- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricci
tag
válasz karlo1977 #21849 üzenetére
rosszul dugtad össze a routert. a géped publik ip-t kap
valszeg a net kábelt nem a WAN-ba dugtad, emiatt switch modban müködik
úgy látom upc-s vagy, szóval úgy kéne hogy kinézzen hogy a UPC-s modemból UTP megy a router WAN portjába, a számozott (LAN) portokból meg egy-egy UTP megy a gépedbe és a PS4-be
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz fricci #21851 üzenetére
Jól dugta össze, nem a külső ip címet kell ott kapja hanem a belsőt ami a hálózatban van, ezért az jó. Belső címe kell legyen meg gateway (mondjuk az fura ip címen van de lehet oda került a router), minden rendben a pc-nél. PSnél lehetne megpróbálni egy másik statikus belső ip címet hozzá rendelni, gatewayt meg dnst jól megadni hátha... Illetve a router beállításaiban (ahogy vg írta) lehet még matatni, lehet ott nem tetszik neki valami... upnp-t pl kapásból bekapcsolnám hátha annyi csak a nyűgje igaz akkor nat3at még kapnia kéne szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
karlo1977
csendes tag
Ezt Probáltam:Ip Address:192.168.1.20
Subnet Mask:255.255.255.0
Default Getaway:192.168.1.1
Primary DNS:8.8.8.8
Secondary DNS:8.8.4.4
MTU:1492
És semmi azt irja hogy:Ip address:Successful
Internet conection ailed
CE-33986-9 -
karlo1977
csendes tag
upnp-t-hol kell bekapcsolni.
-
Remi1234
aktív tag
válasz karlo1977 #21857 üzenetére
Nem nagyon akarok beleugatni, de azért mégis Szerintem friccinek lesz igaza.
A PC-d miért public IP-t kap? Biztosan jól van öszedugva?
176.63.194.202 - Geo Information
IP Address 176.63.194.202
Host catv-176-63-194-202.catv.broadband.hu
Location HU HU, Hungary
City Maklár, 11 -
Organization UPC Hungary
ISP UPC Hungary
AS Number AS6830 Liberty Global Operations B.V.
Latitude 47°80'00" North
Longitude 20°41'67" East
Distance 612.44 km (380.55 miles)Szerintem ha kikapcsoilod a PC-det mindját menni fog a PS4
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
fricci
tag
válasz karlo1977 #21859 üzenetére
checkold le hogy így van-e összedugva:
úgy látom upc-s vagy, szóval úgy kéne hogy kinézzen hogy a UPC-s modemból UTP megy a router WAN portjába, a számozott (LAN) portokból meg egy-egy UTP megy a gépedbe és a PS4-be
Ha így átdugdostad, áramtalanítsd a modemet és a routert. Aztán dugd vissza CSAK a modemet, mikor az online-ba állt, akkor a routert. Ezután nézd meg a gépet és a ps4-et hogy megy-e a net.
[ Szerkesztve ]
-
karlo1977
csendes tag
Köszi a segitséget,nem sikerült,most mennem kell,dolgozni,de még próbálkozok.Majd irok mire jutotam.
-
malphitee
senior tag
1.71 sw letölthető , sokkal gyorsabb stabilabb lett az egész , holnaptól jön a psn jatek, trine2 teljes ingyenes verziója .
Tudtok adni egy linket ahol a sony közvetíti az E3-an történteket, illetve egy pontos magyar időszámítás szerinti kezdést , befejezést ?!
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz malphitee #21865 üzenetére
Láttam lehet paypallal is fizetni. Sony oldalán nem elérhető az opció. Valakinek valami ötlet, hogy lehet előcsalni!?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
vg
addikt
válasz malphitee #21865 üzenetére
Június 9-én, 18 óra 30 perckor kezd a Microsoft.
Június 9-én, 21 órakor folytatja az Electronic Arts.
Június 10-én, éjfélkor Ubisoft.
Június 10-én, 3 órakor virrasztunk a Sony miatt.
Június 10-én, 18 órakor lesz Nintendo, de ők ugye nem tartanak hagyományos konferenciát, csak streamelnek.szerintem a legjobb a gametrailers vagy spike ott jó műsorok is vannak előtte
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Állítólagos MKX borító:
https://psnprofiles.com/kazama001
-
addikt
-
WaterWave
veterán
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
-
bandi0000
nagyúr
hali
Billentyűzet egér használatát támogatja ez a csoda? Persze tudom hogy biztos volt róla szó, keresőbe nem találtam egyértelmű választ, szóval megelégszek egy igen, illetve nem válasszal is
Amúgy mennyire megbízható ez a masina? mivel csak 1 évet ad rá a sony, nem kell félni tőle hogy 1,1 év után bedöglik?
Xbox One: bandymnc
-
james001
veterán
válasz gyuribácsi88 #21871 üzenetére
És azért is mert Ed Boon kedvenc karaktere,még jó hogy Scorpion van ott mindenütt Mondjuk nekem Liu Kang a kedvencem,őt persze soha nem rakja ki a középpontba
https://psnprofiles.com/kazama001
-
shunter
aktív tag
Ahhh, minél töbször megnézem ezt az MKx videót annál jobban tetszik :-) Nekem még a zene is adja. :-) Remélem online fight lesz benne.
-
addikt
válasz bandi0000 #21878 üzenetére
Billentyűzet + egér = pc,Kontroller = konzol
Ez mindig is így volt és így is marad, ráadásul ezek az átalakítók kalap sz@rt nem érnek, használhatatlan az összes. A cronusmax sem véletlenül nincs elterjedve, és a billentyűzetes videók a youtube-on mind kamuk.
Nem véletlenül olyanok azok a videók, hogy semmi nem látszik rajtuk.
Amúgy miért akarsz te kontrolleres játékosok ellen bill+egér kombóval menni? Nem gondolod hogy nem éppen lenne fair play?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dexar007
veterán
válasz gyuribácsi88 #21883 üzenetére
Mondjuk pc-n az xbox360 joy 100%-os tamogatottsagot elvez,es gyakorlatilag nem talalni olyan jatekot,amivel nem hasznalhatnad.
En wireless receiver-rel hasznalok egy vezeteknelkuli kontrollert kanapebol,ugyanugy mintha konzol lenne.Plusz van meg egy K400-as billem,hogy meg veletlenul se kelljen felkelni.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
addikt
válasz Dexar007 #21884 üzenetére
Most okosat szóltál
Pc-n a kontrollerrel hátrányban vagy multis játékoknál, leginkább fps-nél, konzolon viszont nem kis előnyhöz juttatna egy fps játékban a bill+egér.
Aki minden áron bill+egér kombóval akar játszani az maradjon a pc-nél. Bár mondjuk nálam elfér egymás mellett a pc és a konzol.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a ps4 hez egy egy éves psn plus kódot és azt mondta az 576-os srác, hogy havonta kapunk játékokat. Ez hogy szokott lenni?köszi a választ
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #21883 üzenetére
Fer vagy nem fer de fps játékot főleg multit egérrel jobb játszani,mondhatjuk h nem fer de ha lehet akkor mért ne? Pc n is box kontrollerrel tolom a fifát
-
Dexar007
veterán
válasz gyuribácsi88 #21885 üzenetére
Azt irtad,hogy pc= bill+ eger. Ami nem igaz,mivel meg a ps3-as joy-al is fifaztam anno.
Multirol nem volt szo,en egyebkent se szoktam mar multizni,single playernel pedig majdnem mindegy. Csak amikor lelonek akkor idegesito,hogy szar kontrollerrel kell szenvedni az eger helyett.Give me your cum,bull!
-
bandi0000
nagyúr
válasz malphitee #21888 üzenetére
Nem kell aggódni nem akarok szentségtörést elkövetni csak megkérdeztem és csak tervbe van a konzol de minden bizonnyal lesz pc és konzol is...
Amúgy vannak azért local coopos játékok? Elsősörben a forza esetleg vmi fps érdekel
Herczi: persze nem mondom hogy rossz de meg kell szokni
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz Gigabyga #21886 üzenetére
Minden hónapban 2 játék lesz PS4-re, amit ha letöltesz, akkor az a tiéd lesz ingyenesen, amíg él a PS+ előfizud. Ha nem töltöd le őket, amikor ingyenesek, akkor csak a lehetőség marad, hogy megveszed őket.
Itt minden fontos dolog le van írva, fusd át, nem bánod meg!
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Jakesz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs