- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Unatkozó emberektől kérdezném, hogy ez mennyire egyértelmű.
Szükséges hogy outside, vagy ez is elég egyértelmű? Attól félek hogy esetleg úgy hangzik mint egy tiltás, pedig a lényege az lenne hogy bringázásra buzdítson.
Van egy olyan verzió ahol az out alatt kisbetűkkel ott van hogy "... and have some fun" de az túl szájbarágósnak tűnik, vagy mégis szükséges lehet?
köszi
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
parandroid
félisten
válasz trialboj #65351 üzenetére
Nekem a grab your bike olyan fura. Inkább get on your bike, vagy ilyesmi. No meg ha már az első panelen egy ! van, akkor a másodikon miért nincs egy sem, a harmadikon meg mindjárt 3? Amúgy meg inkább outside, mint out.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tothgera30
Ármester
válasz fokukac #65349 üzenetére
Legalább Tp-n dolgozhatsz, nézd a pozitív oldalát. Mifelénk még mindig ezer éves Core 2-es gépek vannak, kb. 2 Gb rammal, 17"-es TFT-vel. Energiatakarékossági szempontból pedig külön öröm, hogy a takarító hölgynek mai napig nem sikerült megérteni hogy ha a személyzeti WC-t rendezte, kapcsolja le a villanyt maga után. Összegezve, néha lerendezi annyival: "Miért, maga fizeti?..." Tehát kissé user error.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bobsys
veterán
Magyarorszagon melyik szolgaltatonal van olyan, hogy mobile hotspot? Vagy a telefonon keresztul vagy adnak sim kartyat es azt betolom egy hotspot deviceba?
Az kene, hogy 7-10 napra, telefon+mobil internet
Engedik egyaltalan a mobil szolgaltatok a hotspotot a mobilokon vagy kulon megy a dolog?[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
nagyúr
válasz bobsys #65355 üzenetére
Nem értem a kérdést. Miért ne lehetne?
Kell egy sim kártya adat-kerettel, és azt csinálsz vele, amit akarsz, akár 2 gombnyomással hotspot-ot is....
És lehet kapni sim kártyás routert is.
A hanyatló Nyugaton ez nem így van..?[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
erdey_a
addikt
boldog holdfogyatkozást mindenkinek!
Vérboci
-
BlacKSouL
addikt
Csak én érzem gáznak 2019-ben, hogy bekapcsolom a gépet melóban, és 15 perc kell neki, mire használható állapotba kerül? Addig csak tölt, indítgatja a milliónyi hálózatos kis cuccait, ilyen program olyan program, de dolgozni nem lehet vele.
A másik, hogy minden oprendszer sajátos hülyesége, hogy gépelek valamit ezerrel, füstöl az ujjam hegye, ám egyszercsak felugrik valami párbeszédablak, amit villámgyorsan lenyomok úgy, hogy azt se láttam mi volt az? Szemem sarkából látom felvillanni, de mire az agyam felfogja, már leütöttem egy halom gombot.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy peanut butter-t mert kíváncsi vagyok az ízére,de ezt az usákok hogyan szokták enni?
[ Szerkesztve ]
-
-
bobsys
veterán
ahogy kecske is eszi
meg hozzatudsz csapni meg egy szelet piritost amit lekvarral kensz meg (legjobb a szollo lekvar) es kesz is a PBJ
en meg ugy is szoktam, hogy siman rakenem egy bananra es kesz[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz bobsys #65365 üzenetére
Vettem sima natúr kekszet és banánt pirítóst nem szoktam enni.
erdey_a: Az hogy kinek mi a finom elég relatív.
Minap olívabogyót ettem csak úgy,haverom megjegyzi: "fúj hogy tudod megenni azt a gusztustalanságot. - én pedig tökre szeretem akár magában is.[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
Persze hogy relatív... azért is írtam, hogy a nutellához viszonyítva.
Mert én amikor először vettem mogyoróvajat, akkor abból indultam ki, hogy ez a földimogyorós ámérikai nutella. Aztán csalatkoznom kellett. Azt nem tudom, hogy mindegyik sós-e, vagy csak amit mi vettünk, volt olyan fajta, de elsőre nagyon meglepődtünk. Aztán kicsit átszellemülve már jó volt, lehetett úgy enni mint a mogyorókrémet. De hogy lekvárral nem bírnám megenni, az fix.bobsys: tudom, tudom... most már. Csak kisalföldi véglényként ugye a mogyorókrémtől közelítettem anno a mogyoróvajhoz...
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
bobsys
veterán
válasz erdey_a #65370 üzenetére
Mindegyik sos. En jobban szeretem mint a Nutellat, abbol en nem erzek semmit csak a cukrot. Ez meg eleg sok mindennel megy, kenyer, banan, turmixba is szoktam rakni cukor meg nincs benne
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz erdey_a #65370 üzenetére
Általános iskolai cserekapcsolatban voltunk Angliában. Családoknál. Egyszer csomagoltak mogyoróvajas szendvicset. Én is az édes mogyorókrémhez voltam szokva, a feltéphető fóliáshoz, amiből diókrém is volt. Beleharaptam hát, és borzalmasnak találtam. Osztálytársmnak ízlett, vele mindig cseréltünk valamire. Aztán persze 20 évvel később már az üvegből kanalaztam két pofára, de hát gyerekként a sört se szerettem
Ugyanott kitették nekünk a szünetekre a narancslevet. Mi meg ittuk pohárszám. Csodálkoztak is, hogy ejnye a magyarok hogy szeretik ezt, majd az utolsó napokban derült ki, hogy az valami sűrítmény, kvázi jaffaszörp, csak valamivel természetesebb, és minimum 5x-ös hígítással kellene inni, mi meg ittuk töményen Fura is volt az íze, de tök úgy volt kirakva, mintha sima narancslé lenne.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #65386 üzenetére
Neked is köszi, majd megnézem ha legközelebb megyek
-
nagyúr
válasz Winner_hun #65386 üzenetére
Úgy látszik, nem csak a kismókusok, hanem a nagy motkányok is izgulnak a mogyoróra..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
Ertéelen megy a kormánykampány? Mi ez az izé? Pénz beszél?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #65391 üzenetére
azé' köll, hogy ne lehessen mondani, hogy csak a saját 500 helyükre tolják ezekre a pénzt, ellenben így lehet mutogatni évekig, hogy háde az ertéelen is vót'. és ha jól tudom nem nagyon van olyan indoklás amivel vissza tudnák utasítani.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #65392 üzenetére
komolyan úgy gondolod, hogy adnak még a látszatra?
Skynet is real. It's called Google.
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #65393 üzenetére
komolyan úgy gondolod, hogy a "háde a zertéelen is vót' hátakkormegnaugye" lesz a szavazóik mérhető százalékától elhangzó
érvválasz, ha esetleg az kerülne szóba, hogy mennyi pénzt tolnak a senki által nem olvasott / nézett médiájukba?szerintem ez leginkább a távozni készülő birkanyáj elbizonytalanítására van
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
válasz concret_hp #65394 üzenetére
Ki a távozni készülőbirkanyáj?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
concret_hp
addikt
válasz bitpork #65396 üzenetére
pl akik nem kaptak bözsit meg múlt pénteken nyugdíjat meg akiket kezd zavarni a korrupció, meg a túlóratörvény (mondjuk az már sokaknak meghaladja a képességét). múlt héten mindenhol megírták, hogy egy óvatos 250K juzerrel kevesebb szavazna rájuk, mint 1-2 hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Hogy tedd pénzé a fiad magánéletét, lvl 100: [Instagram Controls My Son's First Date **Cute**
]Kb 1 MILLIÓ követővel ezelőtt találtam a csatornára, egész érdekes volt, többnyire izgalmas táncosokat mutatott be egy hétköznapi mégsem megszokott módon. Aztán megindult a lile vonat, rátaláltak a gyerekek, elment az egész ebbe az irányba, és ez volt az utolsó videó, amibe belenéztem (gondoltam hátha csak poén).
Talán befér ide, muszáj volt kiírnom magamból mert felcsapta az agyam.
De hogy ne legyen ennyire demoralizáló a komment, itt egy csatorna, Retroshock aki viszont remek, igényes tartalmat gyárt, nem ingadozik a színvonal, és nem ígér heti meg napi megjelenést, ami általában egyenes út a ripacskodáshoz, ötlettelen önismétléshez.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest