- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
zolynet
veterán
-
neduddki
nagyúr
válasz zolynet #10001 üzenetére
HI!
hat az biszto hog nem ojjan szar mint a SzentiVan ejji alom /pedgi ha vki akkor en asztnVillam hivo vagyok, aszittem sirva fakadok:- (/, de vannk attol sokkal jobbak is az operettben /mongyuk amit pl Miko jaccot az vmi felemtes volt/
erdeks hogy Kiskero mennyire harmatos volt a mennyasszonytacnban mig a szep nyari napban hatan vioszi a darbaotudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kételkedem
addikt
Őt sem láttam még, pedig HG.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
válasz bolondember #10003 üzenetére
semmi baj, ha nem érted hát nem érted, előfordul
LLkedM: már megint ráérsz
Life is too short to stay stock!
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #10004 üzenetére
s még mennyi mindenkit nem láttál
köztük engem se, pedig az megérne egy misét
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
Ami késik az később jön el!
zolynet: olvastam a cimet, hogy: Májustól környezetbarát, „olcsó” 3D lézertévék érkeznek a HDi-től, rápillantottam a szerzőre és megállapítottam, hogy számomra ismeretlen.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zoltanz
nagyúr
Jó étvágyat aki ebédel. Nekem a kismacskám miatt, amíg kergettem a konyhában, odaégett, kezdhetem előröl.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #10009 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz venember83 #10012 üzenetére
Nem a mikróban.
-
zoltanz
nagyúr
válasz kételkedem #10014 üzenetére
Az angolna mondjuk csinál olyan, hogy megmozdul a fazéban. Macskát kutyát, de még lovat sem ennék.[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Szépen, lassan hull a hó, bár sajnos kis pelyhekben. El fog így tartani egy darabig, mire szép fehér lesz minden...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
nike_
addikt
üdv
-
tiv83us
veterán
válasz bolondember #9981 üzenetére
De me pont a zsidok figyelnek meg, miert nem a feketek, vagy az arabok, vagy a romak, vagy a krisnasok? /Esetleg a maya leszarmozottak? /
Es ha a Westel, Pannon, Vodafone fonoke is zsido? Akkor senki nem hasznal mobiltelefont?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz tiv83us #10019 üzenetére
erre van egy jó vicc:
"fickó höbörög a kocsmában:
-mindennek a zsidók az okai!
mire a mellette ülö rátromfol:
-meg a biciglisták
-miért pont a biciglisták?!
-miért pont a zsidók?!"@zoltanz: én már ettem lókolbászt, nagyon finom volt!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
zoltanz
nagyúr
válasz bolondember #10020 üzenetére
Köszi szépen kihagyom. Mondjuk a bogarakat sem enném meg, habár ismerősöm szereti, főleg a szöcskéket. A tengeri herkentyűkért sem vagyok oda, meg csókolózni sem akarok olyanal aki azt eszik (rád nem gerjedek nyugi)
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz venember83 #10022 üzenetére
Mert ők vannak kevesebben, te sem magadban keresed a hibát "jó" esetben. Amúgy szerintem sem fogyasztanak sokat a fogyasztói társadalomban... Ezáltal visszafogják a gazdaságot, fejlődést, jólétet.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
ó de jó , mehetek ki szerdán Stevenage-re, mondjuk állásinterjú, cserébe vonattal 3300 ft oda, ugyanannyi vissza.
Ráadásul pár hét múlva az áfát is visszaemelik 15ről 17.5re.
Tildyncs sirámait hallották a napfényes Londonból.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #10025 üzenetére
Csatlakozott hozzánk GB és a régi megunt Font helyett átvették a jó Forintot
tildy, természetesen tudjuk, hogy az érthetőség kedvéért írtál forintosított árat
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #10025 üzenetére
Lehet biza!
ÚGy hívják raiffeisen visa debit card"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
na, ez az amit soha nem értettem - ha külföldön vagyok, külföldi pénzzel dobálózok (mármint azt költöm), minek átszámolni HUF-ba...
mikor állnak az emberek a boltban és próbálják a 90 centes cuccnak kiszámolni az árát magyar fizetöszközben...
Ha keresek 1000€-t, akkor nem számolom át 270k HUFba, h majd a boltban azon filózzak, h a 270k-ból fussa-e 140 HUF-os milhsnittére..
if u know wut i mean.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Mawyx
őstag
válasz bolondember #10028 üzenetére
Mert ez egy magyar fórum és ne nekünk kelljen átvariálni, hogy mit is akar mondani. Tuti nem számolgatnám át, így viszont értem.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Timocicu
senior tag
válasz kételkedem #10032 üzenetére
Óóóóóó, köszönöm. Ez igazán jól esett a kicsi lelkemnek ...
Ráadásul a húgomnak is ma van.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #10028 üzenetére
Azért kell átszámolni, mert nekem viszont hufban van a megtakarításom. Meg a keresetem.
Még.Egyelőre nem keresek semennyit.
Amúgymeg egyszerű: szorzom 300al. Nomeg próbálom kerülni a fél pintes sr, meg hasonló szavak használatát, egyszerűen igaza van mawyxnek: magyar fórum, evidens, hogy váltom magyarra.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
hejesírásó
senior tag
de rég jártam erre.
UFFF! - mondta manitou.
mi a téma, tömör összefoglaló? fáradt vagyok visszaolvasni.
-
Timocicu
senior tag
Dehogynem, ha Te azt tudnád ...
A GYES-ből nem lehet megélni, bár a Csepel, Euronics, Helyi téma, Penny, Saturn, Bp-i Piac, Media Markt, stb ... terjesztéséből sem, pláne ilyen fagylalóban.
Ne kelljen annyit sétálnod, mint nekem.Na , de mindegy ...
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Pisztillus
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Venember-nek nagyon sok boldogságot!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
hejesírásó
senior tag
válasz Pisztillus #10042 üzenetére
na mi hol ki mi miért, mi?
jaaaaa. Boldog szüliii naaaapppoooot, boldog születésed naaapjááát. sok bódottág érjen vénember!
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #10022 üzenetére
Nos, akkor az egyik doboz Guinness ma elfogy az egészségedre.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Csabee.
nagyúr
Ma full véletlen összefutottam volt bnőmmel........ azóta szar kedvem van
Üdv: Csabee.
-
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #9509 üzenetére
Szerintem Te is el lettél volna Hévízen - kicsit áztathattad volna öreg csontjaidat, míg a rémszarvasszánt odakint őrizték volna a didergő manók
Ahoy!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Killing
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest