- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #7748 üzenetére
Az még érdekesebb lenne.
Csabi: Nem, sajnos már nem vagyok a régi.
-
Csabee.
nagyúr
-
Killing
addikt
Edzés vége, csak az éltet hogy péntek lesz.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
venember83
nagyúr
válasz Csabee. #7753 üzenetére
Abból nem lesz pénz, akkor meg nem lesz bringa, nem lesz pénz hétvégenként elmenni bringázni, bringát karbantartani, fejlesztgetni, esetleges lakást berendezni stb. Szóval jó dolog a FIFA-gyakorlás, de van annál jobb is, nem is egy.
Killing: Jövő héten. Holnap érdeklődés híján elmarad.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz venember83 #7758 üzenetére
Nem hinném hogy a jövőhéten nagyobb lesz az érdeklődés.
[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
venember83
nagyúr
Ja, mondtam, hogy voltam ma bankban? Húnetudjátokmeg, milyet láttam. A ... izé, a hajam az égnek állt, olyat. Azért érdekelne, hogy tényleg hogyan válogatják ki a banki alkalmazottakat, nehéz lehet megtalálni a megfelelő egyensúlyt.
-
Killing
addikt
válasz venember83 #7760 üzenetére
Most is égnek áll.
-
BlacKSouL
addikt
Gondoltam vacsorához jó időtötltés lesz végigszemezgetni ezt. Namármost néhány csámcsogás közben elsuttogott húbazmeg mellett egész jól bírtam, mígnem ennél a linknél kisebb adag félig megrágott hurka és savanyú uborka törmeléket köptem a monitorra először azt hittem a röhögéstől, de lehet hogy sírás vót.
iwiw használók előnyben
nemcsak hogy alacsony a kerítés, de ezek már ki is szabadultak, és köztünk járnak. figyeljetek oda ki áll mögöttetek
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Killing
addikt
válasz BlacKSouL #7762 üzenetére
Sírás vót az...
Ezek a közösségi oldalak lassan lesüllyednek olyan szintre hogy az már tűrhetetlen. Némelyik osztálytársam olyan képeket rak fel hogy hányni tudnék.mod: Ennek a hirdetésnek nagy sikere lesz az biztos. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #7758 üzenetére
Jah igazad van végülis.. de néha nem árt a kikapcsolódás egy kis fifával! Gép ellen szoktál játszani? Mert én csak haverokkal játszom szívesen, de hát .. elég keveset jáccom én is..!
Üdv: Csabee.
-
Killing
addikt
Ezt nézzétek meg:
[link]Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
venember83
nagyúr
válasz Csabee. #7767 üzenetére
Persze, ki más ellen. Anno addig játszottam, míg World Class szinten meg nem vertem a gépet 2-3 csillagos csapatokkal. Ez úgy Fifa 2000-től kezdődően a kétezerhatosig kb. Aztán meguntam, most már csak 2-3 naponta ülök le 1, max 2 órára, unaloműzés gyanánt így tél környékén.
-
Psychonaut
veterán
válasz philoxenia #7736 üzenetére
Ide nem jössz?
Szép napot mindenkinek!
-
Timocicu
senior tag
Szép estét Mindenkinek és jó étvágyat a vacsizóknak!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #7774 üzenetére
Mucsi Zoltán, nem hiszem, hogy nem ismered. nyugoggyale.hu
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Csabee.
nagyúr
válasz venember83 #7769 üzenetére
Unaloműzésként azért majd télen jácchatunk egyet! Multiba
-
venember83
nagyúr
Csak azt a mondat elején kötelező fránya nagybetűt nem ismeritek.
-
Csabee.
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
válasz venember83 #7781 üzenetére
Olyankor mindig elromlik a Shift, a Caps Lock meg nem működik...
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
benvolio
őstag
Ismertető itt: [link]
-
benvolio
őstag
Tessék egy kis nyelvtörő: A kotyogó klotyó felé totyog a vén, motyogó lotyó, de késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.
-
Killing
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Ezt a Mészáros Dórit blokkolnám azért
-
Csabee.
nagyúr
Ezt nézzétek meg!! Szakadok! [link]
-
pohár
félisten
válasz Killing #7786 üzenetére
Van jobb is: bedezodorozott Moszkvics slusszkulcs
Na ha ezt hiba nélkül elmondod gyorsan kapsz tőlem valamitGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
van valakinek ötlete, hol tudok szép mikulásos képeslapot venni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Ez egy jó karácsonyi ajándék lenne valakitől nekem [sosem használt 7650]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
NoLF
veterán
ismerni ismerem, de egész egyszerűen így kommunikálok interneten: soha nem használom, csak kivételes esetekben.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
neduddki
nagyúr
HI!
TeSetitbenBujlakoEllenallo esztet olvasad-e???:- )))
duv
neduddki
mod: dejak ter kipeslapbut??? aluljarubul folgyuve? heeeeeee???? ha hijjab okitlak???:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest