Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    Hello!

    Segítséget szeretnék kérni, van két hálózatom ami a nagy optikai mögöttes fejlesztés miatt átkerült optikai rendszerre külön -külön és mindkettő Telekomos. Az egyiken Technicolor FGA 2233 MAG van a másikon Sagem van. A két hálózatot össze kellene kötnöm, mert külön - külön olyan elemek vannak rajta - nyomtató, plotter , stb. - amik fizikailag nem mozgathatók de én mindkettőt használom. Mindkét hálózaton vannak IPTV-k külön előfizetésben más más egységes, a Sagem-esen Androido IPTV jött a másikra a hagyományos :)

    A hálózatok felépítése mindkét esetben ugyanaz: Telekomos végeztető egység -> Router (csak az ip felosztást vezérli és Wifit add ) - > Switch - > LAN

    Nálam csatlakozna a két hálózat meg a NAS-on.

    A probléma abban áll, hogy ha feldugom külön - külön a lan kábelt a laptopra az egyiken látja a teljes hálózatot + van internet, a másikon csak a belső hálót látom. Ugyan ez van akkor is ha az egyik hálózat a laptopba megy be, a másik meg a laptopba csatlakozó usb-s dokkolón keresztül van csatlakoztatva.

    Nem tudtam rájönni mi okozza a problémát.

    Gondolom, ha a két hálózatot egy dual wan-os switch-el csatlakoztatnám az én gépemhez megoldás lenne , de ez tényleg megoldás lehet ?

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák