- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Sajnos ez így van. Az ár is reálisnak mondható. Nekem 4500-ért javítottak a tesco parkolós szélvédőjavítóban egy kőfelverődést. A 30 cm-es repedés két végét meg kell fúrnia, majd feltölteni az egészet. Egy munkamenettel meg sem tudja csinálni. A repedés pedig lehet, hogy később úgy dönt, hogy mégis tovább szalad.
(#29997) ngabor2 no igen. Ha összeadom, mennyi lenne egy költözés, és mennyibe fog kerülni a nád rendbetétele, azt hiszem inkább rendbe teszem a nádat!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #30001 üzenetére
nem kell elköltözni, csak a telket kitolni kicsit, hogy a vége már szélvédett helyen legyen.
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #30003 üzenetére
Ja, de akkor a tető sem fog kelleni már a szaletlire
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
annyira viccesek ezek a választási cetlik a postaládában...
ahogy az egyik jelölt emberei négy oldalas újságban szidják a másik jelöltet.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
AMD Power
titán
Jó ez a szám.
-
Dylen
senior tag
emberkék!
csütörtök esti sörözéssel mi legyen?
tegye fel a kezét aki jönne!bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz kételkedem #29996 üzenetére
szaletli - ma is tanultunk egy új tájszót...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nagyúr
válasz ngabor2 #29993 üzenetére
Azért ez egy erősen korlátozott duma volt, nem gondolod?
és nem azért, mert nekem jó, hogy másfélszer annyiért tankolok, mint tavaly ilyenkor, hanem azért, mert a piacgazdaság így működik. És mivel nekünk nincsenek bazinagy olajmezőink, kissé rá vagyunk utalva a világpiacra. És ha a világpiacon nő az ár, akkor nekünk is többe kerül, ennyi.
Nem is a Mol az igazi hunyó, nekem sokkal nagyobb bajom van az állam bácsival, aki gátlástalanul a benzinár 70%-át kitevő adóval sújt minket. És nem kapunk cserébe semmit. Ezen lamentálj inkább.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
csoda120
aktív tag
-
pohár
félisten
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bubu79
addikt
A #30013-ban linkelt kép szerintem nem csak arra elég indok, hogy ne engedjenek be az USA-ba - akár 10 évet is adnék rá fegyintézetben az elvadult külső miatt
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Ugyan már - igazán feltételezhetnél annyi jóindulatot, hogy valaki önzetlenül megosztja a konzulátus alkalmazottaival a bemutatott képedet
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pohár
félisten
válasz csoda120 #30021 üzenetére
Ó, de jó is lenne
Skacok, a lábjegyzet az élőláb? Vagy ha nem, akkor hogy lehet lábjegyzetet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Az első és legfontosabb, hogy legyen miről jegyzetet készítened
Ha ez megvan, csak keresned kell egy alkalmas írószerszámot ( alkoholos filc javallott a tartósság érdekében ) és egy lábat, melyre jegyzetelhetsz.
Végszükség esetén a sajátod is megfelel, bár máséra nagyságrendekkel könnyebb írni - saját láb esetén jógik előnyben
Ennyi
USA ország nem van rászorulva import jetire, van nekik saját nagyláb, meg egyéb állatkerti különlegességek. a nevadai sivatag környékén szerintem még hatfejű nyulat is lehetne látni, hála az atomkísérleteknek
B+, csak járna már le a műszak - irgalmatlanul kipihent vagyok, vagy mi...
[ Módosította: 7 ]
-
nagyúr
sziasztok!
egy gyors kérdés az egyetemistákhoz : mikor van tavaszi szünet idén az egyetemeken?
A múlt hét volt az, vagy ez a hét?köszi.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tibi666
senior tag
-
pohár
félisten
Miféle dolog ez az erunézis? A gugli se dobott ki rá csak egy német találatot
Ja hogy enurézis, hoppá
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #30010 üzenetére
Vígasztaljon a tudat, hogy itt még mindig drágább a benzin. 1.13 otthon, itt 1.19-1.20 körül van.
Blacksoul: 1 fontos csoki? Az tök olcsó.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
300k-s kezdőfizuhoz képest igencsak olcsó, a 60k-s magyar fizuhoz képest gecidrága
-
pohár
félisten
Amúgy ez mi kemény már... Sehol se láttam még itthon, de forgalmazzák itthon az 100%
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz bandus #30040 üzenetére
Hm... 7% az alkoholtartalma, amilyet én csinálok annak megvan a 30% is szerintem
De egyszer rápróbálok egyre, köszi a segítségetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz fokukac #30042 üzenetére
Az esküvős és a pénzes odabasz
Esetleg nem GIF/PNG/JPG a kép? Mondjuk nem hiszem hogy bmp-t akarsz feltölteni
De kérdezz rá Parcinál vagy Panthernél, biztos tudnak segíteniLe is jött a Family Guy új része, húzok is aludni, 9-kor kelés... Nehéz ügy lesz
Amúgy Te miért nem alszol még? Reggel nincs meló? Vagy hepajkodnak a szomszédok?
Most néztem Mawyx adatlapját... mióta kiderült a "nagy titka", fel se jött a ph-ra
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
Jó reggelt és kellemes munkaidőt .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #30045 üzenetére
ki tudja Herr Topikgyilkosh!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #30046 üzenetére
Valakinek azt is kell...
Focus RS500.
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #30047 üzenetére
Vegyél nálunk Dustert!
Meglepően alacsony áron dobja piacra a Dustert a Renault: az 1,6 literes, 110 lóerős benzinmotorral szerelt, elsőkerék-hajtású kivitel alapváltozata 2,79 millió forintba kerül, de aki részletre venné a kocsit, 300 ezer forintos kedvezményt, és ötéves (100 ezer kilométeres futásteljesítményig érvényes) garanciát is kap, bármely hajtásláncot választja.
[link][ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #30048 üzenetére
Poroló - neadjisten portörlő? Hogy lehet egy autónak ilyen nevet adni?
Pálinkás gyóreggelt
-
bolondember
MODERÁTOR
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest