- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trec12
addikt
Került a telómba egy Voda sim a Yeti mellé. Voda-Voda között a telóm a hívásokra HD+-t ír ki Yeti-Voda között és Yeti-Yeti között csak HD-t. Jól gondolom, hogy a hangminőséghez van köze? Mondjuk fülre tisztábbnak tűnik a Voda-Voda közötti hangminőség...
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
Landsmann
addikt
válasz dethroner #81553 üzenetére
Telefonos ügyfélszolgálaton el lehet intézni. Ha le akarnak rázni, hogy nem lehet, ne hagyd magad. Én is csináltam már két számmal is, de a jómultkorában ismerősömet megszívatták. Azt hittük változott a dolog, így nem vitatkoztunk. De nem változott. Ami a lényeg, ugyanahhoz az előfizetőhöz kell tartozzon mindkét szám, illetve számonként egyszer lehet ilyen egyenlegátadást csinálni.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
őstag
Van most valami voda probléma amiről tudnni lehet? Ma Zuglóban csak sms-t kapok hogy sikertelenül hívtak (második eset ma). Mondjuk lakáson belül fel tudott hívni a felségem, de beállításokat nézve szerintem nem nálam van a hiba (nem állítottam be semmi csak kontaktok hívhatnak dolgot, de ha van valami triviális azt is köszönöm, iphone 13 mini). Köszi az infót ha van valami.
-
mzso
veterán
Helló!
Ha ilyen ex digi mobilos flottába átmennék akkor át lehetne íratni az előfizetést másnak a nevére? (mert ugye a digi mobilon már nem lehet)
Vagy ezt nem lehet így kijátszani, és csak addig él a flottás csomag amíg az eredeti előfizető nevén van? -
mzso
veterán
Sejtettem, de ha engedik a juniort is bárkinek akkor lehet, hogy marad is úgy ahogy van.
-
sherlock82
senior tag
A közelmúltban kértem tőletek itt segítséget hogyan tudom megszüntetni az előfizetésmet ugy hogy feltöltő kártya legyen belőle.
Webes felülelet javasoltátok, ahol nem talátam ilyen opciót, majd felhívtam az ugyfélszolgálatot.
Végig hallgattam a különböző opciókat hogy mire van lehetőség, de oyan hogy átállás feltöltő sim re olyan nem volt, valami hasonlót találtam ahova sikerült némi várakozás utána eljutnom, ekkor már 18 perc folyamatban volt a hívás. Egy hölgynek elmondtam h mit szeretnék aki elmondta h ebben segíteni nem tud de elkapcsol valami másik csoportba. Na ott egy fiatal ember kérdezte h miért akarom megszüntetni majd valami olcsóbb előfizetést szeretett volna rámsózni. Mondta h ez a szám ideiglenesen kell egy darabig ugy is megfog szünni. Ekkor már pár dolgot megkérdezett aztán a vonal 30 perc telefonálás után megszakadt, autómatán vagy az ügyfél szolgálatos nyomta ki nem tudom, minden esetre nagy nehézségek árán sikerült megoldani a gondomat. Segítségeteket előre is köszönöm !!
Hamarosan a digi tv t fogom megszüntetni , azt gondolom ott sem lesz egyszerűbb a történet.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Hamarosan szeretnék számhordozással tarifacsomagot váltani más szolgáltatótól, és kinéztem ezt a Vodafone Red Free 5G tarifát havi 12.000 forintért korlátlan sms beszéd és internet. Viszont ahogy itt olvasom a letöltés sebessége korlátozva van 10mb/s-ra. Ez a letöltési sebességkorlátozás mennyire "elviselhető", vagy hétköznapi felhasználás mellett ( szörfölés, youtube, facebook, messenger, disney, netflix stb.) mennyire lesz érezhető?
Köszi!
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
4Grider
nagyúr
válasz Scrake^;DD #81569 üzenetére
Amíg nem osztod meg a netet asztali gép/tv felé, addig OK, mert telefonon valószínűleg nem 4K-ban nézed a streameket. A többiek közel sem igényelnek annyi sávszélt, mint a listád végén lévő két streaming szolgáltató.
-
Jabby
őstag
válasz Scrake^;DD #81569 üzenetére
Sokat használnád külföldön, az EU-ban?
-
Jabby
őstag
válasz Scrake^;DD #81572 üzenetére
"Csak itthon használnám."
Akkor viszont sokallom a 12K-t, 8-ért már van flottában korlátlan beszéd és net. Igaz, hogy az SMS 22 HUF. -
Jabby
őstag
válasz Scrake^;DD #81574 üzenetére
Ment PÜ
-
dredjudge84
őstag
Ez nálam új rekord a vodánál 4g alatt:
-
Marcsello31
őstag
válasz dredjudge84 #81576 üzenetére
Na ez szupi! Ha jól tudom az XXL csomagnál nincs sebesség korlát felfelé.
Nálam 100/20 továbbra is. Miről használod?! Mármint routerrel?! -
dredjudge84
őstag
válasz Marcsello31 #81577 üzenetére
ez telós mérés volt.
-
Marcsello31
őstag
válasz dredjudge84 #81578 üzenetére
O., jó helyen lehetsz, ha ilyen jó a sebességed telóról.
-
mzso
veterán
Helló!
Vajon a feltoltőkártyás díjak növekedni fognak? Én a 5000/3hó 5*5GB adatot nézem magamnak Digi mobil helyett. (Nincs sok adatforgalmam) Költséghatékonyabban legalább 5GB (de inkább 7) net ugye nincs?Gondolom, ha elfogy minden adatkeret akkor megszűnik a mobilinternet szolgáltatás, ugye? És nem úgy mint például a blue-mobilnál volt 8kbps-re korlátozódik. Ami még szükség esetén üzenetküldésre jó volt. De egy-egy weboldalt be is tudtam tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Marcsello31
őstag
Szerintem így van a Vodánál igen, ha elfogy az adatkereted, attól még lehet kapcsolat, de forgalom már nem, ismertem a bluemobilt és a hozzá hasonlókat, régen én is így használtam tovább mikor elfogyott az adatkeretem.
Régen a telekomnál volt olyan szolgáltatás direkt hogy web és email böngészés, de csak ez a két dolog, viszont az korlátlan volt. Én egyenlőre nem rendelek/ hosszabbítok semmit a vodánál, megvárom a változásokat Márciustól.
De majd a többiek is reagálnak majd. -
mzso
veterán
válasz Marcsello31 #81581 üzenetére
"Régen a telekomnál volt olyan szolgáltatás direkt hogy web és email böngészés, de csak ez a két dolog, viszont az korlátlan volt."
Gondolom az már nem lehetséges, mert netsemlegesség.
-
cSuwwi
aktív tag
Pont ezt számolgattam én is, és csak
kicsit lennenem lenne olcsóbb havi viszonylatban.
Mostani felállásom: tuti plusz + 3x5GB és egy beszéd+15G digiA feltöltőkártyás vodánál mondjuk havi 1 óra beszéddel ez 19Ftx60 + 1666 (ez az net havi osztásban), ez 2806Ft, de valószínűleg drágul a percdíj így kb. 3 rugó lesz.
Ez akkor 60 perc (utána 20+Ft percdíj) és 5GB netDigi kártya áthozással ez (marad a csomag), vagyis 200 perc (utána 10Ft/perc) és 15GB nettel pedig havi 3000Ft
Ez alapján a digivel jobban megéri ha jól számoltam (jól számoltam?) , de feltöltő helyett előfizetés lenne.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
A szolgáltatói alkalmazáshoz való hozzáférés lehetősége elfogyott adatkerettel nem sérti az eu-s jogszabályt, mivel arra szükséged van az előfizetés menedzseléséhez (pl. kiegészítő adatkeret megrendeléséhez, szolgáltatások be- vagy kikapcsolásához, stb.).
Tőlük kérdezd, miért ilyen tetű lassú. Gondolom így sikerült megoldani. -
mzso
veterán
válasz cSuwwi #81585 üzenetére
De csak akkor igaz, ha le is beszéled a 60 percet mindig. Én általában nem. Sőt inkább hívni szoktak, minthogy én hívjak.
Úgy nézem, hogy jelen állás szerint havi 70 percet kéne beszélnem hogy behozza a digit. Ami szerintem jóformán soha nem lenne meg. Ezzel csak 3 hónapra előre költök, a digi flottával meg (gondolom 1 év hűséggel lehet szerződni) 1 évre előre el van költve 12*3000 Ft.
-
stingy2
senior tag
Az is kérdés, kivel beszéled le azt a 60 percet? Ha ismerős, rokon, akkor fel kell tenni vmi chat progit (whatsapp, sigal, telegram, messenger) és ingyen van.
Aztán ott a voip, nem egy VoLTE minőség, de vonalasba 2,5ft/perc, mobilba 6Ft/perc. Ez néha nagyon rossz minőségű (nekem kb. 10-ből 1-2 hívás) akkor még mindig ott a callback dupla percdíjon (5FT, 12Ft) és azzal a minőség is jó.Arról van egyébként vmi tapasztalat, akinek régebb óta van Voda feltöltő kártyája, hogy ha az "Ajánlatok"-ban kaptam 3 hete 5 giga netet 590Ft-ért 30 napra, akkor ezt, vagy vmilyen "akciós" net opciót feldob-e várhatóan, vagy ez teljesen random?
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
zzola
titán
A TUTI100+ díjai nem emelkedtek, a többié igen illetve jópár korábbi díjcsomagot megszűntetett a szolgáltató. Emelés nem várható, de persze ez nem azt jelenti, hogy 3 hónap múlva nem mehetnek fel az árak.
Ha elfogy az adatkereted, akkor lekapcsolják a forgalmat. Az app - elvileg - nem fogyasztja az adatkeretet, viszont ha nincsen adatkereted, nem működik - elvileg.
Épp ez a probléma, hogy sokan nem tudnak adat opciót vásárolni, ha lefogy az adatkeretük. Erre a megoldás, a 1270-re küldött SMS kódokkal való megrendelése az opciónak. -
zzola
titán
Akinek van Voda vezetékes szolgáltatása (net, TV, telefon), nekik van dupla adat opció.
A megújuló dupla adat opció az hiányzik az appból, ne is keressétek. -
leo81
aktív tag
válasz dredjudge84 #81576 üzenetére
Zalaegerszegen végre a teljes B1-es sávot lehet használni.
Szerintem ezen a héten lehetett a módosítás.
Eddig 10 volt, most 20MHz elérhető. Ez elméletben +75Mbit letöltési sebesség növekedést jelenthet.
Gondolom ez a módosítás más helyszíneken is megtörténhetett, ahol van B1-es hálózat.
Balaton körül ezt már a 2023-as nyári szezon előtt megtették.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest