- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz losilee1337 #59550 üzenetére
Cenzúrával kapcsolatban én annyit olvastam, hogy Japánban egyes jeleneteket cenzúráztak, és az Extended edition tartalmaz egy bónusz jelenetet.
3 verzió érhető el: sima, extended és special (steelbook). A special editionhöz is jár egy kód, de arról nem találtam semmit, hogy ugyanazt tartalmazza-e mint az extended, csak bónuszba kapsz egy fém tokkot.
“This exclusive scene sees Matt and Emily, a new couple, out on the mountain – but it’s not long until they start to suspect they aren’t alone.” - csak ezt a leírást találtam.
-
kiki22
senior tag
válasz losilee1337 #59549 üzenetére
Rendben.koszi
-
Tatyla
őstag
megosztva vettük a metal geart meg a mad maxat havernek akinek primary a us accom elindult a letöltés nekem az istenért se mi a megoldás?már vissza primaryztem de semmi
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
F.B.I.
veterán
Az account cserét már felfogtam, csak egy nem tiszta még : egy PS+ előfizetés nem elég a két gépre, mint az XO homeolásnál?
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
addikt
-
pomk
őstag
válasz Tatyla #59554 üzenetére
Nem kell megvárni, amíg letöltődik primary accountra? Mi is most vágtunk bele egyik fórumtárssal, mi is kezdők vagyunk. Bennem is felmerültek hasonló kérdések:
1. Erre valószínű igen a válasz, de azért megkérdezem.
Ha én vettem meg a játékot a storeban az én accountommal, akkor a társamnak kell letöltenie az Ő gépére, mert az Ő gépén primary az account amire meg lett vásárolva a játék, ugye?
2. Meg kell várni míg letöltődik egy játék egy primary accountra és csak azt követően jelenik meg a "Library"-ben secondary accountnál?
3. Hol fogom látni a primary accounton lévő játékokat secondary accountban? Library-ben? -
Mrdevil
addikt
Áh, mi nem most kezdtük ezt, kb ezer éve. Soha nem volt semmi gond, egyszerre lehetett mindig tölteni a két géppel. Itt most valami fura dolog lett, neki nincs is ott a download/semmi gomb a játékoknál, nekem meg magától elkezdte leszedni mind a kettőt. Ez így nem igazán jó.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
varadigabor
senior tag
Nekem secondaryn van és nekem tölti, társamnak is tölti szerintem (Mondjuk csak a témát mondta hogy le szedte)
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #59559 üzenetére
Sims-en kívül az összes évi 6ezerért EA Access-es. Köszi Sony. <3
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Tuomas
addikt
Jogos a felháborodás, de ez csak egy sima áruházi akció
Xbox-os verzióban is megvehető, pedig azok benne vannak EA Accessben.Amúgy biztos azért mondtak nemet, mert valami sokkal nagyobbra készülnek, mondjuk betenni az összes EA játékot a PS Plusba
[ Szerkesztve ]
We were here
-
F.B.I.
veterán
válasz gyuribácsi88 #59558 üzenetére
Zsírmalac, akkor megy az X360 is egy masik PS4-be.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
DrRoulDuke
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem:
Playstation 4 egyik szobabol egy masik messzebbe koltozott at. Elozo helyen hibatlanul mukodott par jatek letoltes alatt volt. Atkerult a masik szobaba ahol nem csatlakozott a nethez ezert a routert kozelebb hoztam mar csatlakozik a letolteseket be is fejezete de a PNS hez nem csatlakozik se az EA serverhez... Internet testnel : CE-33987-0 hibat ir ki. Persze router kikapcs bekapcs megvolt de semmi javulas. Van oteletetek mit lehetne tenni hogy mukodjon?New Orleans Saints
-
A`rpi
addikt
válasz DrRoulDuke #59570 üzenetére
-
boost
addikt
válasz DrRoulDuke #59572 üzenetére
Talán tényleg a legjobb lenne, ha megkérnéd a párodat, hogy engedje vissza a PS4-et a hálószobába.
Viccet félretéve, próbáltad, hogy visszaviszed, hogy ott hogyan működik? Lehet, hogy véletlen egybeesés, és nincs köze hozzá.
-
DrRoulDuke
csendes tag
Hat az a baj semmi nem vatozott max az hogy masik konektorba lett dugva a csatlakozo az hogy kicsit messzebb volt a router azt meg megoldottam a jel jo es jo sebesseggel toltotte le a maradek jatekot... Nem ertem miert nem tud csatlakozni a Playstation networkhoz
Csak mar a teszten azt irja csatlakozzak a PNS hez de hiaba irom be a jelszot meg az emailt tolt tolt tolt majd kiirja nem tud NW-31456-9 ...
[ Szerkesztve ]
New Orleans Saints
-
boost
addikt
válasz DrRoulDuke #59574 üzenetére
szerintem akkor semmi köze a költözéshez, csak épp kifogtad, hogy simán szar a PSN. Várj vele egy két napot.
-
Kakaduku
senior tag
Kérdésem a következő lenne. A letöltés nálatok milyen? Úgy értem, hogy mekkora sebességű a netetek és abból mennyi a Ps4 letöltési sebessége.
Remélem érthető a kérdés, kicsit furcsára sikerült.
-
addikt
-
N@idia
őstag
Holnap érkezik a Battlefield: Night Operations DLC (PC, PS4, Xbox 360, Xbox One-ra)
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
LeventeV
senior tag
válasz Kakaduku #59576 üzenetére
50/20 a netem, PC-n tölt 8 megával le, 2-vel fel.
PS4-en a teszt során ebből 36/16-ot jelez és volt, hogy 3-4 megával töltött stabilan, de ha olyasmit töltök, ami friss, akkor már az 1 megának is örülök. Ami rossz, hogy PS3 esetében is ez volt, akkor főleg a javítások jöttek lassan.
Ezen a téren nagyon sokat kellene javulnia a Sony-nak, főleg, hogy fizetünk is már a multiért.[ Szerkesztve ]
-
heim
tag
Csak van egy kis gond...hiába fogadta el a kártyámat vásárolni nem tudok vele. Azt írja, hogy nem megfelelőek az adatok... ilyenkor van valami megoldás? (UK store, magyar webkártya)
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
heim
tag
válasz Tuomas #59581 üzenetére
de ha elfogadta, és csak a feltöltéskor problémázik? Kb. 5000 tettem a webkártya számlájára, akartam egy 5 GBP-s próbafeltöltést és nem sikerült. Csak annyi a furcsa, hogy a regisztrációnál egy Londoni cím van megadva, a kártya pedig természetesen magyar címre van kiállítva
[ Szerkesztve ]
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
-
pomk
őstag
válasz gyuribácsi88 #59577 üzenetére
Enyém kb 30 / 30.
-
brodarics
tag
Ha USA storeban veszem a Fifat(digitális) akkor tudok magyarokkal ellen multiban játszani?
-
A`rpi
addikt
válasz Tuomas #59585 üzenetére
Nem feltétlen kell hogy egyezzen, de ezért egy próbát megér.
(#59586) brodarics
Természetesen igen.Néhány játéknak van csak régiózár a multi-ján,
ilyen pl Mortal kombat X.[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
válasz gyuribácsi88 #59577 üzenetére
Ez szép, de mekkora a net?
-
addikt
-
gyuromoj
veterán
Deus Ex: Mankind Divided 2016. február 23-án érkezik PS4-re!
ps mo. fb[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Hmmm1
aktív tag
Until Dawn valakinek eladós esetleg jóáron, "bér áron" (kölcsönbe) esetleg?: )
Illetve Homeoláshoz^^ (gameshare keresnék embert, részletek, ajánlat, megbeszélés PM-ben )köszi.
-
LeventeV
senior tag
Mikorra várhatók az első Mad Max értékelések?
-
Tuomas
addikt
Uncharted 4 konkrét megjelenési dátum eddig ismert volt? Ha nem, akkor március 18
Ha volt akkor sorry
We were here
-
N@idia
őstag
Akik még nem látták volna a Battlefield 4 következő DLC Map-ot azok megtekinthetik a linkre kattintva [link] Ez egy gameplay videó, amely már a CTE-be bekerült ott már tesztelhető, viszont a holnapi DLC-ben csak az éjszaki Zavod11 map lesz és egyéb javítások Summer update néven. Szerintem jó dolog, hogy még a mai napig is foltozzák a játékot ami mellesleg rá is fér és jó hír, hogy törődnek még a játékosokkal. Ez az új Map DLC pedig az Night Operations DLC után fog érkezni valamikor a (téli update-el) ami szerintem kicsit hajaz a China rising dlc-re
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
gyuromoj
veterán
válasz Tuomas #59597 üzenetére
Pont most akartam linkelni.
Beteszem azért, hátha rákap valaki:
Uncharted 4 - itt a megjelenési dátum, ilyenek a gyűjtői kiadásokPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest