- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Kaphatnek en is egy 25%-os kupont valakitol privatban, akinek nem kell sracok?
Illetve meg egy kerdes. Van lista azon jatekokrol, amik tamogatjak a Logitech G29-et, illetve a Thrusmaster T Flight Hotas 4-et?
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
-
sztpega
tag
Itt a hétvége, vásárolnék is, ha valakinek lenne még egy felesleges 25%-os kuponja és elküldené, azt nagyon megköszönném!
-
Csak 1 avatar-t vettem mert inkább legyen "egyedi" amivel tudnak azonosítani. Ezek között persze van PS+os is játék is, de bőven hagytam ott náluk pénzt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TXT
őstag
Sracok! A RIGS-ert es a DriveClub-ert erdemes penzt adni? Milyenek ezek VR-ban?
-
Sordoran
addikt
válasz Gebriel #210807 üzenetére
Én teljesen átérzem, nekem is sok játék van PC-n és PS4-en is amiket megvettem mert majd jól kijátszom, aztán mégse úgy alakult. Jobb esetben pár órát beléjük öltem.
Most ps-en visszatart az is, hogy elég fura zajt kelt a gép, ami a tápból jön. Ha ez nem lenne, lehet többet játszanék, így viszont tudat alatt ott van egy visszafogó erő.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Gebriel #210810 üzenetére
Jah, az elkerülte a figyelmem. Én azért leszoktam tölteni. Esetleg utána letörlöm mielőtt eljutnék az elindításig.
Viszont mostani akcióba is kéne vennem valamit, ha már kaptam 25%-os kupon-t. Vannak jó játékok, amik kellenek, sajna a Spiderman pont nincs most akciósan.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
troland26
őstag
Urak ?
Hol akciós most a 12 hónapos ps plus ? -
Asterix & Obelix XXL3 ez új rész lesz ugye? A 2-es amiből a felújítást csinálták?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hombre[EU]
veterán
Lehet,hogy csak nekem egyedül újdonság,de pár dollárért lehet ilyen stickereket rendelni kontrollerhez és némelyik elég menō
Life, Uh, Finds A Way
-
Deck
titán
válasz hombre[EU] #210822 üzenetére
Pár száz ft-ért kapsz egy csomót aliról pl. Nekem is van mindegyiken
PS5
-
válasz oriic #210824 üzenetére
Ennek örülök.
(#210825) saelin ez a mail csak a PS-hez lett csinálva és 154 mail van rajta csak a Playstation-től. A másik már egy régi még amikor csak UK fiókot lehetett csinálni fel lett használva.
-
Carlos Padre
veterán
A Yakuza Zero-t mikor a legjobb játszani, melyik rész után a sorozatban?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
ldave
félisten
válasz Carlos Padre #210828 üzenetére
Bármikor, mivel előzmény történet.
A Slime draws near! Command?
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #210828 üzenetére
Behúzott a Nagoshi-world?
Nulla-Kiwami-Kiwami2-3456 a timeline, de mind különálló story,ha kihagysz belōle akkor is teljes élményt kapsz a másiktól
Csak a hármast kell kihagynod(ha nincs ps3 kéznél) a többi Now-ban van[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
-
Sordoran
addikt
válasz #92557568 #210834 üzenetére
Az nem tudom milyen, de ez egy ventilátor hangjának tűnik, mintha valami folyton a lapátoknak menne, egy ilyen kerregő hang. Nem befolyásolja a működést, az tiszta sor, de zavaró, és lehet valami rosszabbnak az előszele.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Def26
félisten
Kaptam egy Takayuki Yagami exkluzív téma kódot. Ha kell valakinek akkor privizzen.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
S e t h
nagyúr
válasz zbundy #210839 üzenetére
Én 4-5 vásárlást terveztem, amit aztán 1-2-re redukáltam, és most ott tartok, hogy egyet sem veszek.
Az idő hiánya, a korábban megvett játékok mennyisége miatt feleslegesnek tartom, kuponnal lehet engedtem volna a csábításnak, de a Sony tolja fel magának, spórolt most nekem egy pár tízest.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sp8787
addikt
Mi mehet a Bioware-nel?
Itt olvasom a hirt ,hogy lelepett/kirugtak az Anthem producere, belepek a reddit-re ott meg azt ,hogy lelepett/kirugtak a Dragon Age producere is. Mindez 2 nap alatt.funny
[ Szerkesztve ]
-
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Ismét lenne 1 kérdésem:
Milyen gyakran érdemes töltőre rakni a joy-t?
Ha 1 csík van csak akkor?
Vagy ha jelez, hogy alacsony a szint?
Vagy ha 2 van, akkor is?Köszi előre is a választ!
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
d@vee
őstag
válasz Demizson92 #210846 üzenetére
Én akkor szoktam, ha jelez a gép a merülés miatt. Vagy ha tudom előre, hogy holnap van időm kockulni akkor előtte felrakom tölteni.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
MODERÁTOR
válasz Demizson92 #210846 üzenetére
Bármikor felrakhatod, de az akkumulátor élettartamát csökkentheti ha használaton kívül folyamatosan töltőállomáson tartod (ha ritkán tud csak jobban lemerülni az aksi). Játék alatt mikor jelez, akkor érdemes a lehető leghamarabb bedugni a töltőt, mert utána már hamarosan magától fogja megszakítani a játékmenetet. A konzol kikapcsolása előtt ha megnézed és azt látod, hogy csak egy csík van, akkor pedig nyugodtan töltőre rakhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest