Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    válasz rob210 #5054 üzenetére

    Nem az időt, a szakértelmet kell megfizetni :) Te (és, én is) könnyen beszélünk, mert ha vmi elromlik, megcsináljuk. Értünk hozzá. Viszont amihez meg biker ért, lehet, hogy mi néznénk úgy, hogy "miatökömrőlbeszél???" :) Szal sztem helytelen anyagárból nézni, és ha vki nem ért hozzá, akkor lenézni :)
    Ezért vannak a szerelők, jók, rosszak, hogy megcsinálják. Én jártam már többféle szerelőnél, kezdve a sarki kis autósmestertől a nagy Opel márkaszervizig, és mindenhol volt jó, és rossz. Apu Astráját is márkaszervizbe hordjuk, holott 11 éves, nade éééés? Lehet mondani, hogy mekkora idióták vagyunk. Igen, de ott kapunk a minőségi munkára garit, odavittük a kocsit reggel, délután szóltak, hogy helló, gyertek a kocsiért, készvan. Micsoda? Dehát ki kellett cserélni a fél elejét.. (vezérlés, szimmering, toronycsapágy, stbstb..) Csak nekiugrott pár szerelő, és megcsinálták. Aztán szóltak, hogy itt meg itt ez és ez a baj, a fényszóró nem jól világít, állítottak rajta, ezaz ígymegúgy.. Igen, lehet, hogy ott hagytunk párezerrel többet munkadíjra, de nincs az, hogy szar maradt..
    Mert én jártam úgy, hogy kopogott picit hidrotőkésen a Kadettom. Elvittük a szaki szerelőhöz (ez pár éve volt, akkor még nem én szereltem), sarki szerelő, hogy miez.. Aztmondja hidrotőke. Ok, mi legyen? kell 8 tőke, 8 himba, de akkor már cseréljünk tengelyt is, tömítés, olaj, stbstb.. Ok, menjen.. Pár nap múlva kész (mert ugye ha jön protekciós autó, az előremegy) és mennyi? 70k.. Hetvenezer???? Nembaj, ha jólett, akkor megéri.. Beindítottam, majdnem elsírtam magam.. Hogy a... Azt mondja a szaki, mégse ez a baj, vmi más kopog, de mostmár legalább 3x-os hanggal.. Tehát jobb nem lett, sőt, de azért -70k..
    Ellenben sok kis hibát megcsinált vicces pénzekért.. Megérte, tökjó volt..

    Szal mindennek van pozitív és negatív oldala, nem minden szerelő automatikusan köcsög :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák