- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz kételkedem #7548 üzenetére
az utolsó nem jó, mert az utolsó betű az "Á".
de amúgy
[ Szerkesztve ]
-
Brutforsz
senior tag
válasz kételkedem #7553 üzenetére
Ladybug azt írta, hogy 5x5-ös a mátrix, szerintem kihagyott egy sort:
ÁTLÁT
GÁTLÓ
AGÁTA
TEHÁT
MÁSSÁTe sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
ladybug
őstag
válasz Brutforsz #7556 üzenetére
Valóban kimaradt egy sor. Köszönöm a hozzászólásokat.
A tied már majdnem közel van a megoldáshoz, csak még tetőzi a problémát, hogy vízszintes és függőleges irányban is értelmes szavaknak kell lenniük.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz neduddki #7559 üzenetére
Na, hello. Küldtem eneked sok mindent.
Most segítsél... Oldd meg az alant lévő betűrejtvényt.
A röhej, hogy ezt 3-4-5.osztályos gyerekeknek kellene megfejteniük.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Brutforsz
senior tag
válasz ladybug #7561 üzenetére
3.-4.-5. osztályos gyerekeknek szól ez a feladvány? Mindjárt előveszem az önelásó felszerelésemet.
Előtte azért leírom, hol tartok, hátha a többi játékosnak segít - egyelőre 2 oszlop sikerült csak:
ÁTÜLŐ
GÁTŐR
AGÁTA
DUNÁT
ÓLÁVÁ[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
BlacKSouL
addikt
[link] no mindegy..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
Tim82
félisten
Ha jól tudom, ez a DVI-D Dual link csak digitális képet ad ki, konvertálni nem lehet.
Btw, miért ne lehetne konvertálni, a megfelelő átalakítókkal? Már feltéve, hogy a csoda HP dokkolók képesek egyszerre leadni analóg és digitális jelet.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tothgera30
Ármester
Mehetek orvoshoz, fáj a torkom .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tim82
félisten
válasz Kalandor #7573 üzenetére
Abból sehogy, X31-ből/X32-ből viszont dokkolóval simán. (IBM-nél nem szerették a régi Intel integrált GPU + DVI együttes kombóját.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Kalandor #7577 üzenetére
Volt bizony. Sőt, ez a dokkoló, amit linkeltem, gyakorlatilag a 2001-2006 közötti majdnem összes Thinkpad-modellt kiszolgálta. Kompatibilitás, IBM a Te neved.
btw, Boka vagyok, nem nemecsek.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz fokukac #7579 üzenetére
btw, akkor az valamilyen kisebb port replikátor, azok szoktak ilyenek lenni...
ez a hivatalos dokkoló, ezzel T60/T400 egyaránt működik.
-
BlacKSouL
addikt
"A Tepco kedden az április 2-án vett minták vizsgálata alapján közölte: a 131-es jódizotóp koncentrációja a szivárgó vízben köbcentiméterenként 300 ezer becquerel. Két nappal később a mért érték a határérték ötmilliószorosára esett vissza."
Számomra ez a mondat teljesen értelmezhetetlen...Mit akarnak ezzel mondani? Hogy a 300ezer becquerel az több mint a határérték ötmilliószorosa, és az intézkedés után visszaesett éppen pont az ötmilliószorosára? Mennyi a határérték?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
kételkedem
addikt
válasz ladybug #7561 üzenetére
Csak, hogy ne süllyedjen el:
Á T ? ? ?
? Á T ? ?
? ? Á T ?
? ? ? Á T
? ? ? ? ÁA legfőbb gond az az, hogy nagyon kevés öt betűs szavunk van ami TÁ végződésű!
Nekem csak régies szavak jutnak eszembe: itatá, aratáA feladvány feladója is megér egy misét, de az a harmadikos gyerek is, aki ezt helyesen kitölti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Dylen
senior tag
na, megvolt a második adathalász telefonhívásom, gratulálok magamnak
persze nem én voltam aki adatot akart halászni, hanem tőlem akartakkételkedem: esetleg VASSÁ, mint valamit valamivé formál, alakít
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
kételkedem
addikt
-
Dylen
senior tag
válasz kételkedem #7587 üzenetére
Én erre az országra nem nagyon vagyok hatással
HATTÁ?
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Lortech
addikt
-
-
kételkedem
addikt
Alakul, de egyiket sem tudom folytatni
Mi van, ha a feladat nem nyelvi?
Á T Á T Á
T Á T Á T
Á T Á T Á
T Á T Á T
Á T Á T ÁHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
kételkedem
addikt
A Nemzeti Adó és Vámhivatal levelet küldött, hogy ellenőrizni óhajtják 2000. február 01-től napjainkig az adózással kapcsolatos dolgaimat. Egyéni vállalkozó (is) voltam 2000-től 2010-ig. Szinte teljesen kizárt, hogy 2000-től napjainkig az összes számla, bevallás, csekk, stb meglegyen!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #7587 üzenetére
kúttá?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Winner_hun
titán
válasz kételkedem #7594 üzenetére
Nem csak 5 évig kell megőrizni azokat a vackokat?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #7596 üzenetére
Eddig én is így tudtam, illetve mintha rémlene, hogy valamit 7 évig, de az tuti, hogy olyanról nem hallottam, hogy 10-11 évig kellene egy egyéni vállalkozónak a csekkeket őrizgetni!
(#7595) pohár
A mester addig ásott, míg kúttá nem változtatta a gödröt?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kételkedem #7594 üzenetére
www.adoforum.hu/index.php/szakmai-forum/tema/16882/szigoru-szamadasu-nyomtatvanyok-megorzese?wa=RSS22F0908
ez talán segít... Szorri, mobilról nem tudok linkelni.
NAV helyett használj NOD32-t[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
kételkedem
addikt
válasz fokukac #7598 üzenetére
thx!
Már szóltam a könyvelő barátomnak (az utolsó kb 5 évet ő könyvelte), hogy este átszaladok hozzá konzultációra! (Remélem van még neki abból a házi körte pálinkából és a cseh sörből, amit múlt hét végén ittunk!)
NAV helyett Avast vagy AVG szokott a gépemen lenni!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kételkedem #7599 üzenetére
egy kalappal.
Amúgy ez annyira jellemző a mai kormányunkra, bazzeg, még az apeh is nemzeti lett.
hát ettől majd biztos a magunkénak érezzük...Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest