- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz Pisztillus #42993 üzenetére
Bocs. De igen.
-
tbs
addikt
válasz bolondember #42995 üzenetére
Költői túlzás, na. De szoktak női különítményeket kiképezni, Ázsiában tuti.
szerk, #42998, FehérHolló: És tényleg..!
szerk2, Dr. Pasztilla: ja, akkor annyira még nem jó. Pihengess odahaza nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz bolondember #43001 üzenetére
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zolynet
veterán
Az a szép mikor a közlekedési rendőr nem tudja a szabályokat, mint az én esetembe mert ugye ma kaptam egy jóféle eljárást rossz helyen parkolásért.
Íme a képek árulkodnak h szó sincs vétségről:
Első képen szépen látszik a tábla, DE a kerszteződés is mely után állni lehet és meg is tettem, kép2. Több mint fél éve parkolok ott munkaidő alatt. Idióták. És még nincs vége mert a fellebbezést csak póstai úton lehet elküldeni, email-ben nem, mert az nincs!!!!
21. század, Mo., mert én így szeretlek!
Arra van péz h Szombathelyre költöztessék az országos rendőr főkapitányságot, it rendszerre már nem maradt. Szánalmas!kifakadás off
Life is too short to stay stock!
-
FehérHolló
veterán
Irtják egymást az utcán. Rendőr már kétszer jött ki. Ilyenkor nem dolgozni kéne?
Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #43008 üzenetére
A gyomirtás is munka.
-
FehérHolló
veterán
válasz venember83 #43009 üzenetére
Erre a megközelítésre még nem is gondoltam. Amilyen effektíven csinálják, én biztos nem fizetnék érte.
Remélem, nem haragszol rám a tegnapi miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
egyik munkatárs megemlítette most a chilei bányászokkal kapcsolatban, hogy elég szar helyzetben vannak így, hogy csak karácsonykor jöhetnek ki. de még rosszabb lenne, ha kiderülne, hogy a 10 legerősebb ember homokos
majdnem kiköptem a kakaómat"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tbs
addikt
Nnnna, most futottam össze Kálmán Olga MKKP-s riportjával. Hát B+. Még mindig szerelmes vagyok a hangjába, most meg még néha mosolyint is picit... El vagyok alélve kéremszépen.
-
FehérHolló
veterán
De utálom azokat a tehetségtelen mitugrászokat, akik rarba csomagolnak több gigás rart, és pár semmitmondó szöveget biggyesztenek mellé. Örülök, hogy ezzel sikerül elérniük, hogy dupla annyi idő legyen kicsomagolni a lényegi részt.
bandus: Azok az erős emberek másfajta lyukakat is tágíthatnak, úgy hamarabb szabadulnának.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
nem tom ki ez a csaj, de hogy qva jol lereagalta a baromsagokat az bistos en sokat rohogtem, kivancsi lennek mikor fagytak volan le az agyonhajpolt balf.szok akik amshol sztarkodanak...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
tbs
addikt
válasz Pisztillus #43020 üzenetére
Ja, tényleg... Ha esetleg szabadulna arrafelé egy IT jellegű hely (pl. erősen túlfizetett takarító pozíció is jöhet), szólj! Itt most csak srácok vannak. Nem mondom, helyesek, meg minden, de... Érted. (Van egy titkárleány -> hát, jódolgavanitt... )
-
tbs
addikt
válasz bolondember #43026 üzenetére
...? Ki hogy szokta...
-
-
Tothgera30
Ármester
KIslapit kéne vennem, valaki tud ajánlani egy 9-10"-os kijelzővel rendelkező notit, mondjuk 70-80k-ig?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Tothgera30
Ármester
válasz bolondember #43033 üzenetére
Ajánlj azok közül is valamit. Nem nagyon vagyok ezek közül otthon, kissé lemaradtam laptop ügyben. Valakinek van-e tapasztalata velük, mert az lenne a legfőbb érv valamelyik gép mellett/ellen.
-
tildy
nagyúr
válasz Tothgera30 #43034 üzenetére
Esmein hónapokig használt egy EEE 1005HA-t, 45 ezerért adta el végül.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #43034 üzenetére
a legfontosabb az lenne, h elmond, mik a kívánságaid!
na, meg ugye mennyit szánsz rá..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tbs
addikt
válasz bolondember #43036 üzenetére
70-80k. EEE +1. Jól összerakott vackok. Páromé ~2éves, perfekt. Napi használatban van, nincs kilazulva semmije, masszív, mint újkorában. (Pedig nőitáskalakó... )
Tildy: ja, elég baj ez nekem, hogy macákok kontárkodnak a szakmámba... Nem győzöm javítani az "eredményeiket"...
szerk.: 901-es, én ugyan tudok rajta gépelni, de kicsit azért küzdelmes, párom viszont perfekt: inkscape, scribus, openoffice... Alkot rajta. És nem akarja lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Annyiért megvettem volna én is . De mik a tapasztalatai róla ? Mert ha hónapokig használja, nem hiába adja el .
#43036 bolondember: Fentebb leírtam hogy mennyit szánok rá, de ez teljesen mindegy, az eltérhet 10-20k-val, mivel hosszú időre keresek netező gépet. Ezzel el is mondtam hogy mire használnám időm nagy részében, tehát a "nagy gép" mellett lenne netezni, skypolni, letölteni, és néha utazásra elvinni ahol egy-egy pár éves játékot nyomék rajta (GTA Vice City, Mafia 1, NFS Hot Pursuit, stb.).
#43040 tildy: Akkor érthető . Nekem a kijelző elég lenne 9-10 colnak, több nem kel, esetleg 12", de az már nagy lenne utazásokhoz . Még az MSI Wind U100-at néztem, de ahogy látom érdemes 4-6 cellás aksival vennem .
#43037 tbs: Nagyon jó érv, esetleg a feleséged is leírhatná a tapasztalatait vele (előnyei, hátrányai), ha lesz rá ideje, örülnék ha priviben elküldené, mert sokat segítene a döntésben. De szerintem Asus EEE lesz, így is közel áll hozzám a márka .
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Érdekes az indexcímlapmod: má' jó
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tildy
nagyúr
válasz Tothgera30 #43038 üzenetére
Vett egy macbook prót Ezért adta el
Nagyon elégedett volt vele, az áráért meg főképp (250 font volt novemberben , és akkor a font 300 ft volt) , egy piszok jó gép volt. 7 órás akkuidő, jó billentyűzet , jól összerakott, nem recsegő műanyag. És olyan könnyű, hogy rendszeresen bele kellett lesnie a hátizsákjába, elrakta-e
Ami miatt váltott: 10 óra akkuidő, jobb oprendszer, nagyobb képernyő , meg gyorsabb proci.
Arra amire neked kellene: TÖKÉLETES.
1005HA-t, és 1005PE-t ajánljuk nyugodt szívvel. Egyik lakótárs 199 fontért vett 1001HA-t , ő is elégedett vele.
tbs: Valaki ma nagyon gonosz
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kmisi99
addikt
Ma láttam AMD-s kabátot
[link] -
bolondember
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #43038 üzenetére
mert mondjuk nagyobbat vett?
@kmisi99: az ferráris, nem áemmdés...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bandus
veterán
válasz bolondember #43013 üzenetére
what does facepalm mean?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #43048 üzenetére
én már itthon is vagyok, de nemsoká mehetünk megint itthonról át a szomszédba egy jó nagyot kajálni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tothgera30
Ármester
válasz bolondember #43042 üzenetére
Mert mondjuk még nem volt szerkesztve a válasz .
ui.: Szilvaszedés off, go Zsurk, pálinkázás .
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest