Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Sk8erPeter #11564 üzenetére

    Én nem mondtam, hogy inkább Geil-t vegyél, nem is akartam összahasonlítani, csak arra reagáltam, hogy azok mind milyen szarok. A Corsair-eket nem nagyon ismerem, a TwinX-széria pl. hasonló árban van, de a jobbak(?) azok nagyon drágák.

    Akkor 2 teszt (nem tudom, mennyire általánosítható, árak az ipon-ról):
    Célkeresztben a DDR2-800MHz-es ramok: itt a Value eredményei, amiből 2x1 GB olyan 10,8k, és szerepel itt a Corsair XMS2 (vagy TwinX) 2 tagja is, melyek 11,2k körül vannak, de van belőle CL4 DHX is, az 12,3k.
    DDR2-es tuningramok a szorítóban: itt az Ultra eredményei kerültek bele az összesítésbe, ebből 2x1 GB kb. 11,6k, több mint 2x olyan drága modulokkal versenyzik.

    Des1gnR: vágom, hogy jobban hangzik a Corsair vagy a Geil neve, de egyrészt szerintem most teljesítménybeli különbség sincs, az árról nem is beszélve. Annyi, hogy a Kingmax-nak nincs hűtőbordája, de ez nem úgy tűnik, mintha ki akarna ütközni tuningban.
    Ja, és mutass már nekem lécci egy 1066-os memóriát, ami 2k-val drágább csak (1 GB Kingmax DDR2-1066 - 4600 Ft)!

    krystman: látni semmiképp nem fog, max 3,5 GB-ot, és ahhoz kell egy trükk a boot.ini-ben, hogy egy alkalmazás használhasson 3 GB-ot (XP-n alapból 2 GB van engedélyezve egy alkalmazásnak).

Új hozzászólás Aktív témák