-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófiú90
tag
válasz ocsi12 #20847 üzenetére
Hosszan nyomd a bekapcsolo gombot...a masodik csippanasig nyomd(kb 8masodpercig).
Ekkor bejon a safe mod(itt csak kabellel megy a joy)Initialize ps4 system softver Ezzel az opcioval torlod az updatet.
Rebuilding database Ez a toredezettseg mentesito.
Elsonek rakd ujra a frissitest.
[ Szerkesztve ]
Failstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
addikt
-
InterFox
senior tag
Megint tőlem jön egy buta kérdés:
Vita miatt van ugye UK PSN profilom, vásárolhatok úgy PS4-es játékokat, hogy gépem még nincs hozzá?
Persze lesz majd gépem karácsony környékén, de ha most meglátok valami jó akciót aszt megvehetem gép nélkül?PSN ID: interfoxthedead
-
barcabome
aktív tag
Délelőtt megvettem Storeból a Tomb Raidert és a Trials Fusiont.
TR nagyon tetszik a 30 fps ellenére is, szerintem kiváló kikapcsolódást nyújt, 30 dollárt simán megért.
Trials Fusiont még nem töltöttem le, de videók és vélemények alapján az is tetszeni fog.
Kérdés: TR-ben kérte, hogy regisztráljak a a Square Enix-re, amit meg is tettem, de PC-n belépésnél kér valami "One-Time password"-öt, amit nem találok. Tudnátok segíteni?
-
modflow
veterán
Hol lehet venni olyan kis védőgumit a DS4-re?
-
jófiú90
tag
-
addikt
-
Garada
őstag
válasz gyuribácsi88 #20869 üzenetére
Most ennyibe kerül, de amikor én vettem akkor még 1k-val volt olcsóbb.
-
Jakesz
addikt
válasz gyuribácsi88 #20869 üzenetére
Nem találom a CD Galaxis oldalán.
-
addikt
-
Nayrobi
őstag
Pár napja sikerült végre a ps3/vita kombó mellé beszerezni a ps4-et is, néhány embert már felvettem barátnak, de ha erre jár egy admin, akkor nyugodtan beteheti a psn id-met az összefoglalóba, köszönöm!
-
sittes79
addikt
Van egy 15%-os kuponom 576-ba, mondom bezsákolom a "waccsdogszot", hát nem 20.000-ért adják ezek a rohadt, */-/*--ó, lehúzó banda, nem hiszem el. Szóval a kuponnal ott vagyok mintha pl. konzolvilágnál venném meg. Gratulálok innét is a boltnak.
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
sittes79
addikt
Itthon van ilyen kábel, nagyon cuki
-
barcabome
aktív tag
válasz Dexar007 #20890 üzenetére
Mikor írtam kb 5 percet sem játszottam vele. De mivel írták, hogy 30 fps én elhittem, még csodálkoztam is, hogy miért nem jó ez egyeseknek, mikor teljesen gördülékeny a játékmenet.
Amúgy biztos velem van a baj, de az előbb linkelt videóban annyira nem tűnik fel a különbség, de aki éppen játszik vele az biztos érezné.
De nekem mind1, mert ha 30 fps lenne is megvettem volna...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz barcabome #20891 üzenetére
A youtubeon flashplayerben max 30fps-t tud, sőt, alapból minden feltöltést limitel 30fps-re, de trükkel úgy tudom fel lehet küldeni neki 60fps-es vidit, de csak a html5 plyerében lesz 60fps. Szóval youtube videón ne nagyon nézegessetek 30 fps feletti játékot összehasonlításra
[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
Tudja valaki meddig tart elvileg ez a rohadt PSN karbantartás?
-
Madwe
nagyúr
Sehol nem mondta hogy gagyi, csak hogy tetszik neki. Persze ettőől függetlenül el lehet hinni egy 60asra hogy 30as, főleg ha nincs egymás mellett a 2. ettől függetlenül miliseces különbségek vannak, ami online fpsnél és akár single autós szimulátornál sokat számíthat... Meg persze a gyors mozgások szebbek
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
válasz sittes79 #20877 üzenetére
Ha 20-ért adják, akkor már inkább Store-on érdemes megvenni, még ott sem olyan drága, és már startkor egyből lehet játszani, nem kell rohangálni utána, meg parázni, hogy elfogyott.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest