- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz losilee1337 #78650 üzenetére
Ezt írtam én is, csak almás nokia néven.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Adam_Shepard #78657 üzenetére
Bakker tényleg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
h4mi1
tag
egyetlen egy baj van... nem vettem előfizetést boltba mert azt hittem tudok itthonról de maestro kártyával nem lehet :| és legközelebb csak 1 hét múlva járok ilyen helyen.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem késtük le..3.áig tart
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marilllyo
veterán
válasz andro93 #78666 üzenetére
2x toltam ki pc-n és 2 és félszer PS4-en. Kiplatináztam és már le is töröltem....de aki még nem próbálta annak üzenem, hogy
3990 Ft-ot bizony nagyon megér az Alien Isolation
Viszont nem kell belőle a komplett kiadás. A DLC-k csak survival mission-ök. Kihagyható...
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
andro93
aktív tag
válasz marilllyo #78667 üzenetére
Platina guideban azt írják, hogy 4/10 a nehézsége, de 4 végigjátszás akkor is szép teljesítmény.
Pc-n egyszer kivittem normal/hardon, majd közvetlenül utána nightmaren is odapirítottam az Aliennek.
Utána nekiálltam még egyszer, de 3-ra már nem vittem sokáig. Viszont most egy év után ennyit bőven megér nekem a játék. -
marilllyo
veterán
válasz eisento #78668 üzenetére
De igen. Pont, hogy van benne egy olyan trófea. De van rá glitch, viszont oda kell figyelni. Első végigjátszásomnál PS-en el is buktam. Neki kellett feszülni még egyszer.
Egyébként nem nehéz kiplatinázni, ha már ismered a játékot.
2 és fél végigjátszással kényelmesen ki lehet maxolni. Másféllel is meg lenne de ahhoz annyi mindenre kell már figyelni, hogy az már túl sok. A kérdés csupán az, hogy mennyire parázol játszani vele.(#78669) andro93: Van ilyen guide ahol meg lehet nézni mi-mennyire nehéz? Dobnál egy linket?
[ Szerkesztve ]
-
h4mi1
tag
Kicsi problémám van Monitorom van így csak headsettel tudok játszani?
-
Sirandrish
legenda
-
Adam_Shepard
addikt
A Far Cry Primalból van demo? Vagy ha egyel játszottál, akkor minddel játszottál?
.
-
marilllyo
veterán
válasz Adam_Shepard #78676 üzenetére
Far Cry-ból van a 3 meg a többi. A 4. az ugyanaz mint a 3. csak máshol játszódik egy gyengébb story-val és sassal. Na meg repegethetsz posztereket. Epic jelenet nélkül...
Én erre a primal-ra már nem vagyok kíváncsi. Az alapja ugyanaz mint az előzőknek...csak kőbunkó van meg lándzsa. De nem is aratott osztatlan sikert a játék.
Szerintem kihagyható...(#78671) andro93 : Raktak bele utólag egy novice nehézséget. Na...ott ha nem rohangálsz a folyosón hanem guggolva közlekedsz akkor kb. csak a scriptelt jelenetekbe fogod látni azt a lúdvércet.
[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
válasz Adam_Shepard #78679 üzenetére
Végre 1 olyan kor ami hanyagolva volt eddig. Én mondjuk örültem neki hogy nem a falon kell szaladgálni meg 5 emeletes házakra robotkatonákkal ugrálni. 😁
-
james001
veterán
válasz Adam_Shepard #78679 üzenetére
Primal-t játssza most haverom PC-n,de azt mondja hogy hiába a szép tájak meg az őskor baromi unalmas egy idő után,mert nem valami változatos missziókat adogat... Plusz mondta azt is hogy oké hogy őskor de néha baromira előkapna egy AK 47-et hogy szétlőjön mindent
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Wlac
Ármester
válasz Sirandrish #78675 üzenetére
Én PS4-en gyengébb, mint a WiiU-n.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Adam_Shepard
addikt
válasz james001 #78683 üzenetére
Nem hergelni szeretnék senkit, csak érdekelne mások véleménye a cuccal kapcsolatban (meg is kaptam ), ugyanakkor mindig megmosolygom a Ubisoft videókat, ahol elmondják, hogy most visszamentek egészen önmagukba meg a természet központjához és ez a valaha volt legjobb játékuk amit készítettek, és konkrétan nem jut el hozzám semmilyen médiumon keresztül hogy mennyire ez a vala készült legjobb gamma a világon...
.
-
Sirandrish
legenda
-
Wlac
Ármester
válasz Sirandrish #78687 üzenetére
Igen, ezt nehezményezte mindenki. Anno annyira tetszett a bemutató, hogy majdnem vettem egy WiiU-t, és sokat dobott a latba a kontroller használata. Azért is gáz, hogy itt nem lehetett használni az extra irányítást, mivel pont egy időben jelent meg a Fallout 4-gyel, ahol ugye volt valós PipBoy.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Noda10
tag
sziasztok!
Először rendeltem elő játékot, mégpedig a Divisiont a storeból. Hogy szokott ez működni? Elő lehet majd tölteni egy-két nappal előtte, hogy kedden már csak a játék indulhasson? Adott napon mikor szokott elindulni a móka, mert gondolom nem 0:01-kor.
-
Eddig volt 3090ft?
Akkor énis lekéstem.james001 : Nekem akkor is mozgatja a fantáziámat a Primal,lehet unalmas lesz,de nekem a 4 is az.
10%-nál tartok,de szerintem nagyon egyhangú,monoton,az újba meg hátha elbaltázom az időt.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz marilllyo #78684 üzenetére
Igen bunkók,íj+nyíl meg lándzsák amiket akár dobálhatsz is. De vannak különböző csapdák meg "bombák" is,plusz állatokat is beidomíthatsz amiket ráuszíthatsz ellenfelekre. Jól hangzanak ezek,de ezek semmit nem érnek ha a sztori meg a missziók unalmasak és repetitívek De azért lássuk be,Ubisoft-nál ez egy védjegy lassan az összes nyílt világú játékuknál,mert FC is és AC is ettől szenved elég régóta. Ezért félek a Division-től is...
(#78686) Da Shep: Ők az összes játéknál ezt mondják. De sajnos szerintem csak az AC2-re mondhatjuk igazán ezt hogy az lett a legjobb játékuk (meg persze még van sok régi játékuk ami jó,csak egy példát írtam)
https://psnprofiles.com/kazama001
-
basel00
tag
Egy kérdésem lenne hogy lehet úgy rátenni fülest a psre hogy azon halld a hangot?
-
h4mi1
tag
Hú emberek van valami tipp vagy valami videó, gyakorló játék hogy tudnék gyorsan belejönni az analóggal célzással? Egyáltalán hogy fogjam a kontrollert? mert ha két sticket fogom akkor akkor ar R1 R2 L1 L2 n kivül mást nem is tudok nyomni rendesen jaj de béna vagyok úristen
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
húsvétkor várhatóak esetleg leárazások? gta v-re hajtok de tartja magát 20k mellett és most sem lett olcsóbb : (
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Dinasti
senior tag
válasz Sirandrish #78687 üzenetére
Lesz ami lesz 2000 párszázért azért kipróbálom Volt már rosszabb vételem is. Pl a GTA 5 pc-re mert azóta sem toltam vele.... Ha gáz lesz letörlöm...
(#78696) Agostino LEmezesben nem gondolkodsz? 10 k körül már lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest