- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatyla
őstag
válasz tepenzed #54650 üzenetére
Szerintem egész jók ezek Styxel én is szemeztem mikor akciós volt, én szeretem az ilyen lopakodós játékokat, meg én alapból nem várok semmi extrát és így csak meglepetés van
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
d3tox1c
senior tag
Sikerult elallitani a kepet a tv-n(baratnomnek), es egyszeruen nem tudom visszaallitani :/
Tudtok ajanlani valami kepbeallitast ps4-hez?
A tv lg42lb700v.
Googliztam mar, de nem talaltam semmi ertelmeset
Elore is koszi. -
marquuard
veterán
Sikerült valakinek megvennie US Amazonról $3-ért a Project Cars Limited Edition-t?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
losilee1337
aktív tag
üdv ha egy jàtèk màsodlagos accounton van meg arra ha dlc jelenik meg,meg tudom venni?
[ Szerkesztve ]
Psn id: HungaryLosi
-
addikt
-
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #54664 üzenetére
Másodlagos account-ra is tudsz vásárolni.
Célszerű lenne ugyan arra a fiókra megvásárolni a DLC-ket, season pass-t amin korábban a játékot is megvetted.
Ajánlom figyelmedbe a téma-összefoglalónkat
Továbbá kérdésedhez kapcsolódóan:
(FAQ) Gyakran Ismételt KérdésekJáték megosztásról: [link] [link] [link]
DLC-k, Season Pass, régiók? -
tepenzed
őstag
válasz ImpersonatoR #54665 üzenetére
letöltőkód volt bassza meg és csomó reddites beszerezte
-
vrob71
tag
Hát ez érdekes:
Yesterday Sony announced a new 1TB PlayStation 4 system, and they announced that the regular 500 GB console will be updated with a few new features, such as a mechanical eject button, combined with lower weight and less power consumption.
However, the company has now confirmed that the new 1TB PS4 console will actually use the old hardware. Which means it will still retain the same weight and power use, and will also retain the glossy harddrive cover — something the new 500 GB system will get rid of. -
A`rpi
addikt
válasz losilee1337 #54671 üzenetére
Ahogy kisöprik a "régit" utána szerintem mid az újabb alaplapot kapja.
-
ldave
félisten
Ha minden igaz, akkor a már régebben bemutatott, limitált Metal Gear PS4 is az új sorozatból érkezik.
@Wlac: nem slim, hisz méretben nem változik, csak belül. A memória chip-ek kerültek összevonásra (dupla kapacitású modulok), így csökkent a hőteremelés és a fogyasztás. Az APU benne ha jól tudom nem változott semmit. Ezen felül a tápegység is változott, a BD olvasó is, meg még pár apró dolog.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Wlac
Ármester
Gyakorlatilag akkor ez most PS4 Slim lesz?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Na megérkezett a gépem.
Azt hittem halkabb lesz mint a PS3-am,de picivel mintha hangosabb lenne.
Még nem volt alkalmam játékkal kipróbálni,de ha belépek a the playroom menüponthoz,eléggé felpörgeti a ventit,ha kilépek lehalkul,játékoknál is így lessz?
Meg észrevettem hogyha kikapcsolom akkor hátul a tápkábelnél nagyon halkan sipol. -
A`rpi
addikt
Lehet megkapja a fantázianevet, viszont az én szememben "FAT" marad, mivel a ház hasonló.
(#54677) losilee1337
Már csak azért is, mert két külön típusnak, kettő külön gyártósor kell, vagy az adott sort kell átállítani.
Az extra sor, vagy a meglévő átállása pedig hosszú távon kiesést jelent valamilyen formában, több selejt vagy nagyobb erőforrás igény.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
aki szereti a belsőségeket: [link]
-
A`rpi
addikt
válasz perge666 #54676 üzenetére
Normális jelenség mind: [link] [link]
Az meg külön örömteli hogy jó a füled, viccen kívül (hallod a sípolást).Én is imádom ne is mondd, nincs is jobb egy jóféle sült májnál.
Láttam amúgy a képeket, nem tudom nekem a fat belseje nejem jobban tetszik.
Új széria hogy nem fog e sípolni, ezt előre én nem borítékolnám. Megint más kérdés kinek mi az elviselhető szint, én sose hallom és ha hallanám se érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz perge666 #54676 üzenetére
A sípolás másnál is jelen van.
A táp csinálja emlékem szerint, nem egyedi eset.
Az, hogy mennyire fogtál ki csendes gépet szerencse kérdése is, ezek szerint nem sikerül jól belenyúlni.
Ha netrol rendelted vidd vissza és kérd vissza a pénzt. Es várd meg az új verziót amiről szó van bar csodát nem varnék tőle.
Mint ha azt írtak volna, hogy alapból halkabb de hamarabb felpörög?
Ami nekem azt jelenti, hogy játék közben ugyanolyan hangos tud lenn -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ha van valakinek kedve Diablo 3 Co-op-ozni, az vegyen fel. PSN.: Horiboy1988
Szeretnék rendesen játszani csalók nélkül, sima riftet meg 45-55 körüli gr-t szoktam nyomni, vagy ha össze gyűl elegendő kulcs akkor Hellfire-ezni.Apropó tudja valaki esetleg hogy hogyan lehet angyal szárnyakat szerezni a ps4-es verzióba?
Egy csomó játékost láttam már csont szárnyal, meg piros, kék, meg sárga angyal szárnyakkal rohangálni.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
ldave
félisten
Angliában július 15-én kerül a boltokba az 1TB-os PS4 gépcsomag. Hogy az új belsős gépek mikor jönnek EU-ba, azt még nem tudni.
A Slime draws near! Command?
-
Köszönöm mindkettőtöknek a választ,örülök hogy normális jelenség,bár elszomorító hogy csúcskategóriában ilyen szarvashibákat lőnek a fejlesztők/gyártó!!
A gép marad,ha ti is el vagytok vele,énis elleszek.Amúgy azt a halk sipolást teljesen véletlenül vettem észre,nagyon közelröl amikor szemléltem,amúgy nem nem is hallatszik.
-
Nescafé
őstag
Üdv
Witcher 3 ba az uj dlc-t hogy tudom törölni tegnap csak leszedtem, nem inditottam el a játékot nem mentettem. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
zzeN
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny - The Taken King DLC Limited Edition Bundle PS4 csomag érkezik egyedi géppel.
Szóval WTF, már DLC-hez is adnak ki egyedi bundle gépet? MI lesz a következő?
Live-Die-Respawn
-
Gebriel
veterán
Csak nekem sz@rakodik a PSN
-
A`rpi
addikt
válasz Nescafé #54686 üzenetére
DLC-t hogy tudom törölni tegnap csak leszedtem?
1. (mentéseket helyezd biztonságba)
2. DLC-ket itt találod:
(Játékonként változhat, lehet a játékhoz telepíti.)
How to delete add-ons PS43. Vagy, töröld az egész játékot.
How to delete games Ps44. Amíg nem csináltad meg amit szeretnél, ne csatlakozz internethez.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz bolha23 #54692 üzenetére
PSN problémák!
Sajnos megint kezd behalni...PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #54694 üzenetére
Nekem ezzel nincsenek gondjaim, jöjjenek csak az egyedi gépek, had örüljön a nép. De egy DLC-hez?? Múltkor leleplezték hogy a DLC csomag kap egy Collectors Edition-t, most meg az egyedi bundle gép?? WTF?
Live-Die-Respawn
-
Pöttön
őstag
Másnak is leállt a psn?
This service is currently undergoing maintenance. (E-820001F7)A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
phgergo
aktív tag
B*****k mar meg, hogy heti 2 napot vagyok otthon,es mindig akkor szar ha leulnek jatszani. Ez megy mar masodik hete......
[ Szerkesztve ]
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
d3tox1c
senior tag
Jott update a project cars-hoz.
Sajnos a bunteteses rendszeren meg mindig nem valtoztattak :/
Hirdetes on.
Account megosztas meg mindig all, megbizhato embert keresek,ha lehet azert legyen digitalis jateka.
(az sem utolso szempont, ha havonta egyszer azert vesz jatekot, mint en, es megbizhato)
Hirdetes off. -
Ps4-el míért nem tudok fellépni PSN-re?
PS3-on elfogadja a jelszót,itt meg azt írja hogy rossz a jelszó!
Le akarnám szedni a New N Tastyt,kíváncsi vagyok hogy van e külömbség a PS3-ashoz képest. -
moho-jojo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest