- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Angry Rabbit #54749 üzenetére
Kőkeményen lopakodós. A belépéskor ki kell választanod, hogy Hunter vagy FireFly szeretnél-e lenni, és utána csak az lehetsz, amíg le nem telik a játékbeli tizenkét hét, vagy meg nem hal a klánod, amit istápolnod kell. Minden meccs egy játékbeli napnak felel meg, és így kell három hónapot túlélned, mialatt fokozatosan egyre több erőforrást kell a meccsekben szerezned, azaz egyre jobban kell teljesítened.
Három játékmód van, Supply Run, Survivors, Interrogation. A Supply Runban mindkét csapat húsz respawnnal indul, és amelyik hamarabb elfogy, az veszít. A Survivors hasonló, csak ott nincs respawn, helyette körök vannak, és amelyik csapat többet nyer, az nyer. Az Interrogation pedig a nyílt harc helyett arról szól, hogy mindenki mögé próbálsz kerülni és vallatni őket a széfük helyéről.
A multi nagyon lassú, a múltkor négy perc kellett ahhoz, hogy az első golyó eldördüljön, mivel mindenki egy brancsba tömörülve lopakodva körözött a pályán a supply box-ok között, és sikerült pont olyan ütemben csinálni, hogy ne fussunk össze. Töltény alig van, a legjobb taktika a hit and run. Ha valakit nem sikerült pár másodperc alatt padlóra küldeni, jobb elfutni, mivel a társai ott lesznek pillanatokon belül. Éppen ezért érdemes nem egyedül rambózni, ez a játék ugyanis nem arról szól, és hiába látod az ellenséget is, ha éppen túlerőben van, hagynod kell, hogy elhúzzon melletted, és elfutnod, vagy hátba támadnod, ha biztosnak érzed magad.
A lopakodás mellett a multi nagy erőssége a class rendszer. Ahogy istápolod a klánod, egyre több pontot oldhatsz fel, amelyekből skilleket vehetsz, így olyan egyedi karaktert hozhatsz össze, amelynek a játéka a legjobban idomul a stílusodhoz. A gépfegyveres "heavy" annyira nem jellemző a játékban (mondjuk annál nagyobb a riadalom, ha valakinek jól megy, és beindul), a legtöbben vagy íjjal, vagy pedig pengével nindzsáznak, vagy éppen a többiek mögött guggolva töltik a meccset, és folyamatosan gyógyítják a sérülteket.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
tepenzed
őstag
srácok a hardline grafikáján faragtak már megjelenés óta vagy maradt ugyanolyan? Csak mert még a BF4 is szebb volt ( BF3 meg talán még szebb xD)
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
Júli 15-n jön az 1 TB-os PS 4, PS Tv-vel a csomagban.
We were here
-
N@idia
őstag
válasz tepenzed #54752 üzenetére
Hát ahogy én látom nem faragtak rajta semmit maradt olyan amilyen, viszont én a mai napig jókat játszok vele és nem a grafikája miatt vettem meg hanem, mert tetszenek a játék módok amik igen hangulatosra sikeredtek.Ha neked a grafika számít akkor ez nem a te játékod.... Engem nem igazán érdekel a grafika a CS1.6 is ronda még is imádom
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
varadigabor
senior tag
Nektek hány óra volt a witchert végig vinni? Mert nekem be bugolt és nem írja ki
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Tuomas
addikt
válasz Phausto #54760 üzenetére
Passz Lehet egyfajta optimalizálatlanság, nem tudom feljebb már írtam, hogy azért nem értem, mert grafikailag nem is kimagasló, nincs nagy méretű nyitott világ, amit folyamatosan számítani kellene De akkor megnyugodhatok, hogy nem csak nekem Mármint mit beállítani szoftveresen?
We were here
-
Kakaduku
senior tag
Nem kapcsolódik teljesen a témához, de itt szoktam a legaktívabb lenni, illetve megpróbálok úgy kérdezni hogy ne legyen teljesen off. Olvastam már itt a hozzászólásoknál, hogy sokan a redditről informálódnak. Ez mi lenne és hol tudok játékokkal vagy egyéb ps-el kapcsolatos híreket olvasni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tepenzed
őstag
válasz gyuribácsi88 #54765 üzenetére
a reddithez annyit tennék hozzá, hogy inkább használja simán a reddit.com/r/ps4 linket mely a top postokat mutatja, a new funkcióval többnyire értelmetlen dolgokat fog szegény látni
-
Wlac
Ármester
válasz Tuomas #54769 üzenetére
Az összes rosszul futó új megjelenésnél. Az optimalizálatlanság fő oka az, hogy a rendszer nem optimálisan, sokszor feleslegesen számolja a dolgokat, és terheli ezzel a géppel. Idővel szokták javítani.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Tuomas
addikt
válasz Phausto #54771 üzenetére
Jaaa Na nehezen, de megértem. Nem, nem hinném Főleg, hogy ugye hőmérséklethez kötött, az, hogy mennyire pörög a venti, amit rendszer szabályoz. Ha ilyent lehetne csinálni, akkor szerintem már kismillió ps elfüstölt volna, ha nem a maxra írják a kódot, hanem minimumra
We were here
-
Kakaduku
senior tag
válasz gyuribácsi88 #54765 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat és tanácsokat.
-
-
Phausto
tag
Tudtok olyan játékokat mondani amiket lehet ketten játszani 2 kontrollerrel, és lehetőleg barátnő kompatibilis? Eddig LEGO játékokat és Monopoly-t találtuk ami élvezhetőbb.
-
A`rpi
addikt
-
törölt tag
válasz Gebriel #54782 üzenetére
Igen, a harmadik részre eléggé feljött a széria. Sőt, szerintem a vitás rész is elég jó lett(pedig azt nem is az insomniac csinálta, ND+Bend esete). Csakmár nemigen tudom mit lehetne még elmondani benne Vérfrissítés kellene, de ma már kevsbé menő az fps műfaj, mint ennek az aranykorában, és lehet, hogy killzone után erre már kevsbé lennének vevők a népek.
[ Szerkesztve ]
-
-
RunnyJuggler
aktív tag
Akit erdekel, toltheto az uj gta update. Az arakrol meg annyit, hogy 2 millio egy motorcsonak
-
Angry Rabbit
tag
válasz PandaMonium #54750 üzenetére
Koszonom a valaszaitokat! Akkor szerintem beprobalom. Koszonom neked is Wlac!
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
Mister_X
nagyúr
válasz #20844032 #54784 üzenetére
Venném is gépestül azonnal, pláne ha berakják a 2 multiját. Az egyik kedvenc szériám, volt PS3-on.
Hm, el is felejtettem, hogy az aláírásom az, ami...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Phausto
tag
válasz varadigabor #54781 üzenetére
Rocket League-be lehet ilyet? Tegnap kerestem direkt, de nem találtam ilyen módot
-
F.B.I.
veterán
World of tanks!!!
Miért csak xbox only???Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Zanik
addikt
válasz #20844032 #54788 üzenetére
Egylőre el vagyok a Broken Age-dzsel, de akár most azonnal belekezdenék a Journey-be is.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én imádom az ilyen "hangulat-orientált" indie játékokat, ahol nem a látványon van a fő hangsúly, hanem inkább az atmoszférán. Engem ezek a játékok sokkal jobban beszippantanak mint a valósághű grafikával rendelkező, de sokszor elcsépelt ötletekkel teli AAA-s játékok.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
A`rpi
addikt
-
N@idia
őstag
válasz Gebriel #54772 üzenetére
Biztos attól, hogy sz@r a grafika Az ilyen díszhuszárokat imádom akik nem tudnak normális okot írni csak lefikázni egy játékot amiről gőze sincs milyen játékélményileg. Aki 2015-ben még mindig a grafikát nézi és nem a játékélményt az szerintem ne konzolon játsszon, hanem PC-n
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest