-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
találtam egy jó kezdő guide-ot, amit követek, viszont itt a lvl 50-es passzív fán 11 ponttal több van a guide szerint mint nekem. lvl 50 vagyok. Minden q-t megcsináltam amit csak tudtam. Hol lehet a hiba? vagy miért lehet ez?
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
félisten
-
BoneDragon
veterán
Jelentem végre működik a build, amit akartam. Áh nagyon élvezem!
-
Joezyka
senior tag
válasz Plazmacucci #12156 üzenetére
én most kerültem vissza az act 1es részre (most meg nem mondom hányas számú act néven)
akkor kimaradt valami q, gondolomHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
félisten
-
Rabby7
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, ha lesztek oly kedvesek és valakik hozzászólnának a karimhoz azt megköszönném
https://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAABAMDAAQHDR8QlxVQFm8YahpsHNwi9CSqJ6ko-iqYNuk5CzpYPChBh0QERnFHhUjnTLNNuVXGVytYB1qRaqxr22wLbRl4L3zlfRh-WX_GgseD24VgiECPGo9GkDOTJ5uhnL6drqaspwiofarErJiwd7QMtz64k72Cvoq_l8k9ytPMvNP72L3ZC9le2t3fiuNq6QLr7uyK8h731_no-oD-Cv6B_rM=?accountName=Rabby7&characterName=MyGsLoverVan 14 elosztható pontom...merre menjek(passzív fa), mit vegyek hogy életképesebb legyen a karim? Sajnos csak sacc 15 chaosom van meg 90 alchemym...
Köszi előre is!
(a dillema amúgy az hogy minden a life-ra, vagy rakjam ki az aurás passzívot balra fent(anger ami plusz tűzsebzést okoz a minyonoknak/flame sentineleknek + egy purity of elementset rakjak még be?), és a curse-kat is növeljem( az arc+curse on hit+flammability+temp chains kombó miatt)?Az élet egy nagy Kaland,vagy semmi!:D
-
Har_melin
addikt
válasz Rabby7 #12160 üzenetére
Egyszerűbb lenne, ha a karaktert linkelnéd be, honnan tudjuk a fából, hogy mit játszol?
Egyébként ha "életképes" alatt azt érted, hogy túl sokszor halsz meg, akkor nyilván a HP-t és a védelmedet kell erősíteni. Hogy pont a plusz resistre van-e szükséged, azt csak te tudod, az még a karakterlapról sem derül ki.
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
San398
őstag
válasz Rabby7 #12164 üzenetére
Life: kb 2000, 74-es szinten minimum 3500-nak illene lenni.
Resistek: fire és lightning a béka segge alatt
gyűrűk, amulett és az öv kuka. minél több life és resist kellene minden cuccra.
A zombikhoz az added fire helyett inkább tegyél egy fortify gemet.
Én a meglévő pontokból valami ilyesmit raknék ki: [link]-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
LittleBoss67
aktív tag
Konzol.
- Assassin Mark csak direkten használva jelöli ki az ellent és eddig mintha ezt automatán tette volna,
- Stone Golem felől akár meg is dögölhetek. Akármennyi élet hiányzik és "magunkban vagyunk", semmit se csinál, csak jön megy mellettem,
- Az előző ligából standard ládává avanzsált currency-ből akar boldog-boldogtalan vásárolni attól függetlenül, hogy az NEM public. Nem győzőm az exa-kat visszautasítani, mert folyton jön valaki, hogy ebből abból x száz darabot adjak el.Valaki tud ezekre valamit ?????
-
félisten
Összedobtam egy dual Scaeva Champion buildet, igaz nem crit-re gyúrtam de elég ütős. 72-es szinten buffok nélkül van benne 30k dps, és csak 5 link. Drága cuccok sincsenek rajta. Van benne tartalék, szerintem elég jó lett.
Ami tetszik, hogy nem a jól bevált Cleave amivel megyek, hanem Dual strike + Ancestral call, full phys dam. Sokkal több mob sérül egyszerre.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
la_cc
addikt
-
rumkola
veterán
válasz LittleBoss67 #12167 üzenetére
Mark lehet, hogy CWDT-hez volt linkelve, vagy még most is, de már magasabb szintű mint a CWDT ezért nem proccol. Esetleg valamelyik cuccod adta a skill automatikusan, de lecserélted.
A trade-et te állítod, tuti nem látnak olyat, amit te nem teszel publikká. -
-
pc360
addikt
válasz LittleBoss67 #12171 üzenetére
Lehet, de hogyan... HD 7850, és legalább valami épképzláb (4 magos) processzor alatt nem próbálkoznék vele.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz rumkola #12170 üzenetére
Nincs kötve semmihez. Egy csukában leledzik magányos foglalatban.
A trade-re az az ötletem, hogy a 3.1-re frissítéskor valami ok folytán elérhetővé vált a láda minden lapja, ami csak lehet, aztán amikor ezeket lezártam, de már néhányan kiszúrták a "terméklistát" és ajánlatot tettek amit elutasítottam, a program ezt azóta rám ismételgeti. Esetleg.Ja. Valószínűleg azért nincs life regen (pl. kőgólemtől) mert a fán van Vaal Pact kijelölve. Csak azt nem értem miért rakott az Mathil nevű srác rengeteg helyre amúgy life regent ha a pact meg tiltja.
Még egy hülye kérdés: A Spectral Throw ugye melee? Akkor ezt hogy használja az akinek a földön gyűrűket alkotva végez pusztítást. Nekem azt dobálja, ami a kezemben van, azt is eléggé korlátozott távra, nem hogy ki a képernyőről?
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #12173 üzenetére
Ha az assassin mark eddig is magában volt, akkor eddig se működött automatikusan. Ha automata kell, akkor vagy hozzákötöd egy Blasphemyhez (lekötve a manát), vagy berakod egy CWDT kombóba vagy egy Curse on Hit kapocsba.
A Spectral Throw nem melée, hanem projectile attack, ott van a neve alatt a leírásban. Melée fegyver kell hozzá, de a támadás nem melée. Nem tudom milyen "földön gyűrűket alkotva végez pusztítást"-ra gondolsz, azok aurák lehetnek. (Vagy Righteous Fire, de azt kétlem ST mellett)
-
la_cc
addikt
válasz LittleBoss67 #12171 üzenetére
Ha nagyon szűk a keret, akkor én szétnéznék az aprók között a helyedben, a konkrét konfiggal kapcsolatban pedig egy szakértőbbre bíznám a válaszolást.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Har_melin
addikt
Nekem egy Radeon HD5700-on fut. igaz, az effektek le vannak véve, nem használok csillió mtx-et sem, de ez egy nyolc évvel ezelőtti alsó-közép kártya. A proci egy X4 740.
Nyilván a minél újabb, gyorsabb annál jobb, de nem kell azért ehhez erőmű.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz Har_melin #12179 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, azonban szeretnék arra mindenképpen választ (tudom tegnap rosszul tettem fel a kérdést), hogy a spectral throw használatakor nekem a kézi fegyver spectralis képe ami a sebzést okozza, az ilyen buildek többségénél azonban támadáskor félkör alakú (talán lightning) projectilek indulnak ki ugyanazt a bumeráng utat járva egyébként mint nálam a fegyver, de sokkal távolabb ér és hatásosabbnak is tűnik.
Egyszerűbben. Ez lenne az [link]
Az angolom annyi amennyit a fordító tud, ezért sajna én még a videókat se mindig nézem hanggal együtt.[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz LittleBoss67 #12181 üzenetére
Az csak egy skin (kinézet) . Az hogy messzebre megy és erősebb az pedig a felszereléstől és a skill fától függ ( ergo jobb a karaktere) .
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #12181 üzenetére
Messszebb ér: nagyobb a projectile speed, fáról, fegyverről, jewelből. A több projectile az LMP vagy GMP-nek köszönhető, a sebzés nagysága pedig megint csak a fán felszedett passzívoknak és a cuccon lévő módosítóknak.
-
Har_melin
addikt
Akciózzák az új map tabot
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #12186 üzenetére
3 USD-vel csökkent az ára. Ez közel sem számít értelmesnek.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
-
szmegma
aktív tag
Olvastam korabban itt a forumon, hogy az ujonnan kapott transmog atadhato. Haver megkapta a flame golem skint par napja es termeszetesen soha nem fogja hasznalni.
Vki felvilagositana, hogyan tudna atadni nekem?
Koszonom.TV: JZ1000
-
Remiel
őstag
-
Har_melin
addikt
nem tudja valaki, hol lehetne találni infót az új map upgrade listáról? A wiki korábban jelezte, hogy melyik mapot lehet három másik, alacsonyabb szintűből tradelni, de ez most eltűnt.
-
Mirman
őstag
válasz Har_melin #12197 üzenetére
Katt az adott mapra és kiirja hogy miből lesz és belőle mi lesz .
-
Remiel
őstag
válasz Har_melin #12197 üzenetére
ha megnézed az atlast, az adott map előtti egyel kisebb szintű mapból lesz ami kell, természetesen ami kapcsolódik hozzá, de mondjuk ez az oldal egyszerűbb
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest