- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz Jim Tonic #24598 üzenetére
neeeem neem, mostanában minden a gazdaságosságról szól, na meg, ha jól látom, ez már eleve le van ültetve. Inkább azon morfondírozok, hogy most lett rendbe rakva az autó. Új fékek, szilentek, gömbfejek, összekötők, vízcsövek (nagy bakelit+gumik), szíjak, feszítők, vízpumpa, olajak és még a géz szett is új reduktorral és szűrőkkel nyomul. Erre meglátom ezt. Nagy ötlet pont most lecserélni! Remélem legalább a gáz szettet át tudom rakni és megy ez is a buta keverőfejes gázzal.
-
TasiA
senior tag
válasz _seth_ #24599 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a rám pazarolt idődet! Igen kimerítő a válasz! Elvileg németből hozott, szóval az órának nem nagyon hiszek, túl sok nem lehet benne, de 200 alá mindegyik kereskedő beállítja. Állítólag korrózió mentes mindenhol. Én csak pályázok az utóbbi 1,5 évben, nem haragszom, ha sportos a masina. Az öreg "EZRedessel" is állandóan hajtok mint a meszes. Ha esetleg vétel lesz belőle, remélem ugyan olyan kis hűséges masina lesz, mint az öreg. Soha, sehol nem hagyott cserben a 7 év alatt, ha volt is nyűgje, mindig elvitt az úti célhoz és ott adta fel.
-
sNORh
addikt
válasz Jim Tonic #24608 üzenetére
Gyönyörű, de még megnézni sem szoktam, mert sosem lesz az én árkategóriám(fél életemig fizetném), így nem fájdítom a szívem.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
TasiA
senior tag
válasz _seth_ #24599 üzenetére
Hali!
Hááát, nem is tudom! Voltam megnézni ezt az Irmschert. Egy picit lehangolt, hogy talán a sajátom jobb állapotban van, pedig 18 éves. Motor nem füstöl, nem csattog, de frissen mosva, váltó sem zajos, de a kar az úgy lötyög alapállásban, hogy igen kiábrándító. Lekaptam a váltószoknyát és mintha a kar alsó gömbje körüli keret lenne kikopva, na meg csont száraz is volt.Motortér kulturált, kiegyenlítő tartály szép átlátszó. Működik rajta minden, gumik is hibátlan téliek, kijelző nem hibás, xenon is ok, futómű is jó és igen, ez alatt a piros rugók vannak. Viszont, olyan hülye helyeken rohad, hogy tök elkeserítő. Bal hátsó ajtónál, a gumikéder kuka, ami természetesen egyben van az elsővel. Alatta a lemez rohad. Ajtók sarkai, az éleknél, ahol össze van préselve barnul, díszléc sarkánál, rohad, ajtó élén szintén egy 5 forintos nagyságú folt, ívek már ködölve vannak, nem tudom alatta mi van, egyenlőre még fém, nem gitt, de ott is vannak foltok. Megfogdostam, megfeszegettem a belső részét az íveknek, jónak tűntek.Az árban benne van a szonda csere, + műszaki. Hát nem tudom. Próbáltam kicsalni az infót a km órára, de esküdözött, a 200 ezerre.
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
Hogy bírnak csalni a km órával, mert már jó pár éve ugye vezetve van és az okmányirodába egyből kiderül.???
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
válasz #81556480 #24615 üzenetére
Van amit én sem tudhatok Még jön a fényezés, meg pár apróság. Fizetéskor vinni akarom műszakira, azután pihentetem a projektet. Tavasszal alufelni keresés, utána komplett fényezés.. Még MID kell, belsőtérbe apróságok, csavarok, patentek, hangszóró rács, bolhák stb Eddig 250 a kocsi, idén olyan 180at költöttem eddig, munkaórám szerintem súrolja a 200at alufelni, fényezés, apróságok kb 200 lesz még. Összesen 630 elég korrekt, hogy fullos lesz.
nyiknyiknyiknyik
-
hdman
őstag
Most jottem a szervizbol, kimertek az izzitogyertyaimat. 4bol ketto lecso mondtam, hogy akkor csereljuk le mind a negyet, ugyis jon a tel, meg erzem is, hogy a hajnali hidegebb idokben nehezebben indul. Boscht ajanlottak.
Szerintem valtolajat is csereltetek, meg tisztittatom a rudazatot, mert hidegen akad kicsit.
Ezen kivul megfejtettuk a multkori problemat. Nem gazolajfolt volt, hanem a kartergaz szokik a motor mogott az egyik cso bilincse eleg laza (konzolkartel te biztos vagod hol van ).
Erre azt mondta, hogy kitisztitja, el beragasztja gumiragasztoval. Ez igy jo megoldas?
Sopron city :)
-
Ace owner
addikt
Üdv mindenki!
Egyelőre nem saját tulajdonom, de hajtom már a családi C Corsát 1.2 full alap, facelift elötti. Van más is akinek ilyen van?Galaxy Fold 4
-
Bati0501
őstag
Srácok,pár napja újabb taggal bővült a hibák listája...
Amikor belemegyünk egy kátyúba,olyan hang jön a szélvédő felől,de valszeg a computer kis képernyője lesz a ludas,mintha el akarna törni,mint,amikor egy szemüvegkeretet megroppantanak,nagyon rossz hang.
Van ötletetek,h mi lehet?Egyik napról a másikra jött elő,előjel nélkül. -
_seth_
veterán
myopelservice.hu-ra regisztrált már valaki? Nekem azt dobja ki az alvázszámra, hogy hibás vagy 82 előtti... és jól írtam be tutira. (Már én is vittem márkaszervizbe is tehát valahol benne kell lennie a rendszerbe).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Spancer RE
aktív tag
Ülésfűtés beszereléssel foglalkozott már valaki?
Jön a tél, nem lenne rossz valami gyárihoz közeli szett -
sgx
tag
Sziasztok!
'01-es Astra G-be az 1,2-es motor mennyire elég a tömegéhez, ha nem a versenyzői élmény a fontos, hanem h eljussak A-ból B-be akkor is ha 2-300km-t megy az autó autópályán?
Hallottam olyan infót, h kevés hozzá, azáltal jobban igénybe van véve a motor és többet eszik, mint az 1,4-es vagy 1,6-os...ezt nehezen tudom elhinni...Köszi,
sgx -
Findzs
addikt
nekem volt 1.6 os f astrám, 1.6 -os g astrám, 1.4 h astrám, (többek között)
és most van egy 1.2 g astrám és azt kell mondjam, hogy bizony engem is meglepett mennyire jól megyolyan 60-70 -ig jobban gyorsúl jobban húz érzésre mint az 1.4 h (7 évig volt meg a h astrám)
eddig 120-130 volt a legtöbb amit mentem vele de ezt megerőltetés nélkül tudja (olyan 50km -en át tartottam ezt a sebességet)a fogyasztása nagyon jó kb 1,5 - 2 literrel kevesebb mint a h astrának volt az olyan 8 litert evett ennek elég 6 is kb.
az 1.6 f astrától (kb 3 évig volt meg)meg egyértelműen jobb de az 1.6 g -től nem, de az is 8 körül evett (4-5 évig volt meg)
tehát összefoglalva a fent leírtakat, végre nem hiszem, hogy menne annyit mint egy 1.4 h meg egy 1.6 g (de ki akar ilyen büntik mellett száguldozni? én most is fizetek egy gyorshajtás bírságot ) de egyértelműen kevesebbet fogyaszt és véleményem szerint jól is megy
de attól függ ki mihez van szokva pl. egy porsche után lassúnak éreznédegy biztos nekem volt ismerősömnek 1,2 g és nyíregyháza - budapest között ingázott vele autópályán de nem tudta 6,5 fölé vinni a fogyasztását, nem igazak a pletykák hogy többet enne mint egy 1.4 vagy 1.6
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
-
Szabest
tag
Sziasztok, egy olyan kérdéssel fordulnék a nagyérdeműhöz, hogy :
van-e valaki, aki tudja, hogy miként lehet bekapcsolni egy 2007es C vectrába(faceliftes) azt, hogy működjön távirányítóról az ablakok lehúzása, központi kinyitása után? Mert fel-eflhúzza zárás után, addig ameddig nyomom. Mi kell ahhoz hogy ezt be lehessen kapcsolni/állítani? Köszönöm a figyelmet, várom az építő jellegű hozzászólásokat.
-
Szabest
tag
válasz gabipaci #24637 üzenetére
Szia, azt megköszönném, ha leírnád, hogy opcommal, melyik menü(K)ben mit kellene átállítani.
És azt azért sajna figyelembe kell venni, hogy a faceliftből sok midnent kispóroltak....nincs a zárnál dupla zárásra az a reteszelés vagy micsoda sem pl, nincs "apró" tartó a világítás kapcsoló alatti műanyagban...sorolhatnám, de a kérdésre koncentráljunk , várom a trücköt, de jobb volna az OP-com os leírás ha tudja valaki
-
gabipaci
őstag
válasz Szabest #24639 üzenetére
A trukkot nem talaltam meg, az opcom-sra meg akkor tudok felelni, ha otthon leszek este. Nem vagom fejbol.
De szerintem karosszeria menuben asszem a komfort elektronika.
De alapbol be kellene, hogy kapcsolva legyen, ugy emlekszem.Ja, nekem a dupla zarasra van a reszeteles is, de engem a motorterbol kisporolt teleszkop zavar irtozatosan!
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
Szabest
tag
válasz gabipaci #24640 üzenetére
Igen az sincs enyémben, vélhetőleg az enyém(2007) majdnem a lgevégi, legkispóroltabb széria közé tartozik, akkor vélhetőleg a Tied valami idősebb-köztes(2005-6)széria, ha jól sejtem, mert némelyikben megtalálható az "apró" tartó még, illetve a csomitérben az elakadás3szögtartó patenok is, mert persze enyémben azsenincs...
Várom a váalszod este, illetve azért ha tudod, nézz rá a kocsidban is hogy tényleg be tudsz-e lépni abba a menübe, mert én próbáltam (kínaai opcommal) belépni abba a komfort elektronikát elérni, kérte ugye a carpassot, is amit elfogadott, de dobott egy hibaüzit, aztán kilépett...ennél remélem valami biztatóbbat mondassz majd
Szép napot -
Findzs
addikt
válasz sziada5925 #24638 üzenetére
köszi
nekem nem ér annyit
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
hdman
őstag
4 bosch izzítógyertya és 3liter váltóolaj megrendelve
Sopron city :)
-
amargo
addikt
Hi múlthéten elment a ventillátor 1-2-3 állásra, erre az előtét ellenállás cseréjét írják a legtöbben.
Ugyanakkor írták azt is, hogy a kis ketyerében is lehet cserélni ellenállást.
Erről itt vannak képek: [link]“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
őstag
-
zolikaDB
veterán
Astra G kodlampa kiszerelesrol leirast/videot tud adni vki?
-
amargo
addikt
válasz KonzolKartel #24645 üzenetére
OK, de mivel?
Azt már írták, hgy a forrasztásnál mire kell figyelni. De az ellenállásból nem tudom milyen kellhet.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest