Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz kételkedem #25283 üzenetére
Á dehgy latexfétis, hanem az a lerek segg tetszik nagyon ami alatta lapul...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Racecam
nagyúr
-
AMD Power
titán
De szép időn van ma!
Legyen kellemes és szép napotok!
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #25306 üzenetére
Ki tudja, hány szike csorbult meg eme ügy érdekében...
Vagy a válltömés analógiájára lehet, hogy popsitömés, amit levesz a latex cuccal együtt?Racecam: úgy ismered a társaságot, hogy lecsapkodja a magas labdákat és megmondja a nőknek, hogy hol lenne a helyük?
(#25305) AMD Power: most már itt is. Elállt a hóesés, a felhők között erőlködik a napsütés.
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Racecam
nagyúr
-
7
addikt
válasz venember83 #25289 üzenetére
Így jártál
Én nem vagyok tökéletes, hiányoznak belőlem a hibák.
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #25313 üzenetére
szerintem jobb ha te inkább nem mondasz semmit
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Racecam
nagyúr
-
7
addikt
válasz kételkedem #25322 üzenetére
De bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani?
-
Racecam
nagyúr
-
addikt
Már megint csak a keksz, meg az ital, megabyte
-
Bubu79
addikt
Ne irigykedj, vedd ki a részed a mókából, ahogyan szoktad!
Gyümölcspárlatos gyóreggelt!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #25331 üzenetére
Köszönöm, ez most igazán rámfért - lassan kéne reggelizni is
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #25333 üzenetére
Lelked rajta - én már túl vagyok a szundin, de megeshet, hogy még lustálkodom cseppet később
-
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #25339 üzenetére
Persze, jó duma, közben meg megy a sugallgatós marketing - már a Télapó sem a régi
-
bolondember
MODERÁTOR
napp vicce az MS-töl:
[link], majd írjátok be: "isten áldd meg a magyart".
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
Az arany színe az aranyötvözet összetételétől függ.
vörös: Au, Cu
sárga: Au, Cu, Ag, Zn
fehér: Au, Cu, Ni, Zn, Pd
zöld: Au, Ag
kék(!):Au, FeBE: God bless the United States Ezt hogyan sikerült összehozniuk vajh?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Verus
senior tag
Héló
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #25341 üzenetére
Kicsit mintha elfogultak lennének - mi lenne, ha nem is lennénk a szövetésgeseik a NATO-ban?
Verus: Héllóóó!
Pisztillus: Majd alakul ez a hét végére - megint havazással riogatnak a meteurológusok
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
kételkedem
addikt
Itten lehet köszönni az ismerősöknek?
Szia Verus!
Szia Pisztillus!tope: te róttad fel, hogy csak a keksz, meg a pia, megabyte! Gondoltam írok neked valami egyébről!
Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- eladásra kínálom ddr2 ramokat 1-2GB 667Mhz
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest