- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
varadigabor
senior tag
Tudja valaki ha előrendelem Usa storeból a mgs5 akkor azt kb mikor kezdhetem el előtölteni ?
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
toompa
őstag
válasz varadigabor #59351 üzenetére
24-36-48 órával elötte kb.
Én indulás elött kb. 24 órával szoktam elkezdeni letölteni. -
drk88
senior tag
Megjött az uj router, és megszünt a timeout a psn-re.
-
addikt
-
Tatyla
őstag
válasz varadigabor #59351 üzenetére
Vasárnap este 18-19 óra
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Axel100
tag
Nálam is van új ,és továbbra is fenn áll a probléma!Hívtam ma is az ügyfélszolgálatot,továbbra se tudják megoldani a helyzetet, csak annyit mondanak tudnak a problémáról és legyünk türelmesek!1hónap alatt már elfogyott a türelem!VICC az egész
[ Szerkesztve ]
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
A`rpi
addikt
válasz Axel100 #59358 üzenetére
Továbbra is lehet beállítási gond.
Cimboránál sikerült bejelentkezni?
Akár lehet vinni saját router-t is.PC-webes felületén sikerül belépned az accountodba?
Volt akinek jelszó emlékeztető rázta helyre a dolgot ezt próbáltad?
Átvinni máshoz PS4-ed és ott bejelentkezni, saját routerrel akár.
(Mert ugye ha ott be tudnál lépni saját eszközökkel akkor ez kizárható.)Akkor csak az internet szolgáltató marad, vagy továbbra is PSN.
Legtisztább teszt erejéig igazság szerint router nélküli próbát javasolnám, otthon és másnál is.
Ha ezzel sikerrel jársz utána beiktatni cimbi, vagy saját router-t, és újra próbálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Axel100
tag
Igen pc-webes felületen gond nélkül bejelentkezik!Más ps4 en nem próbáltam még .Megpróbálom a jelszó emlékeztetőt.
[ Szerkesztve ]
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
Axel100
tag
Megcsináltam továbbra se jó!Ötletem sincs mi lehet!
-
bandi0000
nagyúr
Probáld kiiktatni a routert és direkt rákötni ps t a netkábelra
Xbox One: bandymnc
-
Lackooo84
nagyúr
válasz LordAxwell #59341 üzenetére
Pont a gomb alatt van egy kis kiálló gumiláb (az is nemtom minek oda, attól billeg a gép), és szerintem az cseszteti a lemezkiadó gombot ha nyomás nehezedik rá.
The Truth is out there...
-
addikt
-
LordAxwell
senior tag
válasz Lackooo84 #59363 üzenetére
Pedig az épp a stabilitást adnám de igen látom pont a kiadó gomb alatt van, remélem az új gép nem csinálja már.
(#59366) gyuribácsi88: Muszáj mindig ilyen hülyeséget írni?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
A`rpi
addikt
válasz Blaise #59370 üzenetére
Jelenleg kapható szériák is kiszolgálnak mindenkit, különbségeket összeszedtük, melléfogni a mostaniakkal sem fogsz, új gépek érkezése még képlékeny, ha türelmes vagy kivárhatod.
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Hello!
Eleg sokat laggol a D3 multiban ezert gondoltam beallitom a ps4 NAT Typeot hogy open legyen. Egy magyar leiras szerint csinaltam mindent, mukodik is, van net minden oke, csak az a baj, hogy NAT Type 2 nem valtozott 1re hanem 2 maradt. Pedig elvileg az 1 az open. Mit lehetne kezdeni? Vagy valamit elrontottam? Szepen a leiras szerint csinaltam mindent, net van stb... valaki aki csinalta mar segitene? Es nektek javitott ez valamit a multis laggolason?
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
"Megjelent a Dying Light demója
Jobb később, mint soha, ugyebár. Mától elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on a Dying Light demója, ami nagyjából három órányi tartalommal rendelkezik. Felderíthetünk néhány területet, végigvihetünk egy küldetéssorozatot, és még néhány mellékküldetés is befért. Ráadásul működik a négyfős online kooperatív mód is."
Ez nem rossz hír azoknak akik ki akarják próbálni
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
gyraph
tag
válasz Axel100 #59358 üzenetére
Szia,
Hátha segít rajtad...talán másokon is.
Ugyanaz volt a gondom, ami neked...olvastam a régebbi hozzászólásodat is a topikban. Mindent megpróbáltam...
Az én megoldásom végül ez lett:
Nekem pl. tp-link routerem van, nálam a beállítás a következő:
Network->Wan->Advanced->MTU Size (in bytes)<- ezt átírtam 1476-ra... ez az érték nálam default-on 1480 volt. Mindenhol az írták korábban, hogy a PS-en kell átállítani ezt az értéket, ha esetleg baj van. ŐŐŐ....nem.
Az egészben az a vicc, hogy továbbra sem tudok bejelentkezni, ha csak simán a PS-be dugom a lan kábelt router nélkül. Ha nem müködik az 1476, talán 1473...egyébként van módszer a meghatározására, de az már egy másik topic. Próba!
Plug'n'play ez...csak nem mindig.''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
gyraph
tag
Talán félreérthető volt, fáradt vagyok, bocs. Nekem müködik, ahogy leírtam.
"Ha nem müködik az 1476, talán 1473..." <-ezt arra írtam, ha esetleg neki nem megy az 1476, akkor próbálja az 1473-at.
A PSN helpdesk ajánlása kb. egy éve az 1473-volt, de ők mindig azt mondták, hogy PS settings-be kell átállítani az MTU értéket. Én ott hiába állitotam bármit is.
Én a routerem beállításainál állítottam át az MTU értéket. Éppen így:
Network->Wan->Advanced->MTU Size (in bytes)<- ezt átírtam 1476-ra. A PS-en default minden. Az egészben az a vicc, hogy továbbra sem tudok bejelentkezni, ha csak simán a PS-be dugom a lan kábelt router nélkül.''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
F1rstK1nq
aktív tag
Aqua oldalán belefutottam egy ilyen beszélgetésbe a Értékelés/Vásárlói vélemények alatt.
vásárló:
Hello!
Ez CUH 1100-as széria? Esetleg CUH 1200-as? Lehet tudni, hogy mikor jön hozzátok az CUH 1200-as széria (ha ez nem az)?
Előre is köszi a választ, legyen béke mindenhol!aqua:
Szia!
Ez az 1100-as széria, de vannak 1TB-os modellek a webshopunkban, azok már az 1200-as széria tagjaiEz lenne az szerintük.
Kételkedek kicsit, mivel 1TB-os 1200as modellről még nem hallottam, de ha ez így tényleg igaz, akkor ez instabuy lenne.
Mit gondoltok?(Az a legyen béke mindenhol eléggé üt )
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Tuomas
addikt
válasz F1rstK1nq #59385 üzenetére
Két új modell lesz/van: Az egyik a régi, 1100as széria 1Tb-al (ez már kapható, hiszen csak a vinyó új benne), a másik az új, 1200as széria 500gb-al. Mondjuk nem értem miért nehéz a boltoknak megnézniük a dobozt, hogy mit adnak el.
Á értés A boltok akkor is jobban megnézhetnék mit adnak el, meg hát azt is mit szereznek be..
Legyen béke![ Szerkesztve ]
We were here
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
Angry Rabbit
tag
Egy kis érdekesség :
Most beszéltem a Magyar PSN supporttal...
Tanácstalanok az esettel kapcsolatban.Tudnak róla,mivel rengeteg ember jelezte feléjük ezt a problémát,de nem tudnak semmit sem tenni mivel a Magyar PSN az angolokhoz tartozik. Az Angolok állítólag leellenőriztek mindent,rendben találtak a rendszert és mossák kezeiket.
Amit tudnak mondani (annak ellenére ha eddig tökéletesen működött is),hogy a routerben kell valamit állítani. Hogy mit,azt ők sem tudják,csak találgatnak... Ilyenkor jönnek a szokásos körök : mobil internet,átvinni máshoz a PS-t,router csere,stb.
Szóval előrébb nem vagyunk.Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
boost
addikt
válasz F1rstK1nq #59388 üzenetére
Szerintem szimplán rosszul tudta, amit nem csodálkozok, mert a Sony is elég hülyén kezeli ezt a dolgot.
Teljesen új dobozt kap, nagyobb merevlemezt, mégis a régi gépet csomagolják bele. Az új gépet meg újra kevés merevlemezzel, akinek az új kell, megveszi azt is. Olyan kicsit, mint a Nokia (2002 és 2008 között), hogy 24 telefonjuk volt, egyik be a kamera volt kicsit jobb, a másikba a kijelző, úgy sakkozták össze, hogy mibe mi legyen. Ahelyett,hogy csináltak volna 2-3 rendes telefont.[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Azért nem olyan, ebbe a gépbe kb 5 perc beletenni egy nagyobb vinyót. Akinek az alapból nagyobb tárhelyes kell, megveszi azt, az új modell úgysem tud annyival többet, hogy azonnal váltani kellene rá. Akinek meg mégis az új kell, az meg tud venni bele egy 1tb-os vinyót, és lesz mellé egy 500as külsője.
*5 perc a biztonsági mentés és visszaállítás nélkül
[ Szerkesztve ]
We were here
-
j.peter65
tag
Sziasztok! 1 hónap múlva tervezem egy PS4 beszerzését.Olvasgattam a fórumot és azt a kérdést szeretném feltenni hogy : Az új széria mikor jön ki ? Milyen játékokkal lehet elleni ?
-
Scholes9
nagyúr
Én meg kizártnak tartom hogy nagy különbség lenne a 2 szériás gép között főleg használat közben...hiszem ha látom tipikus esete. Emiatt teljesen felesleges várni az "új" gépre. Szerintem!
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest