- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl18
csendes tag
Valaki nem tudja, hogy én ps4-n és haverom PC-n ROcket Leauge-ba tudnánk egymással tolni?
Olvastam, hogy crossmultis játék, de nem tudom h egymást tudnánk e invelni játékba. -
boost
addikt
válasz #45378816 #78887 üzenetére
Előbbihez kapcsolodóan pont ma volt egy cikk, hogy mekkora hiány van informatikusokra, és míg déleklet-ázsiában a fiatalok 75-80%-a lenne informatikus, nálunk ez 8%.
Magamról tudom, hogy ha nem találkoztam volna anno fiatalon videójátékokkal (C64, PC), biztos hogy nem leszek informatikus, hisz eredeti szakmám gázkészülékszerelő, mert rossz tanuló voltam (nem érdekelt amit tanítottak általános suliban) és ha szüleim nem győzködtek, hogy ha ez a hobbim, estin érettségizzek le, csináljam meg a fősulit nappalin, (3 évvel idősebb voltam, mint a többiek, mire oda eljutottam, viszont itt már érdekelt, amit tanítottak), valszeg sose lett volna belőlem informatikus programozó, üzleti intelligencia konzulens, aki azzal foglalkozik, ami a hobbija, és nem életunt gázkészülékszerelő, rosszabb esetbe valami kulimunkás külföldön.
Szóval szerintem a videójáték egy kíváló kapudrog egy tiszta, fizikailag nem megerőltető, és kiemelten fizetett szakmához.
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
válasz Earl18 #78902 üzenetére
A játék cross-multi, tehát játszani tudtok egymás ellen,csak party-ba nerm tudtok lenni, azaz nem halljátok egymást.
Itt egy howto videó: https://www.youtube.com/watch?v=LB6MGfEYEcY
Röviden: csinálsz egy privát szobát, adsz neki nevet, jelszót, és a PC-s haver megkeresi a szobát a nevén keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elindult az Uncharted 4 béta, jó játékot mindenkinek! Nem kell PS Plus hozzá.
#78909) Da Shep
Nem igazán, 7 hónapos a kép, azóta lett volna róla szó.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MerLinh
senior tag
válasz #45378816 #78887 üzenetére
Csak hogy hozzá szoljak a témához, ha a gyerek leleményes hidd el megoldja ő.... tudom, engem is sokmindentől "óvtak", de loptam csaltam hazudtam nekik egy idő után. És az lett a vége hogy nem nagyon beszélek velük csak ha van valami. Egyszer gépfejlesztést úgy csikartam ki, hogy mondtam szeretnék 3d studiozni meg minden és azt is tettem előttük =) tutorialt csinálgattam, meg persze érdekelt valamennyire, de csak egy ürügy volt.
Gondolom nem ezt szeretnéd, ha a gyereked csinálná....
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Sirandrish
legenda
válasz modflow #78913 üzenetére
Itt is
Mondjuk nekem tökmindegy, mert lassan készülök lefeküdniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
andro93
aktív tag
-
modflow
veterán
Nyomtam pár kört. Ultra gagyi.
Remélem a single az szép lesz és jó, mert eddig mindegyik részt imádtam![ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz modflow #78921 üzenetére
Nekem 3 perc volt , hidd el ez egy butított graf.sokan nem fognak hinni a szemüknek amit az egyjátékos mód nyújt 2!!!! hónap múlva, addig 6x megőrülök....
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
törölt tag
meginy paragony
Online Test 10 starts on Monday, March 7 and runs 24-7 until Saturday, March 12.
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy a tv-men van 2 hdmi de 3 eszköz van t-home beltéri plusz két konzol hogy a két konzol ne kelljen cserélgetni vennék ilyen hdmi elosztót Megéri vagy romlik a kép minősége? Vagy a sok ki be húzgálástól lehet baja?
-
marilllyo
veterán
Ezt olvastátok?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
h4mi1
tag
Smite alpha kulcs ha valakinek nem lenne. T4GL-86NK-978G
-
Madwe
nagyúr
válasz marilllyo #78926 üzenetére
A következő far cryban ha csak annyi változik h sötétebb bőre lesz az embernek, de ugyanaz a történet helyszín minden, akkor se lepődnék meg. Elképesztő egyébként h kis marketinggel mennyire nulla munkát lehet eladni jó pénzért... Ubisoftnál tovvábra is tartom h már csak designerek dolgoznak, de ezek szerint már ők is lustulnak...
-
addikt
válasz toompa #78928 üzenetére
Splitterrel óvatosan, csak az aktív jó, a passzív nem. A nem aktív splitter nem tudja az FHD-t. Nekem elosztóm van, hogy a tv-n és a monitoron is legyen kép (tehát én a ps jelét osztom ketté), mikor vettem utánajártam és mint kiderült csak az a jó, aminek van külső tápellátása. És elvileg ha egyszerre két jelet kap, könnyen kinyírja a tv- hdmi bemenetét. Szóval csak óvatosan ezekkel az elosztókkal. Ezeket nem én találtam ki, ha nekem hazudtak, akkor most én hazudok.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
kevepapa
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #78931 üzenetére
Emlékeim szerint nincs benne az összefoglalóban tehát asszem megkérdezhetem, egy egyszerű igen vagy nem tökéletesen elég volna:
Szóval ha használtan megveszek egy lemezes játékot amiből a hozzá járó dlc (más által) már fel lett használva, attól én még a store-bol megvehetem hozzá ugyanazt a dlc-t igaz? Természetesen a Magyarországon forgalomba hozott kiadásról és magyar store-rol beszélünk.
Előre is köszönöm a választ!
(véletlenül válaszként nyomtam be, srry)
Edit: most meg megduplazta szerkesztés helyett, admin pls help)
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Na baromi jó ez az MK,megértem miért lett 2015 legjobb verekedős játéka Alig bírtam letenni.
Cassie Cage nagy kedvencem lett,talán ő a legjobb az új karakterek közül.
DLC karakterek: Alien k.va jó,Triborg k.va jó,Leatherface nem tudom mit keres itt,helyette inkább kellett volna Noob vagy a mindenki által kívánt Fujin,Bo Rai Cho meg olyan elmegy kategória. A többi karaktert még nem próbáltam,egyedül még Liu Kang-et,meg akiket a Story Mode-ban adott a chapter 5-ig.
Asszem el leszek ezzel a verekedős játékkal a Tekken 7-igViszont fura,hogy elvileg ugye ehhez a pakkhoz jár az összes skin dlc is,de kevésnek érzem amiket láttam benne... Vagy csak Scorpion,Sub Zero meg a "fő" karakterek kaptak dlc-t?
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wlac
Ármester
válasz kevepapa #78933 üzenetére
Elméletileg igen. A két nagy régió USA és Európa, az a fontos, hogy a Store és a játék régiókódja megegyezzen. Szóval neked a 2-es régió kell, hogy szerepeljen a játékok dobozán.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Rigormortiis
veterán
válasz Bingoo #78815 üzenetére
Nna, azt azért szögezzük le, hogy azon kívül, hogy nincs benne coop (egy vegytiszta platformerben miért is lenne), a Rayman Legends a valaha készített egyik, ha nem A legjobb 2d-s platformer.
James: Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de tavaly jelent meg egyáltalán más, aaa verekedős anyag? (újrakiadasokat nem számítva).
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Kakaduku
senior tag
Az Uncharted 4 nálatok is nagyon pörgeti a ventillátort? Még soha nem hallottam így zúgni a gépemet.
-
Madwe
nagyúr
válasz Rigormortiis #78937 üzenetére
Hogyne lenne benne coop, csak multi nincs, local van, 4en is lehet, ugyanakkor 2 felett kaotikus lesz
-
A`rpi
addikt
válasz gyuribácsi88 #78931 üzenetére
"Splitterrel óvatosan"
Amit írsz azt én is osztom, viszont most HDMI választó kell "tv-men van 2 hdmi de 3 eszköz van" abból jó szerintem amit toompa ajánlott, kvázi ez is aktív csak nem igényel külső tápot az elektronika.
-
Sirandrish
legenda
Pontosan ugyanezt vettem én is (írtam is régebben), és én is meg vagyok elégedve vele
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Adam_Shepard
addikt
Durva, amúgy látni, hogy valami ennyire "smoothul" mozog mint ez az UC4 multi. Legutóbb a MGS:TPP- nél tapasztaltam ilyet. A sorozatot a Golden Abyssal kezdtem(mivel az az eleje) és érdekelne, hogy az egesz sorin végigmegy ez, hogy 4362535282 X kell meglőni valakit, hogy meghaljon?
.
-
Peat76
őstag
-
Peat76
őstag
A Hitman bétát próbálta valaki, érdemes leszedni?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Wlac
Ármester
válasz Adam_Shepard #78944 üzenetére
Ha testre lősz, akkor igen, a fejest annyira nem tolerálják.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Bazsi1987
őstag
Volt egy blaupunkt 50colos ami egy rakás sz*r volt meg nagy is volt a szobába lecseréltem egy Sony 40 colosra olyan mintha új konzol generációba léptem... Azt szeretném kérdezni hogy kb 1,5-1,7 m nézzem az jó távolság vagy üljek messzebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest