-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Wolfenstein: The New Order PS4 konzekvencia:
A PC változat nem részletesebb és a sebesség is tökéletes... -
addikt
-
stilo18
addikt
Srácok jött valami infó a következő havi plusrol?
Megint ilyen indie játék lesz?#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Tegla80
addikt
válasz malphitee #21207 üzenetére
Mar ezerszer megbeszeltuk,h a "nincs"bol,nem sok mindent tudnak adni meg igy az elejen........... (ha lenne ps3ad is,csak vigyorognal Te is az oromtol,h ott pl tavaly mik jottek )
Nem sikerult meg a box-ra csere??
(drukkolok,mert nem valo neked ps4,csak a box a temerdek exrtaival amit ingyibe adnak melle )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
malphitee
senior tag
válasz gianni85 #21209 üzenetére
Ezzel nem mondtál semmi újdonságot , en is csak a multi miatt vettem plust, nem a kis picsa ajándék játékok ért
Más : driveclub egyre jobban tetszetős most néztem több videót is TV-n róla , pálya grafika , autó grafika jo, autohang nem az igazi, (pl pagani zonda hangja vs project cars zonda) ég es föld persze PC részére , illetve nekem tűnik csak úgy hogy olyan a jatek mintha egy hatalmas "demo" autos jatek . Úgy értem csilivili autó, táj, jo kocsik, csak egyszer azt veszi észre az ember magán hogy nem jut előrébb a játékban , azaz nem tudja elozgetni a kocsikat. Észrevettem ezt aztán tudatosan figyeltem , egyik tesztelo tok jól vezetett, es a 4 videó alatt le előzött 3 kocsit, mindig az előtte levőt persze. Ez azért elég meredek, hiába vezet jól de az autók úgy mennek előtte hogy nem tudja be előzni .
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
válasz malphitee #21210 üzenetére
Akit érdekli a driveclub, nézzen meg egymás után pár videót , aztán mondjatok el ti hogy látjátok ezt a szerintem "demo" autokazast. Remelem nem így lesz ez majd élesben , Viszont ha az egész fejlesztő csapat online játszottak együtt a videókban , akkor érthető hogy mind tud vezetni, de ha gép ellen ment mindig az adott jatekbemutato akkor baj van
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz malphitee #21211 üzenetére
Igazából nekem szimpatikusabb az hogy ha csak ai ellen megyek azt is kihívás leelőzni, nem feltétlen kell mindig első legyek, persze ehez a rendszer is olyan kell legyen ami nem csak az első 3-at jutalmazza - driveclubban ilyen lesz... Ami még nagyon tetszik az a vegyes pályák, tehát nem verseny van, vagy drift race, vagy speed point egy pályán, hanem bizonyos szakaszon verseny, van olyan szakasz ahol driftelni kell és van ahol pl speed pointot mér - engem ez meggyőzött a social klubbos részével együtt... Ha az autók fizikája vezetési élménye is jó lesz, s ne adj isten Logi DFGT kormányt is támogatja - fejlesztői videóban csak a thrustmasterről volt szó - akkor egész jól elleszek vele a gt6/7 prologueig vele, project cars-al egyetemben
-
malphitee
senior tag
Carrier módot en is ki pörgetem majd, néha meg online leszek, de ha teljesen meg lesz a carrier akkor onnantól csak online lesz úgy is. Az irányít hatósággal nem lesz baj, videó bol is átjön ahogy viselkedik az autók . De PC nálam az várandósabb, de ha nagyon bejön DC akkor meg veszem azt is. PC jobb élménye lesz mint forzanak, vagy bármelyik másnak , maximum gt7 tudja majd felülmúlni. PC lesz nálam legalábbis a tuti befutó mindenben nagyon erős .. Gt6 nem veszem meg , csak gt7.. De mire az kijön , mar világbajnok leszek PC Ben )
Remelem DC alá be tesznek erős szervereket. Amennyit késett es amekkora hype van alatta, biztos hogy az userek 80% letolti, es online megy, ha csak kipróbálása szinten is.. Es a szerver majd kapja az ívet akkor.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz malphitee #21204 üzenetére
és (#21215) ForRedGlory:
Gondoltam, hogy a erősebb kontraszt beállítás a PC-n sok mindenkit megtéveszt, ne hagyjátok magatokat, az mindenhol állítható... Csak a felbontás, a textúra és a poligon részletességet figyeljétek, az igencsak egyforma... Az ilyen kontraszt különbségek nagyon sok mindentől függnek, pláne hogy a kimentett felvételen éppen hogy látszik stb... -
Newyorker
addikt
SKacok most nézem, h a kontroller ledje pár napja zöld :S de régebben kék volt :S mi az oka?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
gianni85
veterán
ahhoz egyszerre min 3 kontrolernek aktívnak kellene lennie, nem?
Player one is blue, player two is red, player three is green, and player four is pink
Nekem narancs szokott még lenni, ha töltöm kikapcsolt gép mellett, és talán akkor volt zöld mikor töltőn volt teljesen feltöltve
-
Newyorker
addikt
Nem, semmi :S ha kikapcsolom a gépet és be, akkor is zöld alapba :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
front3r
őstag
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Bagan
aktív tag
válasz ForRedGlory #21227 üzenetére
Gyerekek megjott az uj joysticom. Szerencsere mattot kaptam, nem a fenyeset. Fenyes van a puhabb anyagokbol. Recseg ropogott, meg a gumi is foszlott.
Holnap este olyan 8 tol gyertek S&R -ni Hardcorebe, aztan toljuk ejfelig
-
ForRedGlory
félisten
-
boost
addikt
Ezt nézzétek meg: [link]
Nekem kötelezo vétel a Watchdogs. Akkora a térképe, mint a GTA5nek. Nagyon faszányos. Végre nem egy városban mászkálok, és lámpákat kapcsolgatok le videó.
-
Thodeus
aktív tag
Nem vagyok hasra esve tőle. Grafikára meg folyamatosságról nem nyilatkozok, mert ilyen silány minőségű videóról azt megállapítani nem célszerű, de látszik, hogy nem kiemelkedő. Ami meglepett, hogy alig van járókelő, pedig elvileg több van, mint a ps360 verzióban. A másik meg, hogy 20 méterre előtted tölti be a dolgokat sokszor.
Ez az order 1886 meg tényleg nagyon látványos és jól animált, bár a lövölde része semmi extra nem volt, de ebből a szűk 2 percből megint nem vonok le semmit. Tényleg egy interaktív filmre hasonlít. Ha egy local co-op kampány lenne benne az fasza lenne. (ezt hiányolom kicsit, meg a multi orientált exkluzívokat)
[ Szerkesztve ]
-
InterFox
senior tag
The Order: 1886 New Gameplay Video
[link]PSN ID: interfoxthedead
-
nkAAA
aktív tag
Azért ez a Watch Dogs multi nem lesz rossz móka
https://twitter.com/nkaaa
-
Madwe
nagyúr
válasz InterFox #21234 üzenetére
Itt egy szaggatásmentes hd video Orderből
-
iamfabric
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy használt PS4 vételénél ha az új tulaj accountja az elsődleges,fogja tudni használni a régi tulaj korábban megvásárolt dlc-it ill a plusz tagságát?
Előre is köszönöm a választ! -
Madwe
nagyúr
válasz iamfabric #21248 üzenetére
Nem. De a régi tulaj accountja is maradhat elsődleges (egy gépen több elsődleges account lehet, viszont egy adott account csak 1 gépen lehet elsődleges). Ha elsődleges egy account az megosztja a tartalmát a többi acc-all a gépen, egyébként nem (dlc-t, ps+-t is megoszt) Persze ahoz a tulaj rajta kell hagyja az accot (nem kell bejelentkezve lennie és nem kell tudjad a jelszavát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest