- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
-
marquuard
veterán
válasz RunnyJuggler #54047 üzenetére
Enyém is recseg kissé, sőt az L2/R2 gombok is kicsit nyikorognak már.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
A`rpi
addikt
válasz Tuomas #54051 üzenetére
Maga az előállítási költség az SSD-nek olcsóbb mint a HDD-nek.
SSD-nél elsősorban a technológiát kell megfizetni. 15-20 ezres ár alá nem fog csökkenni az áruk szerintem, helyette ugyan annyi pénzért nagyobb tárhelyet fogunk kapni a későbbiekben. Ha visszatekintünk pár évre, HDD-k, pendrive-ok árképzése is így alakult.
Nem gondolom hogy az SSD-k esetében ez máshogy alakulna majd.[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz RiseOfEvil #54044 üzenetére
Én igen most januárba meg 2009-be az Xbox 360-at is mindkétszer nagyon nagyon jók voltak precizek és gyorsak én csak ájanlani tudom őket
-
Tuomas
addikt
Külső merevlemez használata
Javasolt fájlrendszer: Exfat
Az ExFAT a FAT32-vel ellentétben már tud nagy méretű fájlokat is kezelni. A Playstation 4 a Windows 7 és annál újabb operációs rendszereknél megszokott NTFS fájlrendszert nem ismeri fel, így használat előtt a külső merevlemezt a fenti formátumban szükséges megformázni!A külső merevlemez funkciói:
Biztonsági mentés készítése és visszaállítása alkalmazásokról
Biztonsági mentés:
Settings - Application Saved Data Management - Saved Data in System Storage - Copy to USB Storage Device
Bővebb leírásVisszaállítás:
Settings - Application Saved Data Management - Saved Data on USB Storage Device - Copy to System Storage
Bővebb leírásBiztonsági mentés készítése és visszaállítása a rendszerről
(Rendszer újratelepítés esetén, vagy belső merevlemez cseréje esetén érdemes készíteni)
Settings - System - Back Up and Restore - Back up PS4 (biztonsági mentés) vagy Restore PS4 (Visszaállítás)Képernyőmentések, játékról készült videofelvételek kimentése
Capture Gallery - a menteni kívánt fájl kiválasztása - Options gomb megnyomása a kontrolleren - Copy to USB Storage DeviceMultimédia tartalmak lejátszása
A Media Player mappaszerkezeteket is felismer, így a tartalmakat tetszőleges mappából is le tudja játszaniA külső merevlemezre játékok nem telepíthetők!
We were here
-
Bazsi1987
őstag
válasz RiseOfEvil #54057 üzenetére
Csak ajánlani tudom őket! Nyugodtan gépet onnan rendelek mindig meg több ismerősöm is soha nem volt gond
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
A`rpi
addikt
válasz d3tox1c #54064 üzenetére
Ha megfelelően van megosztva minden további nélkül.
Egy időben kettő fiók tudja használni megvásárolt játékot:
Első játékkonzolon: Secondary-ként aktivált fiók, megvásárolt játék licenszéhez csak ennek a fióknak van hozzáférése, minden más fiók nem fér hozzá legyen az Secondary, vagy Primary.
Második játékkonzolon: Primary-ként aktivált fiók, megvásárolt játék licenszéhez gépen minden más fiók hozzáfér, legyen az Secondary, vagy Primary.
Továbbá tudom javasolni:
(FAQ) Gyakran Ismételt Kérdések
Itt is kitérünk a játékmegosztásra. Ha az enyém nem lenne teljesen érthető.
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Árpi kérésére vinyó témában:
7200 => nagyobb cache, gyorsabbnak érzem, ha több dolgot tölt egyszerre, betöltés gyorsabb. Árban nincs nagy difi. Vinyó típusa: HGST 1TB 7200rpm, 64 MByte cache. (már nincs meg a számla, boltokban már cak 2,4 terrás tesóját látom, linket a pontos típusról nem tudok.)
-
A`rpi
addikt
válasz Rabbitf_24 #54066 üzenetére
Köszönöm!
-
gyuromoj
veterán
Nagyban tolom a Witcher-t. Velen-ben próbálom megcsinálni az összes kérdőjelet. Megyek egy baromi nagy fához, útközben egyszer csak leszáll mellém egy ? jeles szörny és leköp. Szépen elkezdek sebződni és meghalok. Mondom király, előtte biztos mentett. Igen, kb. halál előtt 1mp-el...
Tölthettem vissza a 15 perccel korábbi mentést, szerencsére 3-4 jelet csináltam meg csak.
Ez az egyedüli hiba amivel találkoztam péntek óta. FPS néha tényleg nagyon bezuhan a mocsaras részeken, de ez legyen a legnagyobb bajom.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RunnyJuggler
aktív tag
válasz gyuromoj #54063 üzenetére
Látom, hogy belehúztak rockstarék a dlc-k terén. Ilyen korán senki se gondolta volna, hogy megjelenik a következő. És megint lesz minek helyet szorítani a garázsomban
(#54070) krx21 Szerintem megjelenik ott is, mert az elsőnél is elérhetők single-ben a kocsik.
[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
válasz RunnyJuggler #54073 üzenetére
Igen, most nézem hogy a jármüveket is betették , de a régiekböl sincs minden, online több kocsi van pl.
-
Jonathan92
tag
A driver club a havi ingyen game? Most reggel belèptem ès azt irta ki a ps...de en mar azt letoltottem par napja a probaverziot igy nemtudom biztosan. Valaki?
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
Because
őstag
hali!
hol a legolcsóbb most a konzol? érdemes bundle-ben venni vagy inkább alapgép? (ami érdekelne bloodborne, batman)
-
Nayrobi
őstag
válasz Jonathan92 #54078 üzenetére
Nem havi, a szokásos játékokon felül kaptuk meg.
-
tepenzed
őstag
Redditen mindenki rá van kattanva, hogy elég esélyes, hogy a Rocket Leaguet megkapjuk plusban (mivel ők is a héten tesznek elvileg valami csodás bejelentést, és a plussal egy nap j9n)de én egyszerűen nem tudom elképzelni. Hatalmas érdeklődés van rá és $20-at kb mindenki kiad érte, szóval miért is érné ez meg nekik ?
-
tepenzed
őstag
válasz Jonathan92 #54082 üzenetére
butított, de ezt már tavaly október óta tudjuk
-
RunnyJuggler
aktív tag
Main features in version 2.55 update
System software stability during use of some features has been improved.[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz RunnyJuggler #54085 üzenetére
stability update
minő meglepetés
-
Tuomas
addikt
Érdekességként:
Több oldalon is feltűnt a hír (egyik - másik), miszerint a PS 4 piaci előnye nagy, ezért árcsökkenés nem valószínű.És még egy infó: Aki a kezdetek óta PS + tag, a PS + születésnapja alkalmából, köszönőlapot kap.
We were here
-
-
Tuomas
addikt
válasz mrhitoshi #54088 üzenetére
Az attól függ, honnan nézed, mert ha a konzolod tartja az árát, akkor évek elteltével jobb áron tudod használtan eladni. Lemezes játékok esetében szintén (már aki továbbadja őket).
És ami még előny (szerintem), azok a címek.. Mivel ez a konzol a népszerűbb, talán a fejlesztők oldaláról is megérezzük ennek hatását: optimalizáltabb játékok, több exkluzív cím.. Én ebben bízok[ Szerkesztve ]
We were here
-
marquuard
veterán
-
törölt tag
válasz Tuomas #54089 üzenetére
Ez rohadtul nem igaz, sőt.
Nintendo játékok, konrkétan wiiu játékok heroinárban mennek. ps4 játékok 2 hónap után sportszelet áráért dobják utánad hardveraprón. Rááadásul lemezen egyre kevesebben vásárolnak. Gépek ugyanez. Fejlesztői oldalról sem érzem ezt, a platformholder oldaláról főleg nem. Ha belőlem a xone tulaj beszél éppen, az azt mondja: remélem ez a helyzet jó sokáig fennáll. Ha a ps4 tulaj: tökéletesen mindegy. A sony akkor is leszarta a vásárlóit, amikor nem ment a szekér, meg most is. Halálmindegy. Talán most még egy fokkal jobban. -
marilllyo
veterán
-
Tuomas
addikt
válasz #20844032 #54094 üzenetére
Ha van egy géped, amit megvettél 130-ért, eladod 80-90 körül, mert annyiért megveszik, mert nem biztos, hogy megéri újat venni az illetőnek, és annyit még adna érte. Ha lemegy az ára, 100-110-re újonnan, akkor te, a használt gépedet nem fogod tudni eladni, csak 50-60-70 körül. Ergó a te 130-ért megvásárolt gépedet az árcsökkenés miatt jóval kevesebb pénzért tudod eladni, mint abban az esetben, ha nem megy le az ára.
Ha egy vadiúj játékot megkapsz 5-10 között, akkor még olcsóbban kéne adnod a dobozos játékaidat. Bár nyilván itt a példa nem olyan sarkalatos mint a gép esetében, mert ott jobban kijönnek az árkülönbségek.
Szerk: egy játék ára, nyilván attól is függ, hányadik tulaj adja tovább, az ára egyre inkább csökkenni fog.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Madwe
nagyúr
válasz Tuomas #54096 üzenetére
Lehet hogy a gép ára nem megy lejjebb, de a nagyobb siker miatt sokkal több eladó gép lesz - az lejjebb nyomja a használt piac árait. Főleg a lemezes játékoknál érezni btw.
Amúgy én ps2es időben nem éreztem úgy h sony nem igyekezne a hatalmas sikere ellenére... Ps3 esetében meg lehetett érezni h ps+al teper ezerrel h behozza lemaradását. Ps4 esetén kicsit ráérősek for sure
-
Tuomas
addikt
Viszont ez igaz
Bár ha működik, és jól működik akkor az emberek megtartják a gépüket Ha meg sok használtan eladott gép lesz, akkor az újak eladása is csökkenni kezd, azaz már nem lesz olyan jó a sony helyzete, azaz csökkenti az új gépek árát?
Micsoda ördögi körWe were here
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest