- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Pisztillus #15951 üzenetére
a jóindulat, aaaz...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Pisztillus
senior tag
válasz bolondember #15952 üzenetére
Az nem hiányzik...
Mi van a gépeddel?
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Racecam
nagyúr
-
nagyúr
válasz bolondember #15949 üzenetére
jelentem, nem működik...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Pisztillus #15953 üzenetére
holnap hozom be a melóba és itt meg próbáljuk meghegeszteni.
egy próbát megér...
-
Verus
senior tag
Hahó
Mikukááááááám Jól vagy?
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #15953 üzenetére
Ezaz! Forgasd csak a kést a mellében!
Szia Verus!
Reggeli rosszullét, hangulat ingadozás egyéb?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #15960 üzenetére
Az eszetekbe sem jut, hogy a Radeon-on kívül azt is felajánlottam neki, hogy behozhatja ide a patikába is, és nekiveselkedünk, hogy kiderítsük mi baja. No most lehet visszakeresni: ez is megtörtént!
Szerk.: Én már meg is találtam.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Pisztillus #15961 üzenetére
hopsz, ezt nem is vettem észre..
köszi ezt így utólag is - de mivel sok-sok idö lesz valszeg.. na, majd meglássuk.
azon röhögnék, ha kiderülne, simán csak a sarkot nem szereti ahol most van..
-
DeFranco
nagyúr
válasz tibi666 #15947 üzenetére
Ne reagálj semmit. Ez jogilag nulla. Főleg akkor, ha nem tartozol senkinek. Majd ha ajánlott pöcsétes papírt kapsz, akkor kell lépni valamit. Mocsok egy cég, mindenkinél bepróbálkoznak, te jóhiszeműen utánajársz, majd 3 telefon után (a Te költségeden) kiderül, hogy nincs is semmi sarad.
Erre a nagybecsű homáron azt ajánlanák, hogy írj vissza egy "szeretkezés" (állítmány) "édesanya" (tárgy) "ravatal" (helyhatározó) tartalmú SMS-t. Mire azt a választ kapnád, hogy "Értesítjük, hogy sikeresen leiratkozott szolgáltatásunkról" Ez a JAMBA klubban is működik.
-
Pisztillus
senior tag
válasz bolondember #15962 üzenetére
Még egy dolog jutott eszembe: a földelt ill. földeletlen konnektor esete. Amióta megcsináltattam a villanyt (és így minden konnektor földelt lett), azóta nincs az, hogy csak másodikra indul, stb.
-
Csabee.
nagyúr
Nah 100%ra teljesítettem a félévemet egyetemen
Üdv: Csabee.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Pisztillus #15964 üzenetére
elvileg mind a konnektor, mind a hosszabbító földelt...
-
Pisztillus
senior tag
válasz bolondember #15966 üzenetére
Akkor ez a hibalehetőség kilőve.
-
-
Verus
senior tag
válasz Pisztillus #15959 üzenetére
Szia kedves!
Nő a hasam Fel vagyok puffadva De azt mondják ez így is marad már, kis aranyos a pocim Tényleg gyomorégés és émelygés ellen nem tudsz valami okosságot? Magne B6 nem segít
Kételkedem Szia Hányinger, fejfájás, derékfájás gyomorégés. Szép kis sor, de a hangulatom nem ingadozik, az rendben van
Szia Pohár!
Jól vagyunk köszönjük Tart még a kellemetlen rész, de majd lassacskán elmúlik ez is. Nálad mizujs?
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
pohár
félisten
Pedig a B6 általában segít
Akkor jó ha jól vagytok, maradjon is így egészen olyan 70 évig még
Megy a suli, ma lekéstem a buszt, úgyhogy laza napom volt, egész nap itthon fetrengtemEz a bizonyos kellemetlen rész meddig fog tartani? Mondjuk az se lesz kellemesebb szerintem mikor majd jönnek az 5 perces tolófájások
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
Gyomorégésre Rennie Antacidum (de csak szigorúan az előírt adagban, napi 11 tablettánál nem lehet többet, ill. az alkalmazása alatt kerülni kell a tej és tejtermékek fogyasztását), puffadásra Espumisan. Az émelygés nehéz ügy, a Daedalon ellenjavalt (hiába írják nála az előny/kockázat mérlegelését - ez nálam az ellenjavallt kategória), a B6 vitaminból meg napi 2,5mg-nál több nem kellene. Így a Vitamin B6 tabletta és a Magne B6 adagolása is korlátozott: előbbiből 1, utóbbiból max. 2 vagy 3 vehető be, de ez csak alkalomszerűen adható, tartósan nem.
Ám az is lehet, hogy ha sikerül eliminálni a gyomorégést és a puffadást, akkor az émelygés is megszűnik.Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
hejesírásó
senior tag
Szia Verus!
A hányós émelygős dolog lassan leáll
Utána jön az a rész, h megőrülnek a hormonaid és félpercenként sexet akarsz (tapasztalatból tudom) na amikor ez beindul kérd meg a párodat h álljon rendelkezésre egész nap + kérd meg, hogy ne legyen otthon édesség, hogy még véletlenül se tudd édességben levezetni a felfokozott "étvágyadat". Komolyan mondom, már várom mikor jön a következő gyerek és mikor lesz "megkattanva" a párom
Puszi!
-
pohár
félisten
válasz hejesírásó #15981 üzenetére
Jaj te kis huncut
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
fasirTTT
őstag
jajj elfelejtettem irni aznap ide h megjött a vga-m xD
háátmost bepótoltam
vupíí de oan jó -
Sipi16
őstag
Ha valaki még nem látta volna a [A szerv] címü filmet akkor szerintem ne is nézze meg.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz Killing #15988 üzenetére
Az a gáz, hogy azért kellett ellapátolnom a havat, hogy a bérelt parkolóhelyemre ki\be tudjak állni.
Túl hát.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz Janoska26 #15994 üzenetére
Ilyen hozzáállással is lehet élni csak akkor megeshet az is, hogy nem tud az ember dolgozni menni. Azt meg muszáj szóval...
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
Halljátok, a kecskéink mindjárt lesznek az RTL Fókuszban. Hehehe, előbb lesznek híresek, mint én.
-
NoLF
veterán
áhh... újabb istent találtam
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Psychonaut
veterán
válasz Crystalheart #15996 üzenetére
Na akkor mindjárt megyek megnézem.
Szép napot mindenkinek!
SZERK: menő a karámotok.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz Crystalheart #15996 üzenetére
Ez most hogyan? Magyarázd el légy szíves, pont lemaradtam róla.
Com'è diverso il mondo visto da qui
Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.