- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz Ramius #15000 üzenetére
Nem, mert nem is beszéltünk kb Mikulás óta Akkor meg még nem tudtam
Jajj és karácsony előtt tudtuk meg, mondjuk nem volt nehéz kideríteni Most vitamin hegyek, fekvés, meleg és sok nyugalom. Egy hét múlva meg hozom az első uh képet
coqito: Köszi
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Csabee.
nagyúr
-
hejesírásó
senior tag
válasz ludsimon #14994 üzenetére
persze.
nekifekszek, megkeresem.
Microsoft SideWinder X6 16k
Logitech Illuminated Keyboard
Logitech G11
Logitech G15 Gaming Keyboard
Logitech G19 Gaming Keyboard (borsos árral)
Speedlink Alterno 7k ezt sokan ajánjákilyenem volt, de azóta sztem átszabták már a designt
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz hejesírásó #15004 üzenetére
ilyenem volt, de azóta sztem átszabták már a designt
Mármint "opera:illegal-url-5"? Erről a gyártóról nem is hallottam.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
.bableWes
őstag
kinek van kedve tanulni?!
jo reggelt mindenkinek
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
pohár
félisten
válasz Ramius #15009 üzenetére
Sebaj, lesz ez még így se
Nem találtál még munkahelyet a "szakmádban"?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.bableWes
őstag
valaki 1 tipp, hogy miért nem tudom huzni a vga-t riva tunerrer?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #15017 üzenetére
Ez meglett nekem is, de nem tudom az-e amit keresek. Ha látta az Ocean's eleven című filmet, akkor abban láthattál ilyet, mikor ketten leereszkedtek valami szellőző csőben. Akkor dobtak ilyeneket maguk alá. Az zöldet világított.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
Ezt nézzétek: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
BlacKSouL
addikt
válasz Ramius #15019 üzenetére
Kék pilács
- Az meg mi?
- Kék pilács.
- Mire jó?
- Kéken világít..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Mawyx
őstag
válasz Winner_hun #15023 üzenetére
nagyon jó
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
vergilx
őstag
válasz Winner_hun #15023 üzenetére
huh először azt hittem,hogy a monitort kezded el pörzsölni
-
Mawyx
őstag
msn megy nektek? egyszer kéne, akkor se megy
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Winner_hun #15030 üzenetére
akkor nálam miért nem megy ez a tákolmány?
biztos, hogy inkább tanuljak...Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
.bableWes
őstag
válasz Csabee. #15015 üzenetére
régebben sikerült, kb 1 éve, azota nem tudom huzni miota ezzel az xp vel megy.
ccc vel huztam elötte, azután a rivatunerrel huztam, mert azzal kicsikét tovább ment, és stabilabb maradt.
de valamiért a ccc-be se tudok belépnitöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz Winner_hun #15016 üzenetére
akkor kiprobálom ugy, hogy befegom a satuba, rákötöm a kocsira és meghuzom, ugy talán jobb?
-
Mawyx
őstag
válasz Winner_hun #15032 üzenetére
nem, csak nem jelentkezik be, próbál-próbál-próbál, majd sok idő után kiírja, hogy nem sikerült.
restart, aztán hagyom a francba. ie explolerem is behalt, csak a mozilla kitartó[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
-
pohár
félisten
Meg le tudod passzolni hozzá a gyerekeket ha kettesben akartok maradni 'apuval'
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ludsimon
veterán
válasz hejesírásó #15004 üzenetére
Köszi, hogy megkerested.
Jó áron vannak...
A G11 tetszik![ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Ramius #15021 üzenetére
Kicsit megtévesztő.
Tűzoltó készülék, ami tüzet bocsájt ki. Ismerem régóta ezt az oldalt.Nekem ez tetszik az összes közül, csak nehogy robbanjon is a végén.
Nagyon óvatosan a Made in China öngyújtókkal!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Killing
addikt
Ma nyitva vannak a Mcdonald's-ok? Sehol sem találom a nyitvatartási idejüket.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
Killing
addikt
válasz ludsimon #15047 üzenetére
2009-06-01-jei kérdés.
Na mindegy, próba szerencse, ha nem lesz nyitva akkor marad a lóvé.
pohár: Sok üzlet újév utáni pihenőt tart, mint pl.: a szegedi spar.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest