- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Uncharted 4 multiplayer open weekend-el plus elofizetes nelkul tudok jatszani?
Mert akkor le sem töltöm 😆....Pr:)ly....
-
james001
veterán
Na DC-ben már csak egy accolade kéne 6-os szintre,természetesen a game modes-ból valamelyik... Most léptem át 4-es szintre a race szekcióban,és az 5-ös szinthez csak 125 verseny kell még lulz Kíváncsi vagyok mennyi kell majd 5-től 6-ig
Ez a km-es trófea meg szerintem azért nem nyílik meg mert onnantól számolja a lefutott köröket miután beléptem egy klubba,úgyhogy remélem idővel felbukkan majd,még úgyis dlc-ből van amihez hozzá se nyúltam. Amúgy a Unite In Speed utolsó versenye vicces volt,458 Italia egy csomó hiper kocsi ellen De meglett első helyre
Sz*r meg idegőrlő néha ez a játék a hülye AI meg stb-vel,de azért mindenképp szórakoztató is,a végén még megszeretem[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
N@idia
őstag
Egy kicsit off téma, de gondolom mindenki olvasta már! Érkezik PC-re a Forza Motorsport 6 még hozzá idén tavasszal és ami még jobb ingyenes lesz a játék Még szerencse, hogy újra összeraktam egy középkategóriás gépet
Forza Motorsport 6 Apex[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
addikt
válasz N@idia #78561 üzenetére
Akkor lecserélem az öreg 360 kontrollert egy One kontrollerre és már meg is van az xbox one-om, pc-n
Egyébként én a GT Sports bejelentésnek örülnék már Sony-nál megint alszanak, hát noszogassa már valaki azt a jóembert hogy iparkodjon.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #78562 üzenetére
Már nekem is csak az kell és olyan mintha két konzolom lenne már Ja a forrás pedig itt olvasható aki nem látta volna Bréking!! Ingyenes lesz a Forza 6 PC-re
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Wlac
Ármester
A hárombetűs oldalon azt írják, hogy kell PS Plus.
N@idia: jól hangzik, de sajnos nem a teljes játék lesz ingyenes, csak egy herélt változat, IAP-pal tarkítva.
[ Szerkesztve ]
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
manu75
aktív tag
Tegnap letöltöttem az Uncharted 4 multi weekend-et, de mikor kiválasztottam, hogy letöltöm felajánlott két verziót. Egy single player meg egy multiplayer lehetőséget. A single player mi lehet? Másnál is volt ilyen lehetőség?
-
-
MixY
tag
Ezek szerint nem kell Plus hozzá, akkor én is kipróbálom majd!
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem!
A helyzet az hogy haverommal meg van osztva a 2 gép(ami legális)
Ma játszok a fifával és kidob játékból, majd azt kéri aktiváljam a gépem...minden játék storos játék és jelenleg mindenhol lakat van!Próbálom aktiválni de a hibakód amit kidob: NP-34957-8
Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
Most azt írja ki:
Cannot activate this system as your primary ps4.
You have already activated another system as your primary ps4 with your account.
To activate this system,deactivate the other systemElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
XBOX LIVE: rolandinho007
-
boost
addikt
válasz tigomigocika #78573 üzenetére
A megosztáshoz keresztbe kell aktíválni, és a nem aktívált accounttal játszani, tehát a tiéddel. így van beállítva?
Egyébként legálisnak nem mondanám, inkább megtűrtnek, de nem arra való, hogy "felesbe", "okosba" játszunk, hanem, hogy ha átmész a haverodhoz, át tudd vinni magaddal a digitális játékaidat is, és tudjatok vele játszani.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz tigomigocika #78573 üzenetére
karbantartas van!!!!!
pedig gyuribacsi mar szolt jo elore
szerk: lejart...Jah,psn nelkul nalad sem indul az ami a sajatod,de masodlagos accal hasznalnad. Ezert nem ment....
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mass Effect: Andromeda - 2017. Q1.
Live-Die-Respawn
-
Adam_Shepard
addikt
.
-
marilllyo
veterán
Hát a Deus Ex aminek van "pontos" dátuma. Az összes többi amit ígértek (Horizon, Wildlands, Dishonored 2) még TBA....
Egyébként baromi sok cím jön most nyárig. Szépen sorban végigpörgetgeti az ember akkor el lesz velük idén.
Magam részéről Division-nel kezdek a haverokkal, aztán használtan beújítok egy Heavy Rain+Beyond-ot... Ez a kettő májusig remélem kitart. De ha nem akkor közben jönnek a Battlefront és Driveclub DLC-k. Ezzel már tuti.
Májussal Uncharted 4 + Doom.... nyáron meg jön a Blood & Wine a Witcher 3-hoz. Én nem panaszkodom.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Kakaduku
senior tag
válasz Adam_Shepard #78578 üzenetére
A Child of Light-ot nem ajánlom. Nagyon monotonná válik pár óra után. Szép, hangultaos, de semmi más. Ellenben a Valiant Hearts. Na azt kötelező kipróbálni. Szuper nagyon.
-
Peat76
őstag
válasz manu75 #78572 üzenetére
Ez most komoly, egy ilyen fenomenális játéknál is azt a ×××× xar multit helyezitek előtérbe? Ez a kalandról szól, én ezt nem értem, talán azért mert sokkot kaptam , hogy újabb csúszás május 10-ig! ÁAAHHHH
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Tegla80
addikt
válasz Adam_Shepard #78584 üzenetére
"...vh pedig kotelezo...."
meg is volt mar sokunknak .....mert adta a plus.....ingyen.Sony® & PlayStation®
-
Adam_Shepard
addikt
Aki megvette a Heavy Raint az nyilatkozzon, legyen kedves, hogy tényleg ennyire gázul változtatták meg a karaktereket, arcokat?
Több fórumon is emiatt nyekeregnek és ha ez így van akkor nem megyek el átvenni..
-
james001
veterán
Azért fura hogy ugyanazt csinálják mint a TLoU-al is még PS3-on. Ott is mondták hogy ekkor meg ekkor jön,aztán kétszer is eltolták,végül asszem pont májusban jött ki az is De persze a végeredmény annál is áll leejtős volt.
Bekaphatják,mert a Doom is akkor jön,abból is előrendeltem a gyűjtőit de így akkor csak UC4 gyűjtői lesz[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #78578 üzenetére
Hogy a mackóban nem találom meg őket a Deals&Offers-nél? A linkek oda visznek gond nélkül a játékhoz, de ha csak úgy nézelődök nem találom...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
marilllyo
veterán
válasz Adam_Shepard #78587 üzenetére
Hát ....azért lehetett volna szépíteni ezt a játékot...de maradjunk annyiba, hogy most már PS4-en is játszhatsz vele. ...pont
Ezen a vidin jobban látszanak a változtatások.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tegla80
addikt
válasz james001 #78589 üzenetére
Ebben mi a fura....
Yama mondott valami hasonlot valamikor az oskorban,h: "ha jon a ps4 akkor akar mar kesz is van ra az uj gt"....nah a ps4 jott ,oszt gt sport(ami messze nem teljes gt ugye) is majd csak lesz.Kesz gt meg....muhaha es meg1* muhaha.
En mar regota nem nezek tul elore (csak annyit,h ne essek pofara vagy ne ussek el senkit.....)az meg,h mi lesz holnap majd kiderul....ha ottleszunk.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
boost
addikt
Mondjuk nekem is van tartalék. Tegnap jött meg a TESO, Bloodborne-ba még csak belekezdtem, és tetszik, úton van a HeavyRain/Beyond, Unchartedból még a második rész vissza van Terraway szintén kipróbálatlan...
Ennek ellenére este pl WarThundereztem. Ja, meg előrendeltem az Uncharted Special Edition-t, kb 3 órával az előtt, hogy kiderült, elcsúsztatják. Az újgenerációs FarCry-ok még teljesen kimaradtak, és van egy kipróbálatlan Dragon Age a kontómon. Nem aggódok túlzottan.[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Adam_Shepard #78594 üzenetére
Igen. Ubi akció van. Az összes Assassins Creed is akciós a storeban.
.
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #78594 üzenetére
Megtudtam venni a Valiant Hearts-ot, rákeresve látom az AC leárazást is, de a Deals & Offers-ben egyiket sem. Kösz az infot, érdemes olvasni a fórumot
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest