Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LZs?! #47020 üzenetére

    Eléggé korhatáros, az már cpu orgia. A sok sok unalmas asztali hardver után amivel volt dolgom már csak a kemény többszereplős dolgok izgatnak fel. Szóval igen egy 4 way dög ramokkal és több quadró videokártyával, teszlákkal, pcie ssd-kell raid0-ban, de mindezt 12-14cm cpu hűtőkkel amik alig mennek csak szépen halkan menne a gép. Egy izom workstation, nem szerverből épített gép. De persze valószínű játékok alatti teljesítménye egy mai i5 szintjén lenne :DDD Viszont cinebench végezne a kattintás pillanatában :DDD Bár lehet ezekhez win10 pro nem is biztos hogy jó lenne.
    Fusi gépre:
    Driverből ezekhez nem szokott kelleni semmi win10-hez. Biost azért tényleg érdemes még proci update előtt.
    Fusi asztalakért nem vagyok oda de volt dolgom szerverekhez és workstationokhoz azokkal nem volt problémám. [link] (fusi szerver tápja egyedi volt sajnos) De inkább Dell, IBM akarom mondani Lenovo párti vagyok.
    Hozzáteszem hangos egyik sem volt eddig egy márkából sem, mindegyik workstation márkától függetlenül halk volt ahogy tapasztaltam.
    Sokat filóztam a Dell precision szérián de az a plusz procikártya valahogy elborzasztott. HP Z800 volt még de nem találtam nekem megfelelőt így a Lenovo D20 lett mint középút és nem bántam meg de vannak hülyeségei.
    setfsb és társai használhatóak amennyiben megtalálod a lehetőleg pontos pll chipet a lapon de pár %-ra számíts tuningnál.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák