-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Remiel #12540 üzenetére
Most nézem YT-n a Tarkecatos podcastot és ott mondta, hogy a crap barrier valami olyasmi, hogy "prevents around 2% damage/crap barrier that you accumulated over time" ha jól hallottam. Ez így a páncél statjaival együtt nem hangzik rosszul.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
macskajaj22
csendes tag
válasz Nordic #12544 üzenetére
Na igen, némi finomhangolás ráférne erre a rage dologra, mondjuk megfelezni, 0,1% / rage legyen a degen, az még mindig csak 5, vagy 10% ha mindkét nodeot kirakod, így viszont lehet akár 20% is amit mondjuk szívás lehet olyan bossfightnál ahol épp immunis a boss és nincsenek addok akiket lehetne ütni. Persze el lehet érni 20% körüli life regent watchers eye vitality és társaival, de akkor olyan mennyiségű dmg nodeot hagysz el a fáról, hogy értelmét veszti ami buffot ad a rage, mert kb ugyan ott lennél mintha nem használnád egyáltalán. Vagy legalább phys alapú sebződés lenne mint a blood rage, és akkor azt mondom lehet használni end chargeot meg flat phys reductiont, de így hogy csak life loss, nem sok értelmét látom :/
-
Har_melin
addikt
válasz 0karmacoma0 #12552 üzenetére
crap barrier -
crab barrier lesz az, bár gyanítom, hogy rajta ragad majd név.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz BoneDragon #12556 üzenetére
Grat! Uber Atzirin kívül a HH a célkitűzésem a következő ligára. The Wretchedből jött?
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
Patrick
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #12556 üzenetére
grat, az szép!
Más: nem tudja valaki, hogy a t15-ös shaper orbot, melyik map dobja most? vagy teljesen random?
-
BoneDragon
veterán
válasz 0karmacoma0 #12557 üzenetére
Igen abból
Már csak az a kérdés, eladjam vagy menjen majd standardra...
[ Szerkesztve ]
-
macskajaj22
csendes tag
válasz BoneDragon #12560 üzenetére
Grat volt vagy 10 set wretched-em de persze egyikből se lett semmi értékes
-
Remiel
őstag
válasz BoneDragon #12560 üzenetére
add el és vásárolj be olyanból, ami nem lesz már többet, az előbb utóbb sokat ér, már ha valaki érdeklődik a standard árak után
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
macskajaj22
csendes tag
Üdv
Minek után kijött a hír, hogy a caster berzerkereknek leáldozott az új ligától kezdődően ( legalábbis a fő ok, az alap leech már attack leech lesz csak) rerolloltam abysson a poet pen karakterem.
Ez lett belőle:
https://pastebin.com/ikXxnfLk
Dual wield bloodseeker dual strike. Meg is lett az eredménye, életem első halál nélküli shaper killje.
Persze aki farmolja shapert annak nem nagy dolog, de nekem most sikerült először portalozás nélkül kinyírni ezzel meg is van a 157/157 atlas. -
Patrick
addikt
A Crimson Dance-nek mi értelme van a skillfán?
Ha a mobok mozognak, akkor nincs extra damage, + 50 %-al kevesebb damage, amikor bleedingel a mob, akkor mi értelme?
Az aztiri axe-on van 25 esély a bleedingre, okés, + bloodletting a skillfán, szép és jó, de a crimson dance az pont ellenkezőleg hat nem?
A srác a buildben kirakta, én a végére tartogatom... ha van értelme... ha nicns akkor inkább rámegyek a Rampart-ra a skillfán.
Nem értem.
A buildem:
[ Szerkesztve ]
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
-
Mirman
őstag
válasz Patrick #12565 üzenetére
Van értelme nagyon is sok.
Számoljunk . Tegyük fel hogy neked csak phys sebzésed van mondjuk 100 dmg értékben és 100% bleed cahnced van (amit nem túl nehéz összehozni) és 8-szor tudsz cyclone-al ütni másodpercenként. Az egyszerűség kedvéért ne vegyük figyelembe a dmg over time pontokat a skillfán.
Vegyünk egy olyan esetet hogy megütöd az ellent 8szor , majd békén hagyod.
Crimson dance nélkül :Egyszerre 1 bleed lehet aktív (mindig az éppen legnagyobb ütésből eredő) A teljes kapott sebzés álló ellenfél esetén 870 dmg (8,7%extra sebzés bleedből) , mozgó esetén 940 dmg (17,5% extra sebzés bleedből).
Crimson dance-el :Egyszerre 8 bleed lehet aktív . A teljes kapott sebzés álló/mozgó ellenfél ellen : 1080 dmg (35% extra sebzés bleedből)
-
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
Már csak egy 1000-es Kaoms Heart kell és egy Daresso amulet, ami +1 átkot ad és kész is a buildem.
-
félisten
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #12572 üzenetére
Mivel a liga már uncsi, így igen, fejlesztem az ottani karit a következő liga kezdetéig...
-
félisten
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #12574 üzenetére
Igen, de senki nem veszi meg, én sem fogom annyiért, biztos, hogy lehet alkudni, na meg az még elég messze van, mire összejön. Első a +1 átkot adó Daresso amulet. Az csak 100 ex körül van.
-
Har_melin
addikt
"It's worth noting the skill doesn't benefit from Unarmed bonuses or effects that benefit weapons."
Akkor Facebreaker - Shield Throw kombó nem lesz, de még így is erősnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Har_melin #12576 üzenetére
Az A10-hez bejelentett új questhez tartozó boss fight.
A ligáról és a módosított ascendency osztályokról állítólag pár nap múlva lesz info.
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #12578 üzenetére
Van ott hely azért. Kb. olyannak tűnik a bossfight, mint a pók ellen.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
hairne
csendes tag
válasz Plazmacucci #12578 üzenetére
Legnagyobb gond az ilyen bosszokkal és, hogy ebbe az irányba mennek el, a málé karaktereknek kedveznek. Amik kibírják az ütéseket. De a ranger kariknak nagyon nehéz az ilyen bossz, sehol egy oszlop vagy egy kis hely, hogy tudj szaladgálni... Korábban rangerrel játszottam, de nagyon meguntam azt, hogy "na már megint miért fekszik a kari..." Pl ennél a bossznál épp van egy kis hely.
-
Finyak
csendes tag
Szevasztok. Volna tarsasag, lehetoleg discordal, akikhez hozza lehetne csapodni? Kezdo vagyok, 1 napja zuzom.
-
Finyak
csendes tag
Koszi majd felnezek akkor, amikor lesznek, aztan akkor csapathatjuk majd egyutt Igy eloljaroban csak ket kerdesem lenne. Milyen kari az, ami jo tapos, konnyu vele haladni szintezeshez, es pvpben is jo? Elso karinak valami konnyebbet szeretnek, nem akarok kiegni az elejen... Masodszor meg ehhez a classhoz van-e valami kezdo build? Skillek stb... Mert neten nem nagyon tudok eligazodni a sok info kozt mi mire jo, mit nezzek egyaltalan.
-
la_cc
addikt
válasz Finyak #12585 üzenetére
Kb. 900 órám van ebben és, amit le tudok szögezni, hogy ebben a játékban nincs "könnyű", csak "könnyebb". Amennyiben tudsz angolul, én a hivatalos fórumot javasolnám Classes / Builds alatt. Itt van egy csomó "beginner-friendly" build, ahol meglehetősen részletesen le vannak írva a dolgok.
Az, hogy mit indítasz rajtad áll, az első pár karid (vagy season-od), úgyis
szargagyi lesz, de majd belejössz, ahogy folyamatosan rájössz a dolgokra. Ez sajnos egy ilyen game, nem adja könnyen magát.PVP nem igen van, csak érintőlegesen, de hátha valaki meg tud cáfolni innen.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Finyak
csendes tag
Huha, az nem jo. PvPt szeretem pedig jobban, es mivel ugy tudom ennek a jateknak eleg nagy a jatekosbazisa, gondoltam nem lesz problema arenaban enemyt talani. Na majd meglatom akkor. Koszi az infokat. Discordot majd mentem, aztan neha azert ranezek ki merre ..
-
Finyak
csendes tag
A jobb hack 'n slashekben mindben van jo kis pvp tudomasom szerint De majd latom, itt milyen. Ha hasznalhatatlan, akkor pvezek kicsit, nem a vilag vege, bar nem a szivem csucske a pure pve...Jodarabig ugy is elleszek a gearelodessel meg a skillrendszerrel, egyenlore azt sem tudom merre vagyok arcal, utoljara ezt a stilust meg diablo 2ben toltam amikor kijott, az nem tegnap volt.. Majd atolvasgatom a guidokat aztan majd lesz valami, csak egyenlore tul sok az info, a skillek meg a gear kicsit osszetettnek tunik igy elsore, egyenlore emesztem az olvasottakat meg a videokat
-
AtHoS
nagyúr
válasz Finyak #12590 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, ha ennyire sokszor használsz egy szót, akkor utánanézhetnél mi is a jelentése, mert nem jókor veszed elő: egyenlore
Melyek a jobb hack'n slash játékok, ahol van értékelhető PvP? No nem, mintha a PvP érdekelne Sosem voltam jó benne
read-only mode on the forum
-
Finyak
csendes tag
Diablo 3, Van Helsing, Lost Ark, Lineage Project, igy hirtelen. Persze utobbi meg lathataron sincsen, de attol meg tartalmazza Ezek ugye "hagyomanyos" hack and slas gamek, de van tengernyi mas ami nem fix kameranezetes, es azokban is amiket ismerek mindben van. Oszinten szolva el sem tudonam kepzelni, hogy kihagyjak manapsag mint end game contentet, hiszen jo nagy reteg a pvp miatt jatsza. De mind1 nem ragadok le ennel a temanal, ha bejon a pvp akkor jo, ha nem akkor kis pve kovetkezik, most ugy sincsen sokminden amivel jatszani tudnek, es ez meg tetszik
-
simondr
senior tag
rosszul értelmezitek a kérdést szerintem
A Path of exile-ban díjnyertes hiperszuper megakirály a PVP.
Aki nem így gondolja az nem tudja mi a jó...
-
Har_melin
addikt
Development manifesto három ascendancy változással:
Most csak egy gyors linkre van időm, ráadásul a háromból csak az elsővel játszottam eddig, szóval vélemény majd később.
Az első pillantásra látszik, hogy
- a bleed-re alapuló bónuszokat átváltották maim-re
- Assassinate-et és az Ambush-t összevonták egy fő pontba és Opportunistic néven csináltak egy másik önálló, kétpontos szálat, ezzel sokkal több build variáció lehetséges.
- Az Opportunistic főleg a frontend crit buildeket szolgálja és durva bosskiller lehet: 100% increased dmg-et ad ha csak egyetlen ellenfél van és ami a fő, solo ellenfélnél az ő crit strikjai nem okoznak extra sebzést![ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
A power charge szálon nagyon felbuffolták az Unstable Infusion pontot. Eddig 10% esély volt PC-ra, ha nem volt crit, most 10% esély van critből és 20% non-crit strikeból. 50% crit chance esetén ez annyit jelent, hogy 20 hitből eddig egy PC-ra volt esélyünk, most meg háromra és megint csak a hosszabb bossfightoknál segít fenntartani a PC-okat.
-
Har_melin
addikt
Tarke felrakott egy videót, ami nem tudom mennyire hiteles (az információi biztosan első kézből valók, de még változhatnak) a Saboteur, Elementalist, Champion és Deadeye változásokról.
-
Har_melin
addikt
A hétvégére érkezik az Xbox patch is.
-
Finyak
csendes tag
válasz Nordic #12593 üzenetére
Ha van benne, akkor az mindig ertekelheto annak, aki szereti, akarmennyire unbalanced, megjelent, nem jelent meg(Lost Ark nem jelent meg, de en probaltam egy rovid ideig, haver vasarolt egy koreai beta accot amit kesobb probara atadott, az elegge odaer!), elfogulktsag nelkul legalabb 50 cimet leirhattam volna. Na de kicsit tultoltuk a temat, az allaspontomat ugy is csak az ertheti, aki pvp orientalt, lapozzunk..
Viszont szeretnek majd egy csomot kerdezni, la_cc altal megadott discordra valaki majd egy megbeszelt idoben feltudna jonni egy feloras "eligazitasra" ?
Nem akarok itt oldalakon keresztul kerdezgetni, sajna az angolom a legnagyobb tulzassal sem mondhato kozepszerunek sem, tenyleg csak felszinesen tudok par dolgot kiszedni az angol guidbol, pedig arra szamitottam, hogy majd sikerul, de aztan idegen dolgokba botlottam es elakadtam
Par, szamomra lenyeges dologrol farasztanek csak le valakit, aztan utana ha belejovok akkor megy majd minden, csak egy idegen vilagban nehez a kezdet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest