- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #24151 üzenetére
Van vékonyabb fajtája is.
ilyen 1-1.5 centi vastag. Hm, de jól esne msot egy kis jó főtt-füstölt erdélyi..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz venember83 #24127 üzenetére
szerintem ezt gondold át mégegyszer, Bátyám.
izé, Húgom.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
az élet nem egyszerű, annyi bizonyos...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Timocicu
senior tag
Jobb Reggelt Mindenkinek!
Dobozolás közben még volt időm picit írni. Péntek reggel jön a költöztető autó és ...
De ne felejtsük el mai Ünnepeltünket!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Móci
addikt
Szép reggelt mindenkinek!
Már amennyire egy borús, ködös reggel szép. Hideg nincs, de nem tetszik ez az idő most.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
venember83
nagyúr
Ain't no sunshine.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
BlacKSouL
addikt
Az irodában elhangzott a következő mondat:
"...magánélet? Az embernek hogy legyen magánélete hogyha este 9-kor esik haza mert túlórázni bent kell maradni?..."Erre én hirtelen elgondolkodtam: Mi a szarabb? Ha van időm csak nincs kivel dugni, vagy ha van kivel dugni, csak nincs rá időm?
Úgy szavaztuk meg hogy az előbbi szarabb, mert még a nagyon elfoglaltnak is gyakrabban van néha ideje.Tegnap este nem írtam, mert nincs káromkodós topik. De hogy eső, köd és ködszitálás is volt egyszerre, az lehelletnyire felbosszantott. Ma dettó, szóval gyönyörű, csodálatos, inspiráló időnk van ma is.
De az, hogy az út óráról órára forgácsolódik szét, így képezve garantáltan folyamatos vastag salak-sóder-kavicsréteget az úton, ráadásul a hóra kiszórt salakot sem takarították össze, és a forgalmi sávok 1/3-át a salak-sóder-kavicsréteg foglalja el 5 centi vastag rétegben.... El nem tudok képzelni még egy helyet a világban, ahol ez hasonlóan van. Ok, Afrikában lehet hogy szarabb az út (bár már egyre kevésbé hiszem) de ott nem esik a hó. Tehát akkor úgy mondom: nincs még egy hely a világon, ahol az elvileg minőségi aszfaltút ennyire ocsmány állapotban lenne, és az "érdesítés/síkosságmentesítés" mint fogalom azzal járna hogy májusi szelek idején is a felkavarodott téli szart porszívózzuk az orrunkkal, mert kiszórni nagy nehezen megy...de összetakarítani??Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Móci
addikt
válasz BlacKSouL #24162 üzenetére
"Ha van időm csak nincs kivel dugni" én is erre szavazok, ez a legszarabb. Amúgy tényleg jó lenne egy káromkodós topic.
Az út itt még hagyján, a járda van tele salakkal, s a beton tetejének darabjaival. Mert annyira jól csinálták meg, hogy mállik szét, s öröm benne járkálni.
Afrikában meg por van, az se jobb szerintem."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz BlacKSouL #24162 üzenetére
Afrikában szarabb utak?
Tunéziában olyan tükörsima utak vannak, h hihetetlen! Mert ott nincsenek ilyen szélsöséges idöjárási körülmények (nyáron 40+ fok, télen -20)...
Amúgy meg a dugás nem minden. SÖT. semmi. télleg nagyon jó szeretkezni egy orbitálisat, de dugni.. pláne, ha otthagynka lobogó zászlóval a vécén...
Nagyon beszükült lett a világképed - ahelyett, h örülnél, h mindjárt tavasz és rövidülnek a szoknyák, kevesebb ruhát és kéjféket hordanak majd a csajok...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #24165 üzenetére
S mit ér az ember a rövid szoknyákkal? Nézéssel nem sokra megy, sőt. Bár vizuális élménynek kellemes, nyilvánvaló módon. A tavasz jó. Annál csak a nyár jobb. Meg a tél.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #24166 üzenetére
oda kell menni a rövidszoknyáshoz és
-belemarkolni a seggébe és belebúgni a fülébe, h elolvadjon
-meghívni valamireOlyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #24163 üzenetére
Sajna én csak a Salgótarján-Hatvani felhajtó-M3-M0-M5-Szeged-Makó-Kiszombor-Nagycsanád-Temesvár útvonalat ismerem. Ebből 54 km katasztrofális és balesetveszélyes. Igen, a 21-es elsőrendű főútvonal a Starján-M3 közötti szakasz. Csanád-Temesvár között csak a töméntelen mennyiségű(értsd kb 30db) vasúti átjáró nehezíti a közlekedést, egyébként tempomat 92-re, és hanyattdőlés.
Móci: Afrikában sincs nagyobb por, mint ami itt a télen kiszórt-kiforgácsolódott salak, járművek által összetört maradékából tavasztól őszig a levegőben mozog a szél miatt.
bolondember: Voltam én is Tunéziában, láttam is az utakat, de én itt most fekete-Afrikáról beszéltem volna. Az esőerdei, meg szavannás utakat sokkal jobban össze lehet hasonlítani ezzel a mostani magyar állapotokkal.
Beszűkült persze. Olyan ez hogy ha mindened megvan, csak egyvalami hiányzik, akkor az az egy hiányzik. És tudom hogy a dugás nem minden. 2-3 hónapig. De aztán kezd kicsit tikkelni tőle az ember. Évekről meg hagy ne is beszéljek. Amúgyis, a dugás itt most igazából jelképes volt. Itt a társ/pár/nő/csaj/feleség kérdéskört is tartalmazta bizonyos értelemben. De már kezdek berendezkedni lélekben is a magányosságra, ha változik tárt karokkal állok elébe, de mindig állandóan csak várni..
Az meg hogy jön a tavasz..hiszem ha látom. Ha látok 2 egész napot hogy nem lucskos minden mint a szűzlány az előjáték alatt, és végre 2 teljes napsütéses napot megérek, na majd akkor elkezdek bizakodni.Amúgymeg hallottatok már engem napsütéses nyári jó időben ennyit panaszkodni? Naugye. Sajnos én ennyire függök az időjárástól.
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Móci
addikt
válasz bolondember #24167 üzenetére
És ha pl. az ember keze kicsit előrébb csúszik a hátsó megmarkolása után, az baj?
Mondjuk egy milk shake-re szerintem bármikor meg tudnám hívni a kiszemelt hölgyet..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
BlacKSouL
addikt
válasz bolondember #24167 üzenetére
Ja. csak előtte szuszpenzor meg fogvédő és lehetőleg a Klicskó tesók testőrnek.
Szuszpenzor mert a csaj tuti tökönrúg, fogvédő mert a kopasz kigyúrt csávója előbújik a tömegből, és Klicskóék mert haverjai is vannak.
A búgást meg manapság csak a nyulak értékelik igazán. Mondjuk hőpisztollyal könnyebb elolvasztani őket.
Meghívni? Ezeket? Hívja akinek két anyja van.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
addikt
Szép napot, az ünnepeltnek (Algi) még szebbet, egyébként meg az eső mongyon le
Dylen-nek is szépet
[ Szerkesztve ]
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #24176 üzenetére
Javíthatatlan vagy
hali tope
más
Ért itt valaki a laptopokhoz? Ha tönkremegy a vidkari, a többi alkatrészt érdemes még eladni?[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Dylen
senior tag
nahát mennyi segítőkész úriember, köszönöm!
a kérdés tényleg az inkább, hogy lehetséges-e, mert sajnos elég régi darab, valami Hi-Grade, és még az se tuti, hogy a kártya a bűnösBE: nem, te gyári hibás vagy
ÉKE
-
Pisztillus
senior tag
válasz BlacKSouL #24168 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
A 21-es az valóban katasztrófa... Időnként, Ózdra menet (igaz busszal) nekem is van hozzá szerencsém az M3 - Nagybátony szakaszon. Az a néhány (szám szerint négy) gyorsítószakasz (pár kilométeres 2x2 sávos rész) semmit nem javít rajta, főleg úgy, hogy azok közül is már hullik szét az egyik. Ám a további útszakasznál (23 és 25 kombó) még így is nagyságrendekkel jobb - ezek után el lehet képzelni, azok milyenek...
Algieba: Boldog szülinapot!
Dylen: Tedd fel az apróba alkatrésznek, biztos elviszik.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Dylen
senior tag
válasz bolondember #24187 üzenetére
Nem lehet minden úgy, ahogy Te azt elképzeled
Pisztillus: még szét sincs szedve, nem értek én az ilyesmihez. Majd rásózom valakire, hogy intézze el nekem, így lesz a legegyszerűbb
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #24181 üzenetére
A csajozáshoz is, csak nézz be a kapcsolódó topikba
Ebéd és meló előtti UP!
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
venember83
nagyúr
Áramszünet alatt sörözés. Micsoda munkahely.
-
Móci
addikt
válasz venember83 #24198 üzenetére
Az nem rossz! Ha engem is megkínálna valaki, el tudnám viselni.
Bár munkatárs, főnök itt nincs. Jó is, rossz is. Jó, mert nyugi van; rossz, mert nincs kihez szólni szinte egész nap."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
ngabor2
nagyúr
menjünk hazafele.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest