- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz Pisztillus #24189 üzenetére
Na ja. A 23-as Kisterenyétől Nádújfaluig talán még katasztrofálisabb. Addig ismerem. Á, nem jó ez sehogy.
Az igen. #24178-ra szép számmal jött válasz. Rendesen kéne keresgélni hogy az Offok és Onok történetében mikor jött egy konkrét hsz-re ennyi válasz
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #24194 üzenetére
na én is idézek már, mert mostanában az olyan trendi:
"álmodj, királylány"bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Móci
addikt
válasz bolondember #24206 üzenetére
Várjál, te nem helikopter vagy? Hogy lehetsz akkor királylány is?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
tildy
nagyúr
1 even belul szeretnek egy ilyet: [link]
Vegulis csak kb felhavi fizum lesz akkortajt"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bnss
veterán
Esőmentes délutánt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
válasz tiv83us #24213 üzenetére
Nem ezt, te. Hanem ilyesmit. Formara, meg arra vonatkozolag. Itt egy masik kb 90E merfolddel. Ez mondjuk egy honapi fizu de usse kavics.
Nagyon bejott Nolf civicje, szoval a zurammal szerintem ki tudunk egyezni egyilyenben.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #24162 üzenetére
"Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég és szórványosan számíthatunk esőre, záporra.
Csütörtökön fokozatosan csökken a felhőzet, csapadék már csak a keleti tájakon fordulhat elő, nyugaton hosszabb időre is előbújhat a nap
Pénteken a változóan felhős idő után borultságig növekszik a felhőzet és egyre többfelé várható eső, záporeső, néhol kiadós mennyiségű csapadék valószínű
Szombaton a viharos szél hatására felszakadozik a felhőzet, nyugaton már sok-sok napsütésre van kilátás, míg keleten további eső, záporeső alakulhat ki.
"Kicsit úgy érzem hogy nincs különösebb szerencsém itt keleten az időjárással. Bár sosem tudom hová tartozom, kelet vagy észak. De általában ha keleten szar, akkor oda, ha északon, akkor oda.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
szasztok királylányok! Most akkor ki lenget, és mit ebben a szép időben? Képzeljétek, a kocsim átalakult tuning-zsigulivá, legalábbis hangban biztosan; megint kilyukadt a kipufogó, most elöl, a leömlőnél. Annyira vicces, hogy ezt minden évben eljátsszuk, részről részre haladunk előrefelé... már csak ez volt hátra, remélem, nem kezdjük jövőre előről a dobnál. Most javítják, itt ülök a kipufogó klinikán. Már pont volt felesleges 11k-m, amit nem is tudtam volna mire költeni... szerencsére ez is megoldódott.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #24219 üzenetére
hjam, itt az viszi el a casht... 1.6os lesz az tuti, de 5 ajtos lepcsoshatu .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz fokukac #24218 üzenetére
garázs nem játszik, mi?
amúgy meg csak, h megnyugodj, nekem a szélvédöm repedt meg három hete, az is lesz vagy 20 mire eljutok odáig.
Persze, vasárnap súroltam egy parkoló autót, otthagytam az elérhetöségem, hétfön le is papíroztunk mindent, good bye B2, welcome A0...
Meg vasárnap derült ki, valaki (valszeg Zegen) fel akarta törni az autót (csavarhúzóval a kilincs alá, beszakítva a lemezt - most már a kilincs se tökéletesen müködik) - most mentem azóta a kocsihoz világosban...legalább a kipufogódat csinálják meg rendesen.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #24221 üzenetére
Kezdem úgy érezni, hogy jobb kocsi nélkül élni, de legalábbis olcsóbb...
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #24218 üzenetére
így jár az, aki toldi-foldi, nem pedig komplett csere.
sajna mutyukinak sűrűn rohad le a pöff, de nem vészes a teljes csere
bár inkább nem gyárit/ugyt raknék á hanem rozsdamentes bármilyen rendszer, s többé nem kell cserélned
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Sipi16
őstag
Végre ezen is túlvagyok. Most már lesz idöm rendetrakni is...
A kipuff az sajnos ilyen...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #24206 üzenetére
Keversz valakivel Farkaskoma
Volt itt nálunk nevjorkból egy nagyon fontos néni, hozott nekünk szabadságszobros csokit
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #24222 üzenetére
olcsóbbnak olcsóbb, de ha kell, akkor nagyon kell - és pénzt könnyen kölcsönkap az ember - de autót!
@Dylencicc: nem keverlek én senkivel és semmivel!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tothgera30
Ármester
válasz bolondember #24226 üzenetére
Tömegközlekedés és meg van oldva minden !
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz bolondember #24221 üzenetére
a kipufogó akkor is szétrohad minden kocsiban, ha garázsban áll... tudod, azt a kipufogó gázok okozzák.
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #24226 üzenetére
Autót is, ha jó embertől kéri. Csak mondjuk ritkán szabad erre fanyalodni, mert nem illik mások jóságával és segítőkészségével visszaélni. Azonban abban teljes mértékben igazad van, hogy számos esetben elengedhetetlen az autó.
NoLF: Jó dolog a rozsdamentes kipuff, csak ugye nem minden autó esetén, mert vicces kiadni az autó értékénél nagyobb összeget egy kipufogórendszerre. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, beugrottam jó anyámékhoz, megdögönyöztem két igazi cicát... hihetetlem, hogy megnőttek
-
PH-User
addikt
A blokk szilentet és a blokkot sikeresen összeraktuk még tegnap, ma meg kiderült, hogy hajít a főtengely.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #24227 üzenetére
gondolkodom rajta, de azt csak akkor lehetne, ha a Lajosnak mar sajatja van. Kompromisszumkent meg jo a Honda. H-H mindketto... Bar ha tiv83nak akarnek kedvezni bevehetnem a listaba a Hummert is.
Meg amugyis, egy 10 eves honda olcsobb mint egy 10 eves hyundai coupe...
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz PH-User #24237 üzenetére
Az, hogy gyengébb minöségü a Hondánál és mégis egy kalap alá veszik. A hsz-em nem a mostani modellekkel foglalkozik, hanem az 5évnél régebbiekkel. Tudom, hogy mostnában sokat fejlödtek.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
csapos2
addikt
Na ez a nap sem az a nap! Lesz valami balhé ma vagy csináljak én?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest