- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Igen, két márka van, amit nagyon szeretek és újan sajnálok rá annyit költeni, így meg jókat fogok ki. Teszkóból öltözködök egyébként, de egy-egy máskásabb ruhát azért szeretnék.
De lett már onnan hálózsák, takaró, sokminden, amit más nem is lát, tehát nem mutogatni van, hanem mert szerettem volna rég, de újan drága vagy csak mert megtetszett és olcsó is volt.
Én fordítva vagyok, műszaki cikket nem vennék, azt főleg újan veszek, kivétel volt múltkor a telefon.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Dylen
senior tag
én vaterán eddig csak egy régi 500-ast vettem. Ez hiányzott Apa gyűjteményéből
ruhát sohasem vennék ott, mert még élőben is van hogy egy óráig próbálgatok valamit, aztán megveszem, majd otthon kiderül, hogy nem is jó
rettentő problémás vagyok ilyen térenbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Mawyx
őstag
válasz venember83 #23652 üzenetére
Inkább legyen kisebb teljesítményű, de új vagy renew cucc. Ruhánál 1-2 ezer ft megy a levesbe, de laptopnál... túl nagy érték, azt boltból számlával. Ha nem telik rá, akkor nem telik, másfajtát kell nézni, amire telik. Takaró meg nyújtózkodás, van vmi ilyen izé...
(#23653) Dylen: mindig cm-ben kérek adatokat, de sokszor eleve kiírják.
Nem akarok senkit meggyőzni, így kevesebb a vetélytárs.
Én is legszívesebben hazavontatnám az egész Mountexet, de nem tehetem[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
nagyúr
válasz Ramius #23656 üzenetére
ehhez nem kell nőnek lenni, én is ilyen vagyok.
azért hordok minden ruhát, cipőt évekig, mert kiborítóan nehéz újat szerezni, ami jó... nem árja a méretem, vagy valami ilyesmi.---------------------------
más:
a microsoft-os egér problémához egy kis bővebb info : [link]hihetetlen ez a rugalmatlan, tesze-tosza, semmirekellő cég, ami arra nem képes, hogy olyan drivert írjon, ami képes arra, hogy 5 gombot jól vezéreljen a saját maga által gyártott harveren, a saját maga által gyártott szoftverrel...
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dylen
senior tag
Mert néha megesik velem a hirtelenfelindulásból vásárlás, ami olyan, hogy megtetszik valami, a próbafülkében elsőre tökjól áll és nagyon boldog vagyok, majd mikor otthon felveszem, akkor észreveszem, hogy itt szúr, meg ott szűk és ha leülök, akkor már nem is olyan kényelmes...
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Mawyx
őstag
Firefoxban rányomtam, hogy soha ne kérdezze meg, hogy megjegyezze-e a jelszót. Vannak oldalak, amit túl sűrűn látogatok és idegbaj örökké belépni. Mit lehetne tenni, hogy újra megkérdezze a foxi, hogy akarom-e, hogy megjegyezze?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
ladybug
őstag
Ilyenkor örülök, hogy egy szuper használtruha üzletünk van. Egy csomó ruhát megkapom potok pénzért, és a fura méretemre is mindig találok valamit. Legutóbb két majdnem vadi új farmert vettem 2500 ft-ért. A kedvenceim pedig a félára akciók, amikor 200-600 ft-ig vehetek ezt-azt.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Dylen
senior tag
válasz ladybug #23661 üzenetére
Nekem eddig haszáltruha boltban összesen egy ruhát sikerült találnom. Én nem annyira kedvelem.
más
vénség: van mandulaműtét topik, most vettem észre [link]Van itt olyan ember, aki szereti a munkáját és örömmel jár be minden nap?
Nemtudom mit kellene kitalálni, de ez a rabszolga élet nem jön be.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Ramius
őstag
Én is szeretem a munkám, kövezzetek meg...
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Racecam
nagyúr
Láttam a múltkor, kicsit túl dramatizáltad a mandulaműtétet. (vagy aki mesélte Neked). Nekem 26 éves koromban vették ki, ezelőtt 20 évvel, de azért közel sem volt akkora mészárszék, mint ahogy leírtad. Kicsit olyannak tűnt nekem, mintha az elszenvedője kissé hisztis lett volna, ha jól olvastam férfi (?) létére. Ja és persze semmi altatás.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
pohár
félisten
Na ez jó volt. Aki teheti nézze meg A csúf igazság nevű filmet, márcsak a főszereplő csaj miatt is
De enélkül is jó voltTimnek: vateráról eddig csak ezt és pár ilyesmit vettem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dylen
senior tag
válasz Racecam #23667 üzenetére
Pedig a topikban is azt írják, hogy felnőttkorban különösen szar dolog...
Az illető férfi, igen, és 27 éves. Sokminden elmondható róla, de az semmiképpen sem, hogy hisztis lenne.
Lehet, hogy az elmúlt 20 év alatt halványultak az emlékeid az esetről.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
neduddki
nagyúr
HI'
falun mar a homokysakokat hortak, ugz tunik vhol belviyesedik a lapos:-(
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Racecam
nagyúr
Azt nem mondtam, hogy nem szar.
Lehet, hogy másban nem hisztis, de nekem az jött le, hogy egy kicsit itt drámázott.
Az emlékeim annyira nem halványultak el, hogy még ma is pontosan le tudom írni a műtét részletes menetét, a felhasznált orvosi műszereket és "szerszámokat". Ami inkább nagyon rossz volt, az a 3. napra jelentkező nyelés közbeni fájdalom, ami nekem a fülemre sugárzott ki és azt hittem megőrülök. Algopyrin ampullák ellenére sem tudtam enni egy hétig semmit. Csak inni.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
nagyúr
válasz neduddki #23677 üzenetére
nincs nálatok felvétel? én is mennék a friss levegőre...
Szisza : sajnos a felnőtt élet ezzel jár... ha nem vagy a magad ura.
nekem nem is a munával van bajom, mert végül is nem rossz, meg jó fejek a kollegáim is, és jól elökörködünk minden nap, tehát jó bent lenni. Amit nagyon nehezen viselek, az az, hogy korán kell kelni, és 8-ra kell menni, minden áldott nap...
A sivatagban dolgoztam úgy, hogy déltől éjfélig, na az volt az én bioritmusomnak való.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
válasz venember83 #23678 üzenetére
[link] !
kex idén nem lesz nyitva?
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Csabee.
nagyúr
Real Madrid gól parádé, 5:2
Üdv: Csabee.
-
Dylen
senior tag
válasz fokukac #23679 üzenetére
A koránkeléstől én is kivagyok.
Meg attól, hogy fél 6-6 van, amire hazaéek. Ügyeket csak ebédidőben lehet elintézni, ha továbbtart mint 1 óra, akkor persze le kell dolgozni, akkor is ha készen vagyok a dolgaimmal.Amúgy bent lenni nagyon szeretek, remek a környezet, meg az egész cég felépítése, szeretem a munkatársakat, folyton nevetünk valamin, meg a csapatbulik, a túrórudi és az alma automata, meg a sütinapok, meg a soothie day-ek és még sokminden... Még a fizetéssel is meg vagyok elégedve
De néha mégis azt érzem, hogy inkább mauricius-on lennék kókusz szedő (vagy nemtudom mi terem ott)Na lehet, hogy egy kicsit depis vagyokmost, biztos ez a tél is rátesz.
És hogy a reggel ne legyen olyan, mint a születés, most alvásbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
csapos2
addikt
válasz venember83 #23685 üzenetére
Ez nem is én vagyok, ez egy rokon. Valami távoli.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
[Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható!]
Na mindegy, én is aluszom. Jóéccakát.
Apa: ööö, mitishol?
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
PH-User
addikt
Jó estét mindenkinek!
Nem tudjátok, hogy az NFS Carbonban miért nem mentődik el a grafikai beállítás kilépés után?
Elindítom a játékot, felhúzok mindent, játszok, elmentem a játékállást, kilépek.
Visszalépés után újra be kell állítani.Ötlet?
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
neduddki
nagyúr
HI!
most beszltem jenabal leldzo esmerosommel aszongya 2K juro a jogsi, azbazzzz
de aszongya tanitanak kornezettudatos vezetest is:-)))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Pisztillus #23699 üzenetére
HI!
en egyszer masfel evig, asztan par evvel kesobb mikor pulpa areebsetalt par honap, tavajj osszel meg egy-ket het, de eskuszom utana sose tudom hogy eltem tol:-)))
udv
neduddki
p.s reg lattalak oldtroger:-)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest