persze, grafika, aprólékosság, stb. abszolút kiemelkedő, igényesen van elkészítve, de hát ez nekem kevés. Szerintem az ilyen fajta túlzott realizmusra törekvés kifejezetten megöli a játékokat. Sétálj a táborban, hadd teljen az idő... A 26. loot animációnál meg legszívesebben kilépne az ember a fenébe.
És mielőtt jön valakitől a " biztos nem szereted a westernt"... nem, én kifejezetten imádom a westernt.
Közvetlenül utána elkezdtem az Elden Ringet, abba be is csúszott rögön 100+ óra, ahogy végigjátszottam, és legyaktam Maleniát is, szóval a türelem kérdése alapvetően nem probléma, ha látom valamiben az értelmét."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
zozika84
őstag
válasz kwzatz #178583 üzenetére
Abszolút nem valo mindenkinek a jatek
En imadok elveszni benne es a reszletes animaciokban. Leulni a tabortuz melle fozocskezni, vagy csak belso nezetben szemlelni a tajat, ahogy vadasznak a sasok stb
Ennek ellenere a te erveid is abszolut erthetoek.
Az ER meg egy istencsaszar jatek.[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
kwzatz
őstag
válasz zozika84 #178586 üzenetére
Jah, totál megértem azt, hogy sokakat lenyűgöz. A grafika, animációk (még ha nem is élvezem) pedig engem is. Gyakorlatilag szinte mindenféle stílusú játékot játszok/próbáltam, de vannak olyanok, amik nálam elég nagy hátrányból indulnak. Pl. a Sims sorozat, vagy a Stardew Valley (pedig ebben is biztos vagyok, hogy igényes, rengeteg tartalommal, ráadásul elképesztő, hogy 1 fejlesztőtől), illetve azok, ahol nem igazán van végcél és egyben nem is skill alapú, stb., vagy ha kicsit sok a "mozizás", sőt, gyakorlatilag a játékmenet része (mint a hosszadalmas loot animációk, kötelező séta, stb.), az sem előny.
De aztán ennek ellenére van, amire rá lehet húzni, hogy "sétaszimulátor" és imádom, mint pl. a SOMA.TrishtanAG: Észben tartom. Vicces, hogy "vadnyugati Sims-nek" írtad a kettőt, mert még nem láttam a kommented, amikor ebben én is a Sims-ről írtam.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
seredy
tag
válasz zozika84 #178586 üzenetére
Aha, pont ez fogott meg engem is, hogy nagyon el lehet benne veszni. Valami mindig letérít az útról. Aztán majd kiváncsi vagyok, hogy 60%-os vègigjátszásnál is tud-e újat mutatni, mert már a Chapter 2 is elég sok dolgot adott: kincskereső térképek, legendás állatok, ezek a gyűjthető kártyák vagy mik . A Chapter 3 valamelyik szigetén meg valami kalózkalap is van elvileg . Jópofa.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz kwzatz #178583 üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem az RDR2-ről, azzal a különbséggel, hogy én végigjátszottam (nem kellett volna), és soha nem is kedveltem a westernt.
Az ER-t kiplatináztam, de annak ellenére, hogy az összes From-játék pipa, köztük több platina, igazából egy porcikám se kívánja nagyon, hogy elővegyem ismét. Többször megpróbáltam, de nagyjából fél-egy óra után letettem róla.
Öregszem.
W | W | H | W | W | W | H
-
Raga
senior tag
Tegnapi naptól elérhető egy hétig ingyen a Steamen a Delta Force játék.
Hát gyerekek így ingyen ez nagyon komoly cucc lesz.
Tiszta Battlefield.
Kipróbáltam és pazar a grafika jók a fegyverek és a hangulat.
Remélem hamarosan konzolokra is elérhető lesz az ingyenes nyílt teszt -
echterion
nagyúr
válasz zozika84 #178592 üzenetére
Imádom azt a sorozatot, olyan, mintha egy yakuzás filmet / sorozatot néznék, némi csihipuhival fűszerezve. El tudok veszni bennük nagyon. Sajnos az Ichiban-os rész nem jött be (abszolút nem volt szimpi a fószer, az okát ne kérdezd), így azokat kerülöm, de pl. a Judgement is bejött, még a Lost Judgement van vissza, ha a most futó Gaiden-t befejeztem.
-
kwzatz
őstag
válasz zozika84 #178592 üzenetére
Most ez vicces, de az egyik kedvenc szériám, a Yakuza 0 meg az egyik abszolút kedvenc játékom.
Egyébként az átvezetőkkel sincs gondom, ha érdekesnek találom. A mozizás inkább olyankor zavar, ha olyan érzésem van, hogy csak az időt töltik vele ki. A Yakuzánál mindig van valami őrültség, konfliktus vagy érdekes fejlemény.De ha szembeállítom pl. a Yakuza 0-t az RDR2-vel, akkor a legnagyobb különbség az lehet, hogy a Yakuza 0-ban az elejétől a végéig mindig jön valami új gameplay elem, minigame, vicces/elborult side story, karaktert fejlesztesz folyamatosan, két karakter között váltogat a sztori, jó a core brawl gameplay, stb. Élvezetes és pont az ellenkezője az RDR2-nek abban is, hogy soha nem kíván a realizmusra törekedni a gameplay hátrányára. Nem veszi magát véresen komolyan. Tudom, hogy sokszor "szappanoperás", de nem tudok rá haragudni emiatt. Maximumra járatja a "rule of coolt". Nem tudom pontosan meghatározni, hogy ez a szélsőséges keverék miért működik ennyire. Nem is volt olyan másodperce, amit untam volna.
A Yakuza 3 Remasteredet mondjuk nagyon rühelltem, nem is részletezném.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
LeventeV
senior tag
Aktív PS Stars tagokhoz lenne egy kérdésem:
Érdemes csatlakozni a programhoz abban az esetben ha:
- nem mindig veszem day 1 a játékokat, és nem mindig digitálisan
- többnyire 3-4 címmel játszom rendszeresen
- csak a vásárlásra költhető pénz érdekel a jutalmak közülTöbb profilom van a PSN lassú elterjedése miatt, ezért kicsivel bonyolultabb nálam a dolog. Ha megérős, akkor el kell hagynom a 14 éve aktívan használt profilomat.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
LÁZ
addikt
válasz LeventeV #178596 üzenetére
nem muszáj only digitálba lenni, de kb folyamatosan vannak 50-70-80%-os akciók is még frissebb cimekre is, a regisztráció ingyenes, vesziteni nem vesztesz vele, és vannak olyan kampányok, amikér 50-100 pontok járnak (150pont/hó kb), de vásárolni nem kötelező, csak elinditani az abban szereplő játékot...
szóval akkor is összejön 3-4 hónap alatt egy 2k-s kupon, ha nem érdekel az egész...
ps. most pl még az astrobotra van extra 150 pont 16 napig, veszel olcsóbban feltöltőkártyát, és máris beljebb vagy, viszont amire érdemes figyelni, hogy pontban érdemesebb gyűjteni, mint mindig beváltani 2ezrenként, mert nem biztos, hogy arra a játékra akarod beváltani, amit éppen megvettél pl amúgy is akciósan (fizetéskor automatikusan a wallet az elsődleges, abból fogja vonni a pénzt, ha van rajta egyenleg).
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest