Hirdetés
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
-
Rony949
őstag
Kaptunk egy kis helyzetjelentést a Marathon felől. A lényeg röviden, hogy a kész terméktől még nagyon messze van és hogy jövőre valószínűleg elindul majd a playtest.
Őszintén szólva én már azon is csodálkozom, hogy nem kukázták a játékot, akkora csend volt a projekt körül, meg a Bungie leépítéseket sem volt kellemes olvasni.
-
S e t h
nagyúr
válasz Rony949 #179607 üzenetére
Nem mondom, hogy Concord szintű bukta szaga terjeng a levegőben, de nem ismerek senkit akit érdekelne a játék, ami nem jelenti azt, hogy akkora érdektelenség övezné majd, de meglepne ha kasszát robbantana.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
TBT
addikt
válasz ldave #179586 üzenetére
Persze, hogy jó pontokat kap. Ki merné leírni az őszinte véleményét a "szakmában" erről a valamiről, ami ennyire "fontos" és aktuális témákat tartalmaz és feszeget. Ha valaki megtenné, másnap menne a bannamákra nyaralni.
Mondjuk metán már vannak korrekt 60%-os kritikák, amik szerint üres és unalmas a világ, a karakterek és a küldetések is. Összességében jelenleg 80% körül van az értékelése. Van egy aktív réteg, aki felszopja, mert olyan "szerteágazó" a játék, a másik pedig korrekten áll hozzá és leírja, hogy ez amúgy baromi unalmas cucc. Még az is értelmesebb elfoglaltság, ha félbe vágsz egy citromot és nézed, ahogy kiszárad.
Sebaj 10/10 a cucc, a legjobb a sorozatban és az idei év legjobb lyátéka!És igen, ez az új BioWare már senkinek sem fog hiányozni. Így is csodálom, hogy ilyen sokáig húzták egy rettentő közepes és félkész Mass Effect Andromeda-val, és egy rettentő félkész és hamar megbukott Anthemmel. Mindegyiket megvettem, de meg is bántam őket.
Költői kérdés:
Hol vannak azok az idők, amikor a BioWare alatt olyan játékok jöttek ki, mint az SW Kotor, Baldur's Gate 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect trilógia, Jade Empire?[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Rony949
őstag
válasz S e t h #179608 üzenetére
Az elmúlt pár évben egyre több extraction shooter jött ki és egy bizonyos réteget érdekel is. Engem is érdekel, a Tarkov az egyik kedvenc lövöldém VOLT. Csak kár hogy az eddigi próbálkozások nagyrésze vagy gyenge kivitelezésű, vagy kisvonalú volt, vagy csak simán lemondtak róla a fejlesztők.
De az látszik, hogy most a videójáték iparon belül ebből akarnak csinálni egy újabb 'Battle Royale'-féle őrületet. A Bungie pedig azért ért az FPS-ekhez. Mérget nem vennék rá, manapság már túl sok hulladék multiplayer lövölde jelenik meg, amit még letölteni sem éri meg, nemhogy játszani. Viszont jelenleg egy minimálisan bízom a Marathon-ban.
Kéne már egy jó extraction shooter, mert a Tarkov óta még mindig nem készült jobb, csak a Tarkovból meg őszintén szólva már elegem van. Maga a játék szuper jó lenne, de a fejlesztők hihetetlen mód ellenszenvesek a monetizációs modelljével, meg azzal amilyen ütemben készítik a játékot. (2017-ben vettem meg béta állapotban és láss csodát, a mai napig béta állapotban van)
-
ldave
félisten
Már írtam szerintem, nekem nem inkluzív (jajj, ez a szó, fáj) elemekkel van bajom, hanem azzal, hogy egy közepes akció RPG-t csináltak a Dragon Age-ből. Számomra ez a sorozat nem erről szólt, tudom, hogy már a DA 2 sem volt olyan oldschool RPG, mint az Origins, de ott még azért megvoltak alapvető elemek, amiből itt már semmi nem maradt. Az egyik teszt ezt írja:
all enemies — focus on Rook with laser precision unless temporarily pulled away by the taunt-like abilities, most fights are a horde-mode scenario with multiple enemies
. Szóval nincs rendes tank felállás, nincsenek gondosan megtervezett taktikai lehetőségek, stb.A Slime draws near! Command?
-
Rony949
őstag
"Költői kérdés:
Hol vannak azok az idők, amikor a BioWare alatt olyan játékok jöttek ki, mint az SW Kotor, Baldur's Gate 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect trilógia, Jade Empire?"
Talán majd a Humanoid Studios (Casey Hudson csapatának) új játéka már hozni fogja nagyjából a régebbi BioWare stílust és minőséget, csak az is mire elkészül....még semmit nem tudni a játékukról. -
Bad Pritt
félisten
válasz Rony949 #179607 üzenetére
Szerintem ez az utolsó szalmaszál, amibe a SIE kapaszkodik a Nagy Live Service Terv kapcsán. Hiába csetlik-botlik a Bungie, hiába építettek le ők is tömegével, biztos megvan a Sonyban a remény, hogy mégiscsak ez az a fejlesztő, amelyik képes volt tartósan működő, multiplatform online fps-t készíteni. Az én személyes véleményem, hogy jól választottak témát, játékmódot és nevet is, mert konzolon egy gyakorlatilag nem létező szubzsánert tudnának beröffenteni a Marathonnal, ha jó lesz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Catman
aktív tag
Csak úgy megjegyzem, a DA: Inquisition-ben is össze lehetett jönni azonos nemű karakterrel. Ettől függetlenül jó játék volt...
-
Bad Pritt
félisten
Nézem ezeket a Veilguard videókat és a színes-szagos grafikától meg a woke propagandától függetlenül is nagyon kemény, amit összehoztak a BioWare-nél. Skill Up videójában ez a részlet pl. egy ülj le, egyes szintű melléfogás egy ilyen RPG-ben, Fallout 4 legrosszabb pillanatait idézi.
-
TBT
addikt
válasz Elderath #179625 üzenetére
Ezért is magasztalják ezt a játékot 9 és 10-es értékelésekkel.
Ha valóban tökös és őszinte emberek mondanák a véleményt (szerencsére akad bőven is ilyen a YT-on), mindjárt kevésbé vidám lenne az összkép. De hát az IGN-t és a többi férc/megvett "újságírót" már csak így szeretjük.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Elderath
őstag
-
AsakuraDave
őstag
Nézd meg ki írta/csinálta az IGN review-t... De még ő is tudja, és leírta pl X-en, hogy tudja nagyon sok támadást fog kapni, de neki ez a szupcsi gémcsi mert ebben reprezentálva van az Ő "személye".
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Bad Pritt
félisten
Viccen kívül elkezdett érdekelni ez a játék, hát ilyen a világon nincs baszki. Tavaly a Starfieldnél mondtam azt, hogy annál sekélyesebb és együgyűbb relationship rendszert nem vetettek kódnyelvre tripla A RPG-ben, de a BioWare-nél toltak egy fogd meg a söröm crunchot és emeltek a téteken. Nem mondhatsz csúnyát, nem ellenkezhetsz, nem vitatkozhatsz, nem lehetsz rosszban a társakkal, gyakorlatilag nincs lehetőséged rosszfiú karaktert játszani.
Olyan szövegek vannak ebben a játékban amit én ép ésszel fel nem tudok fogni, milyen gondolati sík mentén gondoltak helyénvalónak nemhogy egy papíron dark fantasy videojátékban, de úgy en bloc bármilyen színvonalasabb szórakoztatóipari termékben. Senkinek nem volt meg a józan esze és mondta ki, hogy a játékban található szövegeket ember, tünde, törp vagy bármely értelmes lény nem ejtené ki a száján? Nézem ezeket a példákat és esküszöm, nem vagyok hajlandó elhinni, hogy így átment ez a content 300 fejlesztőn, ezernyi QA cikluson és amit a végén kiköpött magából a gépezet arra azt mondták a fejesek, hogyde fasza lett genyó, nyomjátok lemezre rögtön!
-
Rony949
őstag
válasz Bad Pritt #179630 üzenetére
Az egész RPG műfaj lejtmenetben van már egy ideje. Az elmúlt egy évtizedben egyedül a Larian tudott lerakni egy ép-kézláb RPG-t, közel mögöttük meg ott van még az Obisidian.
Mondom ezt Witcher rajongóként, de az inkább akció-RPG mintsem teljesértékű RPG. A Cyberpunk-ot is imádtam, de az is egy rohadtul leegyszerűsített játék lett műfaján belül.
Én értem, hogy az old school CRPG már leádozóban van, de a Veilguard egy igazi arcon köpése a műfajnak. Mindent lehet csinálni benne, csak szerepjátékozni nem, ez azért kemény...
-
Bad Pritt
félisten
Ja és bónusz humoros cseresznye még így a torta habjának tetejére: a szigorúbb tesztelők közül csomóan nem kaptak review copyt az EA-től és nagyon úgy fest azért, hogy a kezdeti sajtós átlagpontszámot így magasabbra tudják tornászni. Ezért lehet az, hogy OpenCriticen kb. ugyanannyi teszt van a Veilguardról, mint a pár nagyságrenddel kisebb címnek számító Unknown 9-ról, vagy mondjuk az új Sonic és Life is Strange részekről.
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #179630 üzenetére
Pont ilyennek képzeltem el a játékot, ahogy írtam, szerintem adta magát, hogy ilyen lesz. Ez a játék valószínűleg a DEI hattyúdala, amit most láttam belőle, az alapján szerintem ez ennek az agyhalálnak az abszolút picotopja, és innen már a leszállóág jön.
Egyébként kicsit továbbgondolva lehet, hogy a Bioware név azért fontos az EA-nek, így csak lecserélik a bagázst egy kompetensebb, a fogyasztók célcsoportjának 90%-ához közelebbi értékrenddel megáldott programozógárdára, a név megtartása mellett. Ha már a DEI money is így is úgy is kifutóban van, a mostani arcok nagy részének sok hasznát már nem veszik.
Rony949: Disco Elysiumot érdemes még mellédobni. De tényleg kevés van, ráadásul még az ilyen szuper cuccoknál, mint a Tyranny, sem nagyon van esély a folytatásra.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rony949 #179633 üzenetére
Ezzel nem értek teljesen egyet, inkább úgy mondanám, hogy a nyugati AAA RPG fejlesztőknél van valami gubanc. Japán pl. virágzik, a Square sorra tolja ki a mindenféle JRPG-it, amikkel egy elég széles spektrumot le tudnak fedni és ha az idei évet nézed a top 5 legmagasabbra értékelt játék közül három RPG: Shadow of the Erdtree, Metaphor: ReFantazio, FFVII Rebirth. Az viszont szerintem pl. teljesen nonszensz, hogy egy Final Fantasy játék érettebb, jobb dark fantasy sztorit tudott prezentálni tavaly a XVI-tal, mint a BioWare ezzel az új Dragon Age résszel.
Az Obsidiannál nyugtával dicsérjük majd a napot, az Avowed a hosszú gameplay alapján olyan szinten outdated benyomást keltett, mintha a Starfieldnek akartak volna versenytársat alkotni. Nem véletlen tolták el azt sem negyed évvel...[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #179637 üzenetére
Mégis hova akarnád betenni idén az Avowedet, hogy egyáltalán érdekeljen bárkit is? Még ha bullshit is az indokuk a halasztásra, azért érződik hogy van alapja.
Az outdated részről igazad van.
Ezt nem javítják ki 3 hónap alatt.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kevike576
senior tag
Az aranyrobot elég húzós volt !
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
válasz Elderath #179640 üzenetére
Pillars of Eternity miatt engem pl. érdekel, ott legalább meglehetősen nagy esély van rá, hogy az írással nem lesz gond. Lehetséges, hogy túl sikeres nem lesz, de szerintem a jobb játékok között fogják emlegetni. Az Obsidiant nem igazán lehet szidni az elmúlt 10 éve alapján. Meg amúgy sem. Lehet itt van a probléma, hogy az a stúdió van leírva, ami sorra szállítja a jó cuccokat, közben meg megy a reménykedés egy Bioware-nél.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
-
Elderath
őstag
Szerintem egy 8 éves gyerek értelmesebb szövegeket írna mint ez is plXbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Frod
addikt
válasz Bad Pritt #179617 üzenetére
Lehet így lesz, de azért az extraction lövöldék közel sem örvendenek akkora sikernek, mint a br vagy a hero shooter címek, amik vannak (Hunt, Tarkov) azok bár lelkes, de sokkal kisebb közösséggel bírnak.
(pcn pedig rengeteg ilyen cím készül - jackfrags pl hetente mutat be egy újabb indie csodát - most ebből a tortából akar mindenki egy szeletet)Ami mellette szólhat, hogy konzolra ezek többsége nincsen - bár ha jól tudom az ex-Dice fejlesztők által f2pre készített Ark Raiders át lett alakítva ilyen típusú játékká, míg a pletykák szerint a Marathont továbbra is fizetősnek tervezik, így akár ők is balról előzhetik a Sonyt.
Do you see the white shadow?
-
sting2
addikt
válasz S e t h #179608 üzenetére
A mai hugymeleg, zavaros láblé tengerben, igenis felüdülés lesz majd meglátni a Bungie feliratot egy új! lövöldözős játék elinditásakor.
Mellesleg már az első teaser sem volt átlagos, csak színes, és máris mentek rá az uncsi emberek, uncsi picsogásai..+1 a Mararhonnak, drukkolok neki!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Revolut
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.